Здравей Гост

Мъжете - къде поглеждаме при първа среща

• 159 Отговора
  • 22662 Прегледи
*

Divna

Re:Мъжете - къде поглеждаме при първа среща
« Отговор #20 -: Ноември 24, 2010, 09:28:44 pm »
Очите и ръцете, защото очите "говорят", а ръцете "действат".  ;)  :rolleyes:

*

nerealna

« Отговор #21 -: Ноември 24, 2010, 09:29:42 pm »
аз гледам да има глава, ръце, крака ...всичко да му е нормално ...  ;D и най вече - да е умен, образован и да има чувство за хумор ..и да ме кара да се чувствам добре в негово присъствие  ;)

при първа среща гледам излъчването. има хора които веднага ти стават антипатични , а други приятни.

*

Divna

« Отговор #22 -: Ноември 24, 2010, 09:32:45 pm »
аз гледам да има глава, ръце, крака ...всичко да му е нормално ...  ;D и най вече - да е умен, образован и да има чувство за хумор ..и да ме кара да се чувствам добре в негово присъствие  ;)

Сходното привлича сходно, Нереална.  :blink:

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #23 -: Ноември 24, 2010, 09:34:53 pm »
Ръста!!!
Ако е под 180,ако ще перфектен отвсякъде да е,няма да ми грабне окото.. ;D
Нямам нищо против отрудени ръце с рани,мазоли и т.н.,както и лекото шкембенце  ;D
Облеклото също е важно-да е свежарско и чисто най-вече,въпреки че хубавия кон и под скъсан чул се познава.
Не ми харесват мъже с каквито и да е бижута,освен с хубав часовник.
Дългокосите също не са мой тип.Епилирани ръце и крака по-скоро са ми смешни,отколкото приятни.
Оу,и тридневната брада и трапчинката на брадата са много притегателни белези за мен!
Не съм се замисляла,но май "груб мъжкар" е предпочитаният ми стил. ;) :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #24 -: Ноември 24, 2010, 09:35:46 pm »

А кой подава командата? ;D ;D- за действие....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nerealna

« Отговор #25 -: Ноември 24, 2010, 09:37:26 pm »

лицето или тялото на жената  ? :-\  ;D

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #26 -: Ноември 24, 2010, 09:38:04 pm »

zenata sablasnawa, mazat deistwa, ako namas nisto na protiv. :58:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Stella

• 7765
« Отговор #27 -: Ноември 24, 2010, 09:40:59 pm »
абе и аз се чудех дали да го казвам..,но.. много ми харесва ръката на това момче.

Моя  лек фетиш е към хубави ръце  :-[

Ами моят приятел така ме докосва. Всъщност това е първото място, което докосва, когато търси по-голяма физическа близост - краката. Моят предишен опит показваше, че мъжете посягат винаги към гърдите. Но при него има Близнаци на върха на 8-ми дом и има особен афинитет към крайниците (ръце, крака). Освен това непрекъснато милва, милва, милва. Не се уморява да гали и да прегръща. Разбира се и гърдите са важни (Марс в Рак), но първо се заглежда в краката. Особено, ако съм с хубав чорапогащник и ми се откриват коленете, непрекъснато поглежда.
« Последна редакция: Ноември 24, 2010, 09:45:14 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

« Отговор #28 -: Ноември 24, 2010, 09:41:17 pm »

Мозъкът разбира се. Нека един мъж ме погледне така, 4е да ми омекнат краката, пък после стой и гледай.  ;D
Пък да не говорим ако знае и какво да ми каже. Най-ерогенната ми зона е мозъка ми.
Ръцете ги гледам, защото като ги видя знам как ще ме докосват. Аз съм по тактилните усещания.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Ноември 24, 2010, 09:41:41 pm »

Доби , не знам как става :rolf:
Въпроса е , очите говорят , ръцете действат , но кое кара ръцете да предприемат съответните действия ? ;)
От теб искам да го чуя.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #30 -: Ноември 24, 2010, 09:49:05 pm »

Доби , не знам как става :rolf:
Въпроса е , очите говорят , ръцете действат , но кое кара ръцете да предприемат съответните действия ? ;)
От теб искам да го чуя.... :blink:

Естествено страста на мъжа, която много лесно се възбузда чрес една саблъснаваща жена, но мога да кажа само при самоуверените мъже, при другите мисла че ги е страх да им откаже жената, пак тя има право да каже НЕ, нали така Марай!
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #31 -: Ноември 24, 2010, 09:50:36 pm »
Първото нещо което ми прави впечетление у един мъж е излъчването и осанката, едва след това идват разни други подробности.....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #32 -: Ноември 24, 2010, 09:50:43 pm »
 И аз се присъединявам към Жълтолилава и Дивна - ръцете са много важни за мен.  С тях ще ме докосва и ще прехвърли чувствата си към мен, чрез тях мога да го усетя...Ако говорим за любов де, ако говорим за секс - тогава приоритетите се променят - тогава дупето, бедрата, визията - излизат на първа линия.

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Ноември 24, 2010, 09:50:50 pm »

Мозъкът разбира се. Нека един мъж ме погледне така, 4е да ми омекнат краката, пък после стой и гледай.  ;D
Пък да не говорим ако знае и какво да ми каже. Най-ерогенната ми зона е мозъка ми.
Ръцете ги гледам, защото като ги видя знам как ще ме докосват. Аз съм по тактилните усещания.  ;)

Всичко започва от там! :72:
Или от Меркурий... ;D
Чак да ми омекнат съвсем не ми се е случвало....
Според мен нищо не е по-важно от синхроничната коренспонденция м/у мозъка и ръцете ....
В ОСНОВАТА Е МОЗЪКА....ОЧИТЕ ГЛЕДАТ ТАКА КАКТО МОЗЪКА НАРЕДИ! :blink: :wub:
РЪЦЕТЕ ПРАВЯТ ТОВА , КОЕТО МОЗЪКА ЗАПОВЯДА! :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #34 -: Ноември 24, 2010, 09:58:40 pm »
Аз го възприемам по цялостното излъчване. Ако почна да гледам тук-там и да го анализирам, значи не е на добре работата.
Имала съм случаи, в които ме привлича физически, но като си отвори устата и заприказва простотии, ми секва ентусиазмът веднагически. Мъжът трябва да е културен и интелигентен.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

elfidka

• 3129
« Отговор #35 -: Ноември 24, 2010, 09:59:19 pm »
Разбира се , че е така Марая то цялата еротика се заражда първо в главата и едва след това се реализира навън като форма на осъзнат или неосъзнат сексуален апел.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Stella

• 7765
« Отговор #36 -: Ноември 24, 2010, 10:00:40 pm »
Абе в главата. Я, се опитай обратното да направиш-да си наложиш с мозъка да харесаш някого, който ти е противен...няма как да стане, а обратното е възможно. Всичко е въпрос на феромони и оттам идва първоначалното (първосигнално) привличане, този инстинкт е по-древен. А мозъкът отсъжда. той има последната дума.

« Отговор #37 -: Ноември 24, 2010, 10:02:49 pm »
   Всъщност, за да изпитам отсрещния човек - гледам в очите. Но за да го усетя трябва да погледна и ръцете....Абе всъщност при първа среща толкова съм заета със собствената си персона, че май забравям да гледам където и да е  ;D.

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Ноември 24, 2010, 10:27:32 pm »
  Всъщност, за да изпитам отсрещния човек - гледам в очите. Но за да го усетя трябва да погледна и ръцете....Абе всъщност при първа среща толкова съм заета със собствената си персона, че май забравям да гледам където и да е  ;D.

Ха-ха -ха ....., забравяш , че м/у пишещите има и свидетелиии........ :57: :57:
Бързичко оплиташ мрежите.... ;) ;D

http://www.youtube.com/watch?v=mtJGJP50zNw&feature=related

:88: :kissd:

*

holanda

« Отговор #39 -: Ноември 24, 2010, 10:33:50 pm »
Абе в главата. Я, се опитай обратното да направиш-да си наложиш с мозъка да харесаш някого, който ти е противен...няма как да стане, а обратното е възможно. Всичко е въпрос на феромони и оттам идва първоначалното (първосигнално) привличане, този инстинкт е по-древен. А мозъкът отсъжда. той има последната дума.

това е и моето мнение  :blink:

естествено,имам си някои неща,които ако ги видя в мъja,ме привлича адски силно,но по принцип-всичко е за около 6-7 секунди ,,или те грабва с присъствието си,или не.
Не може да оTcЪдиш чак след 2 дни дали ти е харесал  :o
И начина на изразяване също е важен,по-точно не начина,а отношението му към някои неща,към теб самата.
Диваци няма как да ми харесат,няма да ми разберат Егото,а на мен ще са ми слаба топка и няма да искам да се приобщя към техния свят  :blink: