Здравей Гост

Мъжете - къде поглеждаме при първа среща

• 159 Отговора
  • 22697 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Какво е първото което забелязваме...
Моля , след гласуване посочете къде са Слънцето , Луната и Венера в наталната Ви карта. Както и аспектите които правят.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re:Мъжете - къде поглеждаме при първа среща
« Отговор #1 -: Ноември 24, 2010, 08:02:41 pm »
Очи и лице,но гласувах за очи,тъй като е първото,на което обръщам първо внимание
Слънце в 3ти дом,в Стрелец,Луна в Дева в 12ти дом и Венера в 4ти,във Водолей.
Иначе аспекти - Слънцето е в квадратура с Луната,в съвпад с възлите и тригон с Хирон,иначе има и други минорни аспекти,но няма да ги изброявам тях.
Луната е в секстил с Марс и Плутон,тригон с Нептун и квадратура със Слънцето.
Венера е в тригон с Юпитер и Ац-то,секстил с Меркурий.

*

holanda

« Отговор #2 -: Ноември 24, 2010, 08:02:52 pm »
 ;D е,може да се вглеждам в ръцете и да ми действат по-така,но не го правя с мъj,които няма привлекателни черти.В тази връзка гледам първо лицето  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Ноември 24, 2010, 08:03:11 pm »
Първото което забелязвам са ръцете....
И днес Лилавка ме провокира да се замисля....Идея нямам защо това е първото , което виждам...След ръцете следват краката , едва тогава поглеждам очите , лицето и всичко останало.... :blink: :rolleyes: :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #4 -: Ноември 24, 2010, 08:05:26 pm »
е, що няма за няколко ся....Аз гледам очи,крака и дупе-много са ми важни...-))) Слънце-риби в тау,Луна-дева-опзе на слънце, тригон със Сатурн, Венера-водолей-тригон с Уран
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Ноември 24, 2010, 08:08:49 pm »
е, що няма за няколко ся....Аз гледам очи,крака и дупе-много са ми важни...-))) Слънце-риби в тау,Луна-дева-опзе на слънце, тригон със Сатурн, Венера-водолей-тригон с Уран

Възпитавам си Юпитера...., че  както е неаспектиран... ;D ;D ;D :P

Но...дупето го пропуснах :-[ :-[ , не беше умишлено..., забравих... ;D ;)

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #6 -: Ноември 24, 2010, 08:10:23 pm »
ааааааааа,него не го пропускам-)))  Исках да кажа,че няма възможност да се гласува за няколко неща-)))) ;D
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Santi

« Отговор #7 -: Ноември 24, 2010, 08:10:34 pm »
Не ми е мястото тук, но да споделя кое ми прави първо впечатление в женичките - очите и самият поглед  :P .

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Ноември 24, 2010, 08:14:53 pm »
Не ми е мястото тук, но да споделя кое ми прави първо впечатление в женичките - очите и самият поглед  :P .

Тогава , погледни ме в очите! :P ;D ;D ;D

*

holanda

« Отговор #9 -: Ноември 24, 2010, 08:15:44 pm »

женичкитееее,обичам ги всичкитееее   :P ;D

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #10 -: Ноември 24, 2010, 08:20:33 pm »
Ооо, пикантна тема  :P
За мене почти всичко е важно, всичко забелязвам..
Първо гледам лицето, искам не искам, това е първото, което виждам, много е важна усмивката, да е чаровна, деликатна, малко срамежлива, но излъчваща секс :Д Като видя такава мъжка усмивка и се разтапям, но рядко ги срещам :)
Ако сте гледали великолепната шесторка Васил Петров имаше такава прекрасна усмивка..
Също за мен е много важно тялото и дрехите, много мразя като видя мъж, който е облечен без капка вкус..
Ах, и аз много харесвам ръцете, а за краката да не говориме колко са важни...
Харесват ми ръце, които хем са нежни, хем са силни, краката трябва да са нежно издължени, не мускулести..
И дупето е много важно, харесвам малки стегнати задници  ;D
И очите и миглите са важни за мен :)
Обичам мъже, които се поддържат и обръщат внимание на външния си вид :)
Мм.. важен е и избора на парфюма :))
И винаги ми прави впечатление в компания как се държи един мъж, обичам мъжете с чувство за хумор :))

Малко се е поувлякох  :P
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #11 -: Ноември 24, 2010, 08:28:56 pm »
Очите и лицето. Харесвам красиви мъже. Венера ми е в Козирог, но образа на мъжа, когото харесваме (на чисто физическо ниво), го свързвам повече с Марс, а Марсът ми е под власта на Венера във Везни и сключва квадрат с нея.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #12 -: Ноември 24, 2010, 08:39:33 pm »
Очи и лице - но после и всичко останало без изключения  ;D
Слънце - 5, Риби
Луна - 7 Овен
Венера - 7
« Последна редакция: Ноември 25, 2010, 02:53:23 am от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Ноември 24, 2010, 08:40:56 pm »
Очите и лицето. Харесвам красиви мъже. Венера ми е в Козирог, но образа на мъжа, когото харесваме (на чисто физическо ниво), го свързвам повече с Марс, а Марсът ми е под власта на Венера във Везни и сключва квадрат с нея.

Каза Венера в козирог.... ;D
Моята е анаретна на 29* в знака на сатурн....
В интерес на истината нищо не е по-важно от излъчването и вътрешното обзавеждане... :blink:
Разбира се , че е важен и интериора , но съм срещала и доста екстравагантни мъже , без грам излъчване.... :blink:
Много красиви -но с мъртва душа...Вярвайте ми , нищо не е по-страшно от това! :blink:

*

holanda

« Отговор #14 -: Ноември 24, 2010, 09:06:41 pm »
Очите и лицето. Харесвам красиви мъже.

о,аз също дърja да са ми привлекателни,все пак Марса ми е във Везни,но онези контета с ризки на цветенца,дънки ,остри обувки ,а косата е прилежно зализана в комплект с модни слънчеви цаиси,ми... бъркат Mu в здравето  :-X
Обичам по-семnъл ,спортен тип,с тениски или полота,ризки (не на цветчета),в комбинация с жилетка или нещо друго,суuчери,...винаги са ми харесвали мъjките блузи на Adidas примерно..едни такива,изчистен модел,свободни ръкави,топличко ти е с тях  :-[
 и т.н..
много обичам да си ги обличам,ох да можеше да ми се доверяват повече  ;D
момченца-меченца..

ако продълja ,ще се олея ..

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #15 -: Ноември 24, 2010, 09:14:19 pm »
Моля , след гласуване посочете къде са Слънцето , Луната и Венера в наталната Ви карта. Както и аспектите които правят.... :blink:

Sasto ne si sapisala dupeto, 70% ot germankite kaswat dupeto, wie bulgarkite ne go li obozawate?  :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Ноември 24, 2010, 09:20:24 pm »

Sasto ne si sapisala dupeto, 70% ot germankite kaswat dupeto, wie bulgarkite ne go li obozawate?  :wink2:

По настояване на няколко съфорумци го добавих и подчертах....
Добиии, за германките не знам , но аз предпочитам да го докосвам , а не да го г :-[ :-[ :-[ :-[ :o ;Dледам....

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #17 -: Ноември 24, 2010, 09:23:31 pm »

По настояване на няколко съфорумци го добавих и подчертах....
Добиии, за германките не знам , но аз предпочитам да го докосвам , а не да го г :-[ :-[ :-[ :-[ :o ;Dледам....

Mnogo si hitra Maraj, snaes kak da se prawis na kuma liska!
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #18 -: Ноември 24, 2010, 09:26:47 pm »
аз гледам първо тялото, осанката.....да е съразмерно ....нито кльощаво и сухо...нито дебело...и т.н.
тялото излъчва енергията им......по него усещам....всичко си личи по него.....сексапил, самоувереност, нежност, грубоватост......
след тялото друго важно, което гледам е лице, очи и ръце.....особено ноктите на ръцете....има някои, които са много отблъскващи.......

:blink:

*

Марая

• 28287