Дотук мога да кажа следното:
Голямата не ми се разболя до 1 годинка, а за четирите месеца след това няколко пъти е вдигала температурка, но се справяме. Много съм доволна от това положение, защото четох, че Луна в 6 дом дава болести в детството, но засега поне каката е добре. Опитвам се да я калявам, зимата бяхме на 18 градуса. Колкото до реда и дисциплината, определено не иска да си прибира играчките когато излизаме на разходка например, но то е по-скоро от това, че няма търпение и още не може да си задържи дълго вниманието - прибира 1-2 играчки и се устремява към вратата. Друго наблюдение - много добре знае кое е позволено и кое - не, но всеки ден ме пробва - отива до нещо забранено, поглежда ме и започва да го пипа. Та не знам за дисциплината ... но според мен това е напълно нормална детска реакция.
За малкото - много е далече от всякакви режими. С каката ми беше много лесно да спазвам препоръчителните часове за хранене, защото тя не ми правеше проблеми. Сега малката мишка яде по всяко време, спи по всяко време, понякога будува нощем, изобщо - демокрация. Много е шавлива и иска да стои при нас (Асцендент Близнаци).