Здравей Гост

ГЕПИМЕ -Лош марс , лоша луна , крив меркурии или нещо друго???

• 153 Отговора
  • 39541 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Станахте 3-ма. Баба ми, Лили и Жином. Ехеее...  ;D

Тройка на разсъмване.  :rolf:

Извинявай, Айя.  :-[

Вече сме група.  ;D Аз нямам и нямам намерение да имам.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Stella

• 7765

Лили , тея да не са Жигули ли им викаха , Москвичи ли?

Хахахахахахахахахахахаааааа! :rolf:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

holanda

ми то това го имаше всяка година на екскурзиите с класа ни.. ;) ;D

*

sunrain

• 6710
Питам се какво ли е удоволствието да те налагат и да те чукат? :o :rolleyes: ;D

е,да те чукат си е удоволствие ,ама за налагането незнам  ;D

Сиигурно е Риба този. ;D

*

Divna

ами въпроса с моето отвращение не опира  до ревността, а до това, че моето тяло е свещено за мен и не може така да се отдавам на който ми падне  ;)

Vse edno preo4etoh sebe si!

A ina4e za zapadnoto ob6testvo nedeite taka da si mislite vse lo6o. Ne sa 4ak tolkowa seksualno izkriweni. I tam ima mnogo dolni hora , no ima i prekrasni, takiva s visok moral i cennostna sistema. Tam ima razwod i edwa togawa se tyrsi now partnior, dokato w BG iznewqrata e ne6to normalno pone za 1/3 ot semeinite dwoiki.

PP: Izvinqwam se za latinicata, no ne pi6a ot moq komputar, a tozi nqma kirilica.

*

kris

• 2298
  • (:
« Последна редакция: Ноември 28, 2010, 08:56:48 pm от kris »

животински инкарнации, животински страсти ,сайт за директна консумация, всичко за продан :'(
като циганите, яж, пий, и заспивай без спомени, днес да ми е добре, утре е далече :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Vision

• 3523
животински инкарнации, животински страсти ,сайт за директна консумация, всичко за продан :'(
като циганите, яж, пий, и заспивай без спомени, днес да ми е добре, утре е далече :o

аз все си мисля, че тези ексцесии идват от плутона им в скорпион на тези, които сега са млади /нашите двама с плутон в скорпион са изключени/..тези, които са с плутон в стрелец и сега са по- скоро деца, след няколко години пак ще трупат бройки, но няма да ги има тези извращения толкова, защото стрелеца е като заек- цъцка често и скоростно, но няма въображение и не задълбочава в духовните измерения на извращенията /тукашните стрелци са изключени като обект на обсъждане по дифолт/..така че още няколко години и на тези с плутон в скорпион ще им омръзне, след като опитат всичко и стигнат до най- големите низини и ще се кротнат..тогава ще се появят класации за бройки- с колко си бил, колко пъти си го направил, колко време си издържал, стрелеца обича да се извърля като еди какво си на мокър пясък, но нещата ще са поне по- традиционни.. :P ;)
« Последна редакция: Ноември 21, 2010, 03:13:37 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

kris

• 2298
  • (:
 :blink:
« Последна редакция: Декември 27, 2013, 01:34:29 pm от kris »

*

Kaya

• 2893
Re:ГЕПИМЕ -Лош марс , лоша луна , крив меркурии и&#
« Отговор #109 -: Ноември 21, 2010, 05:24:46 pm »
* темата която сте отворили не е нищо нова под слънцето, но явно е актуална за зрелите хора ;D
 това което вие обсъждате тук съм му се вайкал като бях на 15-16 години, но явно всеки изживява нещата на различна възраст ;D

и 15 са много за тази тема - 12 там й е мястото (или на стар чичко перверзник в зоологическата може да пасне )
има "платена "любов" в сайтовете за запознанства- индивидите плащат на админите да не ги трият (доста работещи имало)
има такива, като младежа, които поразботват или като онзи чичко, който не може да се въздържи да не е гнусен
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

holanda

Бахти гадния психясъл бот..
Харесва ли ти комуникацията с такива осакатени сексуално и емоционално инвалиди?  
И ако да, как е? Гукате ли си за мръсотийки с камшици, буа. ;D ;D
Щото имам чувството, че много извращения можеш да избълваш от устенцата, родени в главенцата, че даже и ще ти харесва, но нали знаем, че чувствата ни подвеждат, а дано и този път да са ни подвели. ;D

глеи са,мuyичко,не става въпрос за това дали ми харесва да ми говори какво правил и къде ходил- човек е и има право да прави с живота си каквото иска,аз съм му толкова далечна,че просто нямам право да се бъркам в неговите неща 

И да -v интерес на истината такива пикантерии ги поемам много безпристрастно,защото не се отнасят до мен. Това проблем ли е,случайно? С Юпитер в 9 дом съм отворена към всякаква информация и индивидуална житейска философия,с условие обаче да не я приемам навътре.
А с този както вече споменах-не сме близки,имаме общ приятел.
Извращения мога да ти бълвам колкото искаш,щом толкова искаш,друго е обаче дали го правя от простория или ги мисля насериозно.
Не си ми казвал досега,че имаш чувства към мен  ;D

*

holanda

Сиигурно е Риба този. ;D

20 февруари  ;D

*

kris

• 2298
  • (:
« Последна редакция: Ноември 28, 2010, 07:39:11 pm от kris »

*

Lillie

• 30532
Oтворена си да поемаш казаваш, миуичко. ;D
Поемай, поемай.. то глава не боли.. пък знай'ш ли.. ;D

Пак ли е имало семейни скандали?  ;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

гадняриH си си ти,а после аз съм говорела мръсотийки ;D

*

holanda

Пак ли е имало семейни скандали?  ;D ;D ;D

Любов ли бе,да го n-опишеш  ;D

*

kris

• 2298
  • (:
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 02:16:01 am от kris »

*

Vision

• 3523
Честно понякога ти се чудя как ги измисляш тия абсолютни филми, щото разбираш ли Плутона е виновен за всичко.. даже и за собствената ни деградация..

Това, че преди 30 не е било така, не означава, че Плутона е виновен.
Ставали са и много по-големи извращения и без да е имало Плутон в Скорпион. ;D

най-големите низини и.. класации за бройки.. чувай

специално за бума на извращенията и принизяването на хората до парче месо с дупки, в които да се пъхат разни работи мисля че се дължи точно на нисши проявления на плутон в комбинация с млади души, затова писах в отговор на Стреличка, която зачекна въпроса за животинските инкарнации..
а ти се чуди колкото искаш, но с чудене не можеш да ме разубедиш, дори и да искаше, а ти и не искаш.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

sunrain

• 6710
Сиигурно е Риба този. ;D

20 февруари  ;D

Пу какво Водолейско падение.  ;D

*

Lillie

• 30532
За да реабилитирам Плутон в Скорпион (за всичко е виновен той!  ;D), потърсих малко информация и вижте на какви интересни факти попаднах:

Цитат
Shanghaiist - това е най-древният вибратор, открит от археолози в пакистанския град Харадпаа. Датира отпреди 4000 години! Между другото изкуствени пениси са използвали без особен свян в Древна Гърция, Рим и Индия.
А първият вибратор с "немеханично" действие бил изобретен от д-р Джордж Тейлър през 1869 г. Приборът работел с парна тяга и бил предназначен за борба с женската истерия, която церели със сексуално удовлетворяване.

Най-древният презерватив е изобретен при фараоните. Историците са отбелязали древни египтяни със съответното изделие от овче черво върху детеродните органи към 1350-1200 пр. Хр.
Първите тампони са използвани не в дните на цикъл, а за предпазване от забременяване. По-богатите древни египтянки ги напоявали със сок от акация, а по-бедните - с крокодилски изпражнения.
Най-старият публичен дом е открит в Древна Елада през 549 г. пр. Хр. Той се появил благодарение на закон на мъдреца Солон, който чрез данъците от проституция обезпечил още средства за държавната хазна.
Египет е родина и на първия тест за бременност. В документ, писан преди повече от 4 хилядолетия, древен медик подчертава: "Пшеница и ечемик обвийте в парче плат. Всеки ден жената трябва да пишка върху него. След това всичко се смесва с фурми и пясък. Ако двете зърна прораснат, значи тя е бременна. Ако прорасне само пшеницата -ще има момче. Изкласи ли ечемикът - момиче. Ако нищо не прорасне - няма да ражда."

За първия "девствен пояс" има различни версии. Според едната най-старият модел е от Франческо II, властелин на Падуа, и бил създаден през 1388 г. Клетата му съпруга трябвало по време на отсъствията му да носи пояс на верността от два кожени ремъка на талията и един между тях. В Древна Гърция тази "конструкция" предпазвала робините от нежелана бременност. Понякога робовладелците оковавали по този начин нещастниците завинаги, за да не губят работоспособността си.
Изобретяването на първата вътрешноматочна спирала приписват на арабски търговци. Наистина, не за жени, а за да не се размножават камилите по време на преходи в пустинята, поставяли в матките им гладки камъчета.
Съвременната вътрешноматочна спирала е създадена през 20-те години на XX век в Япония.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.