Здравей Гост

ГЕПИМЕ -Лош марс , лоша луна , крив меркурии или нещо друго???

• 153 Отговора
  • 39647 Прегледи
*

nerealna

новата мода на запад е групов секс м/у познати семейни двойки. събират се да пийнат, да хапнат и после секс - кой с когото свари.
това не мога и не искам да го възприема ! направо ме отвращава.

*

Lillie

• 30532
Или т.нар. swing, да който веднъж спомена Дивна, т.е. размяна на партньори.
Между другото, видях в няколко профила да се посочва и такова предпочитание, но рядко.

Да кажем "НЕ" на моралното разложение!  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

nerealna

Извратено си е. Нашето общество принадлежи малко към ориенталските такива и малко трудно би могло да се наложи като модел... Моят мъж избеснява, буквално осверипява когато някой ме загледа или заговори... , а какво остава да ме докосне. Дори се дразни когато някой ми казва на галено име. Не можело така на галено, кви били тия работи. Имала съм си била име...  ;D

Тук по нашите ширини сме си малко , мммм не малко, доста ориенталци. Играем го по-разкрепостени и освободени уж, ама когато става дума за ''нашето'' си, става страшно.

ами въпроса с моето отвращение не опира  до ревността, а до това, че моето тяло е свещено за мен и не може така да се отдавам на който ми падне  ;)

а твоя мъж мн ме развесели  ;D нормално е за повечето бг мъже :)

Моят мъж избеснява, буквално осверипява когато някой ме загледа или заговори... , а какво остава да ме докосне. Дори се дразни когато някой ми казва на галено име. Не можело така на галено, кви били тия работи. Имала съм си била име...  ;D

Гузна съвест  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
нормално е за повечето бг мъже :)

Не знам, но аз на такива ревнивци не съм попадала, макар че повечето ми любови имаха по нещо в Телец.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

оо,аз знам за един суинг клуб,не е много далече от нас  :-[ .И един мой познат редовно си го посещава-в шикозна стая се събират мъже и жени,гасят се лампите и кой каквото набара. Съвсем сериозно  ;)

Отделно има клубове за семейни двойки  с правило да са над 30 годишни.чакам да порастна  :rolf:

ееее, Капризния беше тамън за тая тема!  :-[ ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
Отделно има клубове за семейни двойки  с правило да са над 30 годишни.чакам да порастна  :rolf:

Вземай го Криско, той поне има такъв потенциал  ;D - Венера и Марс във Водолей.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Имаш ли му данните Лилавка , да го прегледаме.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532

Представям си как агонизира в момента - чете ни, но не може да "пробие" бана.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

къс му бе фитила и бързо изгоря  ;D

*

holanda

ми аз съм много заблудена Уфсъ  и хич не ми е до изневери,ама докато стана на 30 все ще ми е дошъл акъла в главата,вярвам  ;D

*

holanda

не излизам много с него,че ми е подозрителен  ;D,но ако се чуем или видим скоро ,ще го питам.
А той ходи на всякакви такива клубове,извратеняк си пада,последно когато се засякохме ,разказа,че бил в садо-мазо клуб,имал си господар,които го налагал с камшик и ....т.н ,че става много hard история и не е за всеки  ;)

между другото този мой познат има супер интересен живот. Баща му е духовник (незнам точно какво),той самия се е женил като много млад,има 2 деца,но вече е разведен,работи в музея на Вaн Гок,носи часовници за по 1000 евро,но винаги иска назаем,защото не му стигат за клубове,скъп живот и добър кокаин  :blink:
« Последна редакция: Ноември 21, 2010, 05:51:28 am от жълтолилава »

*

Марая

• 28287

ми аз съм много заблудена Уфсъ  и хич не ми е до изневери,ама докато стана на 30 все ще ми е дошъл акъла в главата,вярвам  ;D

На някой въобще не им идва.... ;D , така, че и на 50 да ти дойде пак е нещо....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287

не излизам много с него,че ми е подозрителен  ;D,но ако се чуем или видим скоро ,ще го питам.
А той ходи на всякакви такива клубове,извратеняк си пада,последно когато се засякохме ,разказа,че бил в садо-мазо клуб,имал си господар,които го налагал с камшик и ....т.н ,че става много hard история и не е за всеки  ;)

Питам се какво ли е удоволствието да те налагат и да те чукат? :o :rolleyes: ;D

*

nerealna

акъл и цикъл не ти ли дойдат навреме- не ги чакай  ;D

Абе цикъла понякога закъснява,ама идва,обаче за акъла не знам  ;D

*

Марая

• 28287

Зависи от Сатурн :blink: ;) , той е по времето.....

*

holanda

е,да те чукат си е удоволствие ,ама за налагането незнам  ;D

*

nerealna

чувството за вина породено от родителите , както  и честите наказания с бой над детето могат да провокират това желание.