Здравей Гост

Сатурн в домовете

• 89 Отговора
  • 15078 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Сатурн в домовете
« Отговор #60 -: Ноември 22, 2010, 04:59:38 am »
много ми се искаше да ходя на изворите в Девня  ;D

:wink2: :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

katrin_ls

« Отговор #61 -: Ноември 22, 2010, 05:00:51 am »
Да, така е, Дивна. Трябва да си живял и на юг и на север. Впечетленията ми за отношенията майка / син  на север са само от разкази. Но не можем да отречем тази студенина, която лъха от северняците.
Моите впечетления в крайна сметка са само от южните части на Европа. И не са различаваме много от гърци, турци, испанци, италианци и португалци. Майките като цяло са като орлици над синовете си. Да, учат ги на самостоятелност, копират модела от северните държави, но бащиното огнище си е бащино и думата на майката се взема под внимание!

*

Divna

« Отговор #62 -: Ноември 22, 2010, 05:01:24 am »

Точно така е Девна, аз сам го виждал много пъти. :08:

[/quote]

Уверена съм, Доби, че ти можеш да ме разбереш. Опитът е важен в случая. Ти си живял на север и познаваш манталитета там.
Сега, след толкова много години, как се чувстваш на родна земя?

*

holanda

« Отговор #63 -: Ноември 22, 2010, 05:02:26 am »
жълтолилавар че кой може да те спре да отидес в Девна? :93:

Dobyc  ;D,дори мъj,удобно хванал се за полите на мама не може да ме спре !

но самолетните билети по Коледа могат  ;D

*

Divna

« Отговор #64 -: Ноември 22, 2010, 05:04:36 am »
жълтолилавар че кой може да те спре да отидес в Девна? :93:

Dobyc  ;D,дори мъj,удобно хванал се за полите на мама не може да ме спре !

но самолетните билети по Коледа могат  ;D

Лилавка, Луфтханза нямат ли промоция?

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #65 -: Ноември 22, 2010, 05:04:48 am »

Уверена съм, Доби, че ти можеш да ме разбереш. Опитът е важен в случая. Ти си живял на север и познаваш манталитета там.
[/quote]

Още се чувствам като в чужда държава, дето ми харесва климата и морето!
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Divna

« Отговор #66 -: Ноември 22, 2010, 05:09:55 am »

[/quote]

Разбирам!  :blink:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #67 -: Ноември 22, 2010, 05:18:53 am »

[/quote]

Divna ti ot kolko wreme si tam, namas li namerenie da se wrastas?

*

Divna

« Отговор #68 -: Ноември 22, 2010, 05:25:48 am »

Divna ti ot kolko wreme si tam, namas li namerenie da se wrastas?
[/quote]

Доби, писах ти на лични.

*

Santi

« Отговор #69 -: Ноември 22, 2010, 05:35:02 am »
Добро попадние и за Сатурн в 10-ти дом . При мен е в Стрелец и близо до МЦ, имам и Уран в 10-ти - упр. на АСЦ-та . Хич не се събразявам с началници - усетя ли некомпетентност, не взимам думите му насериозно  ;D ..

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #70 -: Ноември 22, 2010, 05:58:39 am »
Добро попадние и за Сатурн в 10-ти дом . При мен е в Стрелец и близо до МЦ, имам и Уран в 10-ти - упр. на АСЦ-та . Хич не се събразявам с началници - усетя ли некомпетентност, не взимам думите му насериозно  ;D ..

Малко хора могат да си посволат така към шефовете.

*

Santi

« Отговор #71 -: Ноември 22, 2010, 06:09:06 am »
Човек, чийто думи имат тежест(най-вече и на действие) и седи зад позицията си има моето уважение и респект . При останалите случаи, както споменах положението е ясно .

*

Yaya

• 2265
« Отговор #72 -: Ноември 22, 2010, 03:00:03 pm »

По-скоро: Коя жена може да обича такъв мъж за дълго, след като знае, че мъжа й допуска майка му да се бърка в личния му живот?

На мен лично такъв мъж, престава да бъде мъж в очите ми.
Именно.

Дори в случая не става въпрос за коя жена може да го обича, а обича ли се самия той? Уважава ли се пред себе си? ;D

Абе, вие синове нямате ли? Крис, не се знае какво чадо ще направиш. Дали майката или бащата, няма значение. И защо "да се бърка"? Ако един мъж иска съвет от майка си, какво е по-различното да го иска от баща си, брат си, сестра си или приятелка? Нещо бъркате. Ако ми дойде вкъщи някаква зле настроена, първосигнална овца, която ме приеме за "класическа свекърва", определено ще се бъркам в живота на сина си. Това, че има жена и вече тя му пере чорапите, съвсем не означава, че аз спирам да съществувам, просто й прехвърлям моите задължения занапред, тя да му готви. И ако го зареже заради друг, той пак при мен ще дойде, защото аз съм майка, а тя дай Боже да е завинаги, но може да е доста временно, както бях аз в живота на бившия ми. Без значение кой от двамата съпрузи е виновен за раздялата.
Това, което ясно искам да кажа е, че майка и съпруга са две различни неща и е редно всички да се съобразяваме с това.

Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #73 -: Ноември 22, 2010, 03:04:53 pm »
Колкото до Сатурн в 11 дом - има верни неща, но частта за мотото в живота и утвърждаването на собствени правила, щото съм аутсайдер нещо не се отнася за мен. Може би защото имам Слънце в опозиция, може защото Сатурн е в тао-квадрат с Нептун.... А може би защото е в Дева. Но определено не съм аутсайдер, нито налагам собствени правила в разрез с нормите. Само вкъщи, но това е от Луната, пак да си измия ръцете с нея  ;)

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Uran

• 6041
« Отговор #74 -: Ноември 22, 2010, 03:34:15 pm »
Яя е права, защото тук опира до личния авторитет на съпругата . Ако тя смята да го гради рушейки този на майката, значи, че си е една проста кифла и най-добре да си ходи при нейните мама и тати. ;D Може да се опитат да наваксат пропуснатите 7г и вменяването на основни ценности.

Ая, забелязвам едни двойни аршини при теб. Не се обиждай, казвам го съвсем добронамерено.
Заострям вниманието ти към "предбрачни договори", "негова мама", "твоя мама и тати", "мое-твое"...Помисли!  :blink:
Искаш безпрепятствено да стъпиш на врата, портфейла, мислите , сърцето на Мъжа като в същото време твоите са в най-дълбоките трезори пазени от цербери и швейцарски банкери. ;) ;D Ами и аз да съм мама на пострадавшия мъж, ще бъда с доста повишено внимание към връзката ви, но това ще го разбереш когато имаш собствени деца. Дотогава май ще водиш джихат със световното свекърство.
« Последна редакция: Ноември 22, 2010, 03:53:45 pm от Uran »

*

Yaya

• 2265
« Отговор #75 -: Ноември 22, 2010, 04:35:21 pm »
Яя е права, защото тук опира до личния авторитет на съпругата . Ако тя смята да го гради рушейки този на майката, значи, че си е една проста кифла и най-добре да си ходи при нейните мама и тати. ;D Може да се опитат да наваксат пропуснатите 7г и вменяването на основни ценности.

Ая, забелязвам едни двойни аршини при теб. Не се обиждай, казвам го съвсем добронамерено.
Заострям вниманието ти към "предбрачни договори", "негова мама", "твоя мама и тати", "мое-твое"...Помисли!  :blink:
Искаш безпрепятствено да стъпиш на врата, портфейла, мислите , сърцето на Мъжа като в същото време твоите са в най-дълбоките трезори пазени от цербери и швейцарски банкери. ;) ;D Ами и аз да съм мама на пострадавшия мъж, ще бъда с доста повишено внимание към връзката ви, но това ще го разбереш когато имаш собствени деца. Дотогава май ще водиш джихат със световното свекърство.

:85: :85: :85: :85:

А Шопенхауер

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #76 -: Ноември 22, 2010, 08:03:47 pm »
И моят Сатурн е в 11 дом- бунтар-да, категорично, но пък да кажа, че нямам приятели...тц....точно обратното. Там е работата, че съм прекалено доверчива в приятелството-)))), но съм имала само едно предателство,което по-скоро ме изуми, отколкото да ме направи аутсайдер-)))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Lillie

• 30532
« Отговор #77 -: Ноември 22, 2010, 11:46:34 pm »
Там е работата, че съм прекалено доверчива в приятелството-))))

И аз навремето така бях, но Плутон в 11 дом ме научи бързо да различавам истинското от фалшивото.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #78 -: Ноември 22, 2010, 11:51:18 pm »

Малко хора могат да си посволат така към шефовете.

въобще с авторитетите е тази позиция на сатурн У 10,
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #79 -: Ноември 22, 2010, 11:54:40 pm »
Сатурн в 9-ти дом - Божественият съветник

При мен описанието на Сатурн в 9 дом важи едно към едно, а пък и той има тригон със Слънцето, което управлява 9 дом, т.е. тук влиянието е двойно подчертано.
В съчетание с Плутон в 11 дом, за който споменах по-горе, ми дава силно иразено чувство за ред и справедливост, както и много нисък праг на търпимост спрямо опитите за лъжа и блъфиране - не толкова в личните взаимоотношения, колкото в групов контекст.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.