снощи след 2 часа ми откраднаха поредния планински бегач.Ще го намеря ли тоя път? :huh:
Цитат снощи след 2 часа ми откраднаха поредния планински бегач.Ще го намеря ли тоя път? :huh: Не са ти го откраднали ами той сам е избегал. Нали е бегач.
Цитат снощи след 2 часа ми откраднаха поредния планински бегач.Ще го намеря ли тоя път? :huh: Всяка година ми крадат по 1,миналата година случайно си открих първия планински бегач и след месец пак го откраднаха.После купих нов който доживя 6-7 месеца.Последния изкара точно 13 месеца преди да изчезне Компенсации имаше,не е като да няма))
Цитат Цитат снощи след 2 часа ми откраднаха поредния планински бегач.Ще го намеря ли тоя път? :huh: Всяка година ми крадат по 1,миналата година случайно си открих първия планински бегач и след месец пак го откраднаха.После купих нов който доживя 6-7 месеца.Последния изкара точно 13 месеца преди да изчезне Компенсации имаше,не е като да няма)) някои губят непрекъснато телефони, други - бегачи или пък какво да е друго....Търси друго послание за тия кражби