Здравей Гост

Уран в домовете

• 44 Отговора
  • 6186 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Уран в домовете
« Отговор #20 -: Ноември 23, 2010, 06:17:03 am »
Дали заради Уран в 3 дом и твърдите му аспекти kъм Слънцето и Юпитер,но като малка ми казваха ''шантиклера''   :-[ :lol: ;D

На моя в 10-ти още му казват така!
НЕМА СЕ ПЛАШИШ! ВИКАШЕ ЕДИН ДЕТ ЕДНИ НОЖОВЕ .... :rolf: :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #21 -: Ноември 23, 2010, 06:33:15 am »
И това защото срещаме Уран в отношенията и социалният кръг,среда като цяло ли?  :rolleyes:

може би и защото аз имам планети там и иска да ме надцака ,но уви  ;D

С мислЪ мЪ застреля, брат ми по-тъп си от неделя. ;D

Kris as misleh ze si dalan ot darwo, pak to islese ot skapozenen kamak :clap:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
« Отговор #22 -: Ноември 23, 2010, 06:37:36 am »
Близнашка луна=Веселба...., Форума полудя! ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #23 -: Ноември 23, 2010, 06:38:50 am »

Uranite na wsizki se sabudiha mai

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Ноември 23, 2010, 06:40:39 am »

Даа , уран никога не спи! Особено при астролозите , а и в твърд аспект.... ;D ;D

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #25 -: Ноември 23, 2010, 06:41:39 am »

Даа , уран никога не спи! Особено при астролозите , а и в твърд аспект.... ;D ;D

Kato wlese w owen ste widim togawa kakwo ste stane

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #26 -: Ноември 23, 2010, 01:11:36 pm »
Уран в 1-ви дом
От време на време си позволявате свободата да правите каквото си поискате, за да покажете че стоите над нещата, дори понякога това да Ви коства счупена глава. Бунтувате се, когато на момента не става на Вашето или когато свободата Ви в партньорството е застрашена. От друга страна се държите като куче, което само от време на време иска да излезе на разходка и то само ако е с партньора си, при това на много дълга кожена каишка. Човек не трябва да се опитва да учи това куче на маниери, тъй като може да бъде ухапан внезапно или да преживее някакви други изненади.  ;D
Естествено, Вие не искате да Ви поставят правила и да Ви казват какво да правите и какво не. Това само може да Ви направи много нервен, агресивен или да вдигнете кръвно. В течение на времето за другите няма да е никак лесно да успеят да Ви раздразнят, тъй като сте се научили как да взимате съвместни решения без да става късо съединение в нервната Ви система, нали?

Благодаря! ~ много точно и също забавно  :blink: , усмихвах се докато четях...

Уран при мен е на Асцендента, в Скорпион и в съвпад със Северния възел...  И винаги съм била малко странна за другите...
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #27 -: Ноември 23, 2010, 01:55:35 pm »
Е,този път вече ме нацели ;D
Уран в 3ти.

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #28 -: Ноември 23, 2010, 03:13:07 pm »

Уран в 10-ти дом - Бунтовен характер
!
С Вашия предизвикателен характер и нервност често достигате целта си, но и често наранявате коленете си. И така, с течение на времето, Вие намирате своята ниша в обществото, а над нея стои надписа “Living оn The Edge“. (Да живееш на ръба)

,

Че сме бунтари, бунтари сме,
че живеем на ръба, живеем на ръба - признавам

ама това с коленете да си призная доста ме притесни ;D
честото нараняване на коленете свързвам с едни неудобни пози и искренно се надявам, че автора не е визирал точно това ;D

щото бунтар на колене - не е добра картинка а накои му викат че си е живо  ...... ;D

Моля автора да конкретизира заболаването ;D ;D ;D

Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

luna

• *
  • 106
« Отговор #29 -: Ноември 23, 2010, 04:55:07 pm »
И аз да се отчета - Уран в 8-ми дом. Ще замълча от благоприличие за проявленията му  ;)

По мое мнение нищо не може да се определи за хубаво или лошо, важно е нашето отношение към него. И способността ни да яхнем предизвикателството  :lol:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #30 -: Ноември 23, 2010, 05:41:27 pm »
Е,този път вече ме нацели ;D
Уран в 3ти.

По накои път имам късмет и ги оцелвам. :sagittariuss:

*

Uran

• 6041
« Отговор #31 -: Ноември 23, 2010, 10:32:04 pm »
Ретроградията как оцветяват дома?

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #32 -: Ноември 23, 2010, 10:33:23 pm »
Ретроградията как оцветяват дома?

Ne sam se sanimawal dostatazno s tah, sazalawam.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #33 -: Ноември 24, 2010, 01:17:40 am »
Много вярно! Моят Уран е в 4 дом. Имам един въпрос към Доби - това, че съм изживявала стрес в дома си като малка и съм искала да го напусна, е напълно вярно. Но означава ли този Уран в 4 дом, че домът, който аз един ден евентуално създам вече като пораснал човек, ще има същите проблеми като тези от детството ми? Означава ли, че цял живот ще имам нужда да съм в движение? А ако прибавим е факта, че Юпитер, управителят на 4 дом, е в 9?

Ako si porasnala i wsemas sawmestni resenie s semeistwoto si koeto si osnowala ne wisdam da imas problem. Zisto i prosto nestadartno semeistwo wodis i ti moges da si go poswilis, SUPER!

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #34 -: Ноември 24, 2010, 01:30:01 am »
Благодаря! А това, че като цяло въобще не държа на брака и всъщност не го смятам за важен грам, също така и традиционните семейни ценности ми идват в повече, има ли връзка с Уран в 4 дом?

Braka waobste ne e wazen sa teb, twoito podsasnie ste se zuwstwa dobe samo w nestadartno semeistwo, ti si kato ptuza, kak moges da se opitwas da ziwees w kletka, absud e. Pak i ti go snaes ze e taka, nali?

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #35 -: Ноември 24, 2010, 01:39:23 am »
Мда, естествено, че го знам, но искам да знам на какво се дължи, все пак за да напредвам в астрологията влизам във форума.
И все пак само Уран в 4 дом ли е достатъчен, за да направиш този извод?

Ne mogah fda te rasbera, na kakwo se dalzi, kakwo iskas po tozno da pitas?

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #36 -: Ноември 24, 2010, 02:00:12 am »
Извинявам се, че не формулирах въпроса си правилно. Значи исках да кажа, че аз естествено че знам какво мисля и чувствам, но тъй като все още съм доста нова в астрологията, бих искала да знам на кои точно аспекти се дължи това или онова, което не винаги мога да си обясня сама.
А вие казахте, че съм птица, която има нужда от свобода и само нетрадиционно семейство ще ме направи щастлива. И просто се чудя дали това твърдение е на базата на факта, че Уран е в 4 дом, т.ее дали Уран в 4 дом е достатъчен, за да се направи такъв извод, какъвто вие направихте, или са необходими и други фактори от картата.
Благодаря

Мойто изказване е само за Уран 4 дом. Естествено че трабва да се тълкуват всизчи аспекти както към Урам 4 дом, така и към Луната с нейните аспекти, и така се получава пълната картина за относението ти към семейство ти. Аз казах като птица, като един от символите на уран. Колкото за мисленето знаес че е Меркурии и планети в 3 и 9 дом дават пълна представа за това. Може да има разлика между това което мислиш и това което чувстваш? Само пълната анализа може да даде отговор на този въпрос. 

*

nerealna

« Отговор #37 -: Ноември 24, 2010, 03:08:09 am »
А вие казахте, че съм птица, която има нужда от свобода и само нетрадиционно семейство ще ме направи щастлива. И просто се чудя дали това твърдение е на базата на факта, че Уран е в 4 дом, т.ее дали Уран в 4 дом е достатъчен, за да се направи такъв извод, какъвто вие направихте, или са необходими и други фактори от картата.
Благодаря

уран в 4ти, а представяш ли си и водолей на К7  ;) ... за какво желание за свобода  става въпрос  :blink:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #38 -: Ноември 24, 2010, 03:24:05 am »
Чакайте,сега и аз имам Уран в 4, обаче не си спомням за никакъв стрес, още повече пък да изпитвам желание да напусна родния дом...По-скоро съм нетрадиционалиста в семейството,въпреки,че съм възпитаване в семейните норми от онуй време и изпадаха в ужас с моите съждения, относно семейството-)))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

« Отговор #39 -: Ноември 24, 2010, 09:39:42 pm »
Уран в 5-ти дом - Шоколадово яйце с играчка-изненада
Аз успях още от детството си да стана крал на изненадите, защото съм роден като играчка-изненада от шоколадово яйце, и експериментирам с нови начинания, защото ми е кеф да играя по моите си правила, и защото „тиктакам” различно от другите!
Избирате да останете при онзи партньор, който Ви дава свобода. А на който не му понася Вашата необичайна жизненост, може да остане надалеч, нали?

Имам такъв Уран, още повече, че управлява 9, 10 - дом и СЛВ, управлява и Луната ми, а самият Уран се управлява от Венера. Много навързана стана. Не знам дали съм шоколадово яйце с играчка  ;D - ама съм разбрала, че мъжете се притесняват да бъдат с мен, въпреки кроткото ми излъчване, усещат нещо - и си мисля, че разбират колко трудно е да ме имат истински. Явно тази несигурност ги плаши.  :lol: