Истински истински, ама мама като му скръцне и той почва да се обърква. Което рефлектира върху отношенията му с любимата. И любовта угасва, остава огънчето да тлее тлее тлее, и ние се чудим от къде ни е дошло, а то свекърватаааа... подмолна история. Свекървите нали се числиха към 12 дом, може да греша. Синовете са крайно чувствителни на тема ''мама''. Няма какво да се лъжем! 
Ами при тези мъже дето се бъркат майките имат винаги проблеми в семейството си. А бе мъж и жена допуснат ли трети човек да и м се бърка в живота, е същата работа.
Само и единствено мама може да съсипе един брак, Доби.
За да се появи трети човек, мама има пръст в цялата работа. Тя казва - тази жена не е за теб, трябва ти ( подхожда ти) такава и такава и такава и такава. В първият момент той отхвърля силен вилен, но в следващия момент идва период в който започва да се замисля. Мама системно дудне. Прави номера, физиономии, манипулира го. А синовете се подават много. Брак оцелява само когато свекървата уважава снахата. А някои свекърви си заминават от този свят, без да им се сбъднала мечтата.. Сложно е, но трябва да внимаваме с майките.
Дори да нямат отношения син/майка... то е временно, година, две, пет години да речем майка и син няма да си говорят, защото тя свекървата не одобрява снахата. Но колко цял живот ли няма да си говорят?! Идва ден в който стопяват ледовете и майката продължава с нейната мисия...
Говоря го, защото все по често чувам за подобни истории. Един ден и аз ще има свекърва, та трябва да имам стратегически ходове. Сложно е. 
Неее , те вървят по стъпките на мама...

Това е проблема...
Съкровището *свекърва ми* цял ден се върти около мен..., ако не я удуша тази нощ , значи никога няма да го направя! В къщата ми е и ми обяснява как всички са еднакви!
Ми просто ми дреме...на мен от мъже ми се повдига , искам всеки ден различни , динамични...писна ми да ям фасул..... :angry: :angry:
Майките искат сигурност за синовете си- аз ще бъда същата Айя....-същата! :unsure:
:angry: Макар , че днес ме е яд!
WAW, WAW, WAW Марая ти ме шокирас, не знам дали е твое лично мнение или чуздо, но може и да е българска традиция да е така, не го оспорвам. Но в Австрия и Германия не съм чул и видал подобни зависимости на син от майка. Може би защото на около 18 години напускат родителите си и веднъж на годината ги посещават. Така са повещето. Може би затова ми звучи много тъпо това държание в БГ. :rolf:
Ти си астролог , имаш данните ми , кое те шокира!
УРАН НА МЦ?! :rolleyes:

Не Доби......, това което казвам е така!
Аз дадох на мъжете себе си...., сега се събирам...парченце по парченце....,
знам обаче със сигурност , че в живота ми ще има още един мъж....и знам , че ще е високо качество...Чакам го! Знам , че идва....
:wub: