Здравей Гост

Лица от външния свят, които отразяват вашите 12 принципа

• 35 Отговора
  • 5929 Прегледи
*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
Символно съответствие на лица от външния свят, които отразяват развитието на вашите дванадесет жизнени принципа

1-ви дом - ПЪРВИ ЖИЗНЕН ПРИНЦИП - процеса на себеутвърждаване
Сестри, братя и съседи на вашите приятели - умението за налагане и себеутвърждаване

2-ри дом - ВТОРИ ЖИЗНЕН ПРИНЦИП - процеса на собственото разграничаване
Майките на вашите приятели, партньорите на вашите бивши партньори - насладата от живота, финансовото обезпечаване

3-ти дом - ТРЕТИ ЖИЗНЕН ПРИНЦИП - процеса на учене
Вашите сестри, братя и съседи и децата на приятелите ви - комуникация, успехът в партньорството

4-ти дом - ЧЕТВЪРТИ ЖИЗНЕН ПРИНЦИП – процес на постигането на вътрешно удовлетворение
Вашата майка, вашият свекър или тъст, вашите братовчеди по бащина линия - удовлетворението ви като цяло, семейството и жилищните ви условия

5-ти дом - ПЕТИ ЖИЗНЕН ПРИНЦИП – процес за реализацията на личността
Вашите деца, партньорите на приятелите ви - себереализацията, предприемчивостта, сексуалността

6-ти дом - ШЕСТИ ЖИЗНЕН ПРИНЦИП - процес на пречистване
Вашите сътрудници, вашите чичовци и лели по майчина линия - работните ви методи, ежедневието ви и успехът в професията

7-ми дом - СЕДМИ ЖИЗНЕН ПРИНЦИП - процес на развиване на способността за общуване
Вашият партньор, децата на вашите братя, сестри и съседи - любовта, партньорството, решителността

8-ми дом - ОСМИ ЖИЗНЕН ПРИНЦИП - процеса на промяната
Вашият бивш партньор, бащите на вашите приятели – връзките и плановете ви

9-ти дом - ДЕВЕТИ ЖИЗНЕН ПРИНЦИП - процеса на намиране на смисъл
Братя и сестри на вашия партньор - щастието и успехът ви

10-ти дом - ДЕСЕТИ ЖИЗНЕН ПРИНЦИП - процеса на осъзнаване
Вашият баща, вашата свекърва или тъща и братовчеди по майчина линия - цел, професия, призвание

11-ти дом - ЕДИНАДЕСЕТИ ЖИЗНЕН ПРИНЦИП - процесите за постигане на свобода и независимост
Вашите приятели и партньорите на децата ви - организиране на свободното време, съвместни начинания

12-ти дом - ДВАНАДЕСЕТИ ЖИЗНЕН ПРИНЦИП - процеса на осъществяване на мечтите
Чичовците и лелите по бащина линия и партньорите на вашите сътрудници - осъществяването на мечтите и възможностите ви

Както тези лица налагат своята личност в живота и изживяват страстите си, така се развиват и вашите 12 жизнени принципи. Нпример, ако вашите приятели имат успех в професията си, то вие сте имате успех в плановете си - 10 от 11 е вашия 8 жизнен принцип итн. 

Кратък откъс от книгата ми - Кодът на живота - Тайната на 12 жизнени принципа
« Последна редакция: Ноември 23, 2010, 08:35:19 pm от doby »
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Divna

Доби, страхотна информация!  :blink:
Благодаря за което!

Предполагам, че планетите в домовете, ни дават това инфо.
Аз например, с Луна в първи дом, как мога да тълкувам първия си жизнен принцип?
Виждам също, че има повторения, като например в 1 и 3 дом са сестрите и братята.
Би ли ми помогнал, моля!

Дивна, аз разбрах, че 1 дом отразява сестрите и братята на приятелите, а не нашите, но Доби ще каже, дали е така
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
Доби, страхотна информация!  :blink:
Благодаря за което!

Предполагам, че планетите в домовете, ни дават това инфо.
Аз например, с Луна в първи дом, как мога да тълкувам първия си жизнен принцип?
Виждам също, че има повторения, като например в 1 и 3 дом са сестрите и братята.
Би ли ми помогнал, моля!

Ami kakto se raswiwat bratata i sestrite na twoite prieteli w nalaganeto na liznosta si, taka se raswiwa i twoja nazin sa nalagane na liznosta ti. te sa kato ogledalo sa teb, i ako wsemem Lunata moze da se kaze ze e emozionalno, nalagane na liznosta.

*

Divna

Благодаря, Доби!  :blink:

Интересно ми е как стигна до това заключение? Схемата е доста интересна. Проследил ли си каква е успеваймостта? Интересно ми е, колко време ти отне, за да стигнеш до заключенията? Явно си направил голямо проучване.

*

holanda

ако 3 дом показва партньорството,но е с транссатyрнови планети и сключва твърди аспекти,това показател за трудни връзки ли е ? Или натоварена програма на взаимоотношенията,изискваща отработка и промяна на възгледите за партньорство?

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at

Интересно ми е как стигна до това заключение? Схемата е доста интересна. Проследил ли си каква е успеваймостта? Интересно ми е, колко време ти отне, за да стигнеш до заключенията? Явно си направил голямо проучване.

Ами около 10 години за да се увера че тези 10 закона на съдбата функционират.  

ЗАКОН ЗА РАЗВИТИЕТО
ЗАКОН ЗА РАВНОВЕСИЕТО
ЗАКОН ЗА ЗАВРЪЩАНЕ НА ПОТИСНАТОТО
ЗАКОН ЗА АФИНИТЕТА
ЗАКОН ЗА ПРИВЛИЧАНЕТО
ЗАКОН ЗА ПРИЧИНАТА И СЛЕДСТВИЕТО
ЗАКОН ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА ПОЛОЖИТЕЛНОТО И ОТРИЦАТЕЛНОТО
ЗАКОН ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕТО
ЗАКОН ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО И ФОРМАТА
ЗАКОН ЗА МИСЛЕНЕТО И ВЯРВАНЕТО

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
ако 3 дом показва партньорството,но е с транссатyрнови планети и сключва твърди аспекти,това показател за трудни връзки ли е ? Или натоварена програма на взаимоотношенията,изискваща отработка и промяна на възгледите за партньорство?

3 дом покрай другото показва и успеха на едно партнорство, и ако има там планети са много важни са неговото развитие.

*

Divna

ЗАКОН ЗА РАЗВИТИЕТО
ЗАКОН ЗА РАВНОВЕСИЕТО
ЗАКОН ЗА АФИНИТЕТА
ЗАКОН ЗА ПРИВЛИЧАНЕТО
ЗАКОН ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕТО

Доби, моите адмирации!  :clap:

Даваш ми желание да знам още повече за труда ти.
Публикувал ли си труда си? Къде мога да го открия?

Съжалявам много за безконечните въпроси, но наистина запали любопитството ми.  :blink:

*

holanda

3 дом покрай другото показва и успеха на едно партнорство, и ако има там планети са много важни са неговото развитие.

В случая съм дала свои натални положения за пример-в 3 дом са Сатyрн,Уран и Нептун. Каква мислиш е проявата им в партньорството,след като са толкова далечни планети и са трудни за интегриране от натива? Планетите са в Козирог  :blink: :blink:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at

ЗАКОН ЗА РАЗВИТИЕТО
ЗАКОН ЗА РАВНОВЕСИЕТО
ЗАКОН ЗА АФИНИТЕТА
ЗАКОН ЗА ПРИВЛИЧАНЕТО
ЗАКОН ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕТО

Съжалявам много за безконечните въпроси, но наистина запали любопитството ми.  :blink:

На 26.11 сте права репрезентазия на книгата ми в Варна, и сте се радвам ако накои има време да дойде. В 18.00 часа е, са около един час

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at

В случая съм дала свои натални положения за пример-в 3 дом са Сатyрн,Уран и Нептун. Каква мислиш е проявата им в партньорството,след като са толкова далечни планети и са трудни за интегриране от натива? Планетите са в Козирог  :blink: :blink:

WAW, WAW, WAW, ами Сатурн иска да е сигурен в думите на партнора, Уран иска да чуе само новото от партнора и говори ако има време за това, Нептун го е страх да се израси и си иска спокойствието в партнорството. и трите планети като отбор, всеки иска различно, и не е много лесно да се зядоволят с трите. 

*

Divna

ЗАКОН ЗА РАЗВИТИЕТО
ЗАКОН ЗА РАВНОВЕСИЕТО
ЗАКОН ЗА АФИНИТЕТА
ЗАКОН ЗА ПРИВЛИЧАНЕТО
ЗАКОН ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕТО

На 26.11 сте права репрезентазия на книгата ми в Варна, и сте се радвам ако накои има време да дойде. В 18.00 часа е, са около един час

Голям карък съм значи.  :-[ Жалко, че не мога.  :'( За мен би било голямо удоволствие!

Ама нищо де, после колко му е да дойдеш до Канада?  ;D

Нептун търси идеалните партньорства и много лесно се разочарова. Жълтолилава, виж коя от трите планети е най-силна. Може би това е Сатурн, тъй като знакът, в която се намират, е Козирог, но не е абсолютно задължително. Може да е някоя от другите 2, която получава най-много твърди аспекти.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
Нептун търси идеалните партньорства и много лесно се разочарова. Жълтолилава, виж коя от трите планети е най-силна. Може би това е Сатурн, тъй като знакът, в която се намират, е Козирог, но не е абсолютно задължително. Може да е някоя от другите 2, която получава най-много твърди аспекти.

по принцип е сатурн най стабилната, но с една неочаквана дума от уран и Нептун, и почва да се чупи сатурна. аз мисла че таси планети от трите която има положителен аспект, е възмозно върху неа да се развива партнорството.

Тук си много права за Нептун,моят е съвпад със Слънцето и ми е доста трудно ,защото рано или късно  осъзнаваш,и то по-трудния начин,че такова партньорство/идеално/ няма.Идеализмът на моменти ми идва в повече и бързо се разочаровам.

*

elfidka

• 3129

Не можах да разбера, за 3 дом....
3 дом на натала ли показва успеха на едно партньорство ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at

Не можах да разбера, за 3 дом....
3 дом на натала ли показва успеха на едно партньорство ?

Da, 3 dom pokaswa uspeha i stastieto na edno partnorstwo w natala.- 9 ot 7 e 3 dom

*

elfidka

• 3129
Мерси много....
И какво сега ?
У на 3 е на АЦ,но в 12 дом  - венера
а в 3 дом са У на 2 Мерк и на 5 гредуса от него е У на 7 Уран ...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Divna

Доби, а Закона за афинитета в пети жизнен принцип ли да го търсим?