Здравей Гост

Мъжете - къде поглеждаме при първа среща

• 159 Отговора
  • 22682 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Мъжете - къде поглеждаме при първа среща
« Отговор #80 -: Ноември 25, 2010, 05:04:44 pm »
една такава "срамежлива теменужка" ни нарече тъпи п****   ;D

според мен това, че не гласуват в тази анкета,  означава, че те са тук единствено заради астрологията  :blink:

;D :clap:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #81 -: Ноември 25, 2010, 05:09:25 pm »
Я кажете сега, какво виждате тук...
Мислите ли, че мястото на тази статуя е в центъра на Варна?

http://news.varna24.bg/209274.html
аз се посписах на една посписка да махнат драконите ...и мисля, че и за тази статуя ще има такава посписка...пак ще се подпиша....
много тъпа/тъпо.....тоз който е разрешил е мноооооогоооо злееее.... :angry:

*

Марая

• 28287
« Отговор #82 -: Ноември 25, 2010, 05:26:34 pm »
Много харесвам теменужките ;D ;D...

А това е полезно цвете....унищожава вредители... ;D ;D :P И все пак е цвете ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nerealna

« Отговор #83 -: Ноември 25, 2010, 05:44:32 pm »
по какво си приличат слона и теменужката ?

*

nerealna

« Отговор #84 -: Ноември 25, 2010, 05:47:42 pm »
това е въпрос от тест за интелигентност.
да, ще ви кажа после  :blink:
а може и да отговорите правилно

*

Марая

• 28287
« Отговор #85 -: Ноември 25, 2010, 05:48:16 pm »

Алооо , тестове ли правиш? ;D ;D
Знам , но няма да ти отговоря.... :P ;D

*

nerealna

« Отговор #86 -: Ноември 25, 2010, 05:49:04 pm »
ами като заговорихте за теменужки и се сетих за този въпрос  :blink:

само да ви предупредя, че е отговора не е - защото и двете миришат  ;D така отговори една приятелка  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #87 -: Ноември 25, 2010, 05:51:49 pm »
ами като заговорихте за теменужки и се сетих за този въпрос  :blink:

само да ви предупредя, че е отговора не е - защото и двете миришат  ;D така отговори една приятелка  ;D

;D ;D :72:

*

holanda

« Отговор #88 -: Ноември 25, 2010, 06:07:02 pm »

по ушите  ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #89 -: Ноември 25, 2010, 06:08:57 pm »
Нереална, доста неуместно е да ни задаваш логически задачки от психотестовете в Симеоново... Някак просто - тук интелектуалното и културно нива са леко по-различни, така да се каже... :-\

Не са Симеоновски тези тестове... ;D ;D

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #90 -: Ноември 25, 2010, 06:13:04 pm »
Мъро, малкия ми син е до мен и щом погледне твойта кадъна на снимката, се засрамва и се крие в скута ми.  ;D Умирам си от смях с него! Сигурно и той е теменужка  :P ;D ;D

Като оставим майтапа настрани - оня ден бях на сауна и двама мъжаги там си говорят: "Ко си праикаш?" "Ми добре съм" "ти сега къде си?" "От 2 години не ми дават да работя, седя си вкъщи. На мен ми липсва да стана в 7-8, да ида на работа, ама на!(със съответния подигравателен тон)" "Еее, ти си построил социализма бе". (Без малко да им кажа, че щеше да е построил социализма ако жена му и искаше да прави тройки с девойки по негов избор, но вместо това набързо се изнесох. Че след малко можеше да се заговорим и за гоблени...). Понеже по мои впечатления броя на такива мъже все повече се увеличава, вие как мислите? Това от нашто мъжемелачество ли стана, това ли ни докара еманципацията? А дали пък причината изобщо е в жените? Според вас мъже от кои зодии са най-склонни да се държат така? На вас допадат ли ви? Защото у мен предизвикват тихо презрение.

*

Марая

• 28287
« Отговор #91 -: Ноември 25, 2010, 06:18:11 pm »

Не са Симеоновски тези тестове... ;D ;D

Брех, пък че не са! На кандидатите за Симеоново, ГДБОП и за СОБТ ги пускат такива, и този конкретен въпрос включително, очивидно е колко добре ги подбират като ги знаем какви са избраните и какви ги вършат последните 20 години.

Това не са тестове за службите....
Това са тестове за интелигентност.... :blink:

*

nerealna

« Отговор #92 -: Ноември 25, 2010, 06:26:57 pm »
това че са го дали в симеоноео не значи че не го дават и на други места  ;)

отговора е, че и теменужката и слона са живи организми  :blink:

*

nerealna

« Отговор #93 -: Ноември 25, 2010, 06:46:29 pm »

по ушите  ;D ;D

как да няма грешен отговор - а този тук  ;D

*

holanda

« Отговор #94 -: Ноември 25, 2010, 07:22:32 pm »
по ушите  ;D ;D

как да няма грешен отговор - а този тук  ;D

това е шега,беиии,алоууу  ;D ;D

пък и някои професор може да се обърка и да каже,че имам изключителни асоциативни възможности  :rolf:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #95 -: Ноември 25, 2010, 07:22:50 pm »

А това, предполагам, е събирателният образ на еманципираната българка в техните очи.  ;D
Жалко, много жалко, чак се засрамих.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #96 -: Ноември 25, 2010, 07:28:34 pm »
Мъро, малкия ми син е до мен и щом погледне твойта кадъна на снимката, се засрамва и се крие в скута ми.  ;D Умирам си от смях с него! Сигурно и той е теменужка  :P ;D ;D

Като оставим майтапа настрани - оня ден бях на сауна и двама мъжаги там си говорят: "Ко си праикаш?" "Ми добре съм" "ти сега къде си?" "От 2 години не ми дават да работя, седя си вкъщи. На мен ми липсва да стана в 7-8, да ида на работа, ама на!(със съответния подигравателен тон)" "Еее, ти си построил социализма бе". (Без малко да им кажа, че щеше да е построил социализма ако жена му и искаше да прави тройки с девойки по негов избор, но вместо това набързо се изнесох. Че след малко можеше да се заговорим и за гоблени...). Понеже по мои впечатления броя на такива мъже все повече се увеличава, вие как мислите? Това от нашто мъжемелачество ли стана, това ли ни докара еманципацията? А дали пък причината изобщо е в жените? Според вас мъже от кои зодии са най-склонни да се държат така? На вас допадат ли ви? Защото у мен предизвикват тихо презрение.

:rolf: :rolf: , страх ли го е? ;D ;D

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #97 -: Ноември 25, 2010, 08:43:08 pm »
според мен малко флиртува, мисли че се закачате и ще се игаре на криеница - кой за тюрбан, кой както може  :blink:

« Отговор #98 -: Ноември 25, 2010, 08:49:08 pm »
priya,има хиляди пъти повече жени които са преживели какви ли не разочарования с мъжете.При това не само психически но и физически.И колко от тези жени са преминали в другия лагер?Дори и да има такива в сравнение с мъжете са хиляди пъти по-малко.Какво ти е обяснението?Моето не е особено лицеприятно.Мъжете дефакто имат нужда от една безплатна дупка за секс.И ако може тази дупка да няма никакви претенции,да се оправя сама,за бебета няма да говорим.Такива мъже отиват в другия лагер.Които не искат ангажименти,нито пък да плащат за секс.А с жените такива филми няма.

*

nerealna

« Отговор #99 -: Ноември 25, 2010, 09:02:09 pm »
priya,има хиляди пъти повече жени които са преживели какви ли не разочарования с мъжете.При това не само психически но и физически.И колко от тези жени са преминали в другия лагер?Дори и да има такива в сравнение с мъжете са хиляди пъти по-малко.Какво ти е обяснението?Моето не е особено лицеприятно.Мъжете дефакто имат нужда от една безплатна дупка за секс.И ако може тази дупка да няма никакви претенции,да се оправя сама,за бебета няма да говорим.Такива мъже отиват в другия лагер.Които не искат ангажименти,нито пък да плащат за секс.А с жените такива филми няма.
ти сигурно хубаво от мъже не си видяла, но те уверявам , че има и свестни мъже. ...
все пак те не са животни да им трябва само една дупка ...
освен това има и много мъже, които са изстрадали заради жени.
нито мъжете , нито жените трябва да се слагат под един знаменател.