Здравей Гост

Мъжете - къде поглеждаме при първа среща

• 159 Отговора
  • 22685 Прегледи
Re:Мъжете - къде поглеждаме при първа среща
« Отговор #100 -: Ноември 25, 2010, 09:14:04 pm »
nerealna,има и свестни мъже както има и свестни жени.Друго имам напредвид.И то е че 'горките мъже' се принуждавали да минат в другия лагер защото жените били месомелачки.Направете сравнение колко жени пострадали има,колко мъже и колко от жените са минали в другия лагер заради това.На мен не ми изглежда издържана тази теория.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #101 -: Ноември 25, 2010, 09:18:39 pm »
nerealna,има и свестни мъже както има и свестни жени.Друго имам напредвид.И то е че 'горките мъже' се принуждавали да минат в другия лагер защото жените били месомелачки.Направете сравнение колко жени пострадали има,колко мъже и колко от жените са минали в другия лагер заради това.На мен не ми изглежда издържана тази теория.

В тоя ред на мисли да ти споделя...., че последния ме направи луда ... ;D ;D , но нито съм минала в другия лагер ,нито имам намерение да го правя ;D.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #102 -: Ноември 25, 2010, 09:19:56 pm »
То колко разочаровани жени и мъже има, всичките, ако бяха отишли на отсрещния бряг...но знам ли, може и това да е причина.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #103 -: Ноември 25, 2010, 09:44:36 pm »
Срам ме е, че съм от мъжки пол. ;D

Щооо? Ето ти се бараш теменужкааа ;D ;D ;D ;) :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #104 -: Ноември 25, 2010, 09:46:32 pm »
Aз теменужкио не барам. ;D

;D ;D

*

holanda

« Отговор #105 -: Ноември 25, 2010, 09:46:45 pm »
А иначе моето скромно мнение е - че има гадняри и от двата пола. Кои са повече като бройка - ако вярваме на половия глобален баланс на населението през съвременната епоха - със сигурност жените.

и моите проблеми и житейски усложнения са идвали от жени-''приятелки''  :blink:

за хомосексуализма мнението мu е,че най-често човек си се ражда с това.Не е резултат от доминиращ баща или авторитетна майка,на която детето се възхищава.А за да казва един мъj,че е станал гей от тежка раздяла,най-вероятно цял живот си е бил бисексуален,но е по-лесно да представи версията,че жената и мъката са го направили такъв.
Все още хомосексуализма се дискриминира (за което аз се радвам,не искам да се боря за мъja ,когото обичам с настървени мъже-кокошки) и повечето геиове попроменят историята ''как разбрах,че съм обратен''  ;)

« Отговор #106 -: Ноември 25, 2010, 09:52:16 pm »
priya,докато на този свят жените раждат то тези същите жени ще бъдат по-големите гадняри.Затова и жените са по-големите егоисти.Жената се бори с всички други жени,които могат да и отнемат мъжа който я осигурява,за да си отгледа децата.Затова жените нараняват другите жени дори и когато нямат какво да делят.Несъзнателно приемат всяка жена за конкуренция.Защо има борба между снаха и свекърва,а между зет и тъст не.Всичко е в генетичната програма.Мъжете по-рядко са гадняри,защото винаги могат да си намерят жена,която да издържат.За жените нещата стоят по-инакво.Така че мъже,които не искат ангажименти,не може да не се разочароват от жените които искат бебета,издръжка,помощ.По-лесно им е да си намерят дупката в друг мъж,който нито ще иска издръжка,нито помощ да си насече дървата,нито ще ражда бебета.

*

nerealna

« Отговор #107 -: Ноември 25, 2010, 09:52:24 pm »
ами като не си подбирате приятелките ...  ;D
писала съм го някъде, но ще го повторя - хората се държат с вас така, както им позволите  ;)

*

nerealna

« Отговор #108 -: Ноември 25, 2010, 09:55:40 pm »
Затова и жените са по-големите егоисти.Жената се бори с всички други жени,които могат да и отнемат мъжа който я осигурява,за да си отгледа децата.
грешката ви е, че се вкопчвате в един мъж, като удавник за сламка...сякаш само той единствен може да ви даде щастие

*

Марая

• 28287
« Отговор #109 -: Ноември 25, 2010, 09:56:48 pm »
Затова и жените са по-големите егоисти.Жената се бори с всички други жени,които могат да и отнемат мъжа който я осигурява,за да си отгледа децата.
грешката ви е, че се вкопчвате в един мъж, като удавник за сламка...сякаш само той единствен може да ви даде щастие

Точно!!!
Не разчитам на мъже за помощ!

*

nerealna

« Отговор #110 -: Ноември 25, 2010, 09:57:59 pm »

Точно!!!
Не разчитам на мъже за помощ!
ей затва ме кефиш МАРАЯ !  ;D

*

holanda

« Отговор #111 -: Ноември 25, 2010, 09:58:21 pm »
ами като не си подбирате приятелките ...  ;D
писала съм го някъде, но ще го повторя - хората се държат с вас така, както им позволите  ;)

идеята е,че има толкова гадни женички,които си говорят с теб нормално,а на гаджето си забраняват да се доближава (ревнивки т.е ) И ако това се случи, ела да гледаш филми  ;D
Никoй не те пита обаче гледа ли ти се,не ти ли се.. :34:

« Отговор #112 -: Ноември 25, 2010, 10:01:59 pm »
nerealna не е до вкопчването.Ако имаш 2 деца колко лесно и бързо ще се откажеш от мъжа си и колко лесно и бързо ще си намериш друг,който да те приеме с тях?И колко лесно и бързо твоя мъж ще те зареже и ще си намери друга?Не говорим за щастие а за най-обикновено оцеляване.Защото това е в основата.Тези думи за любов и щастие идват малко по-отпосле.

*

Divna

« Отговор #113 -: Ноември 25, 2010, 10:05:37 pm »
А иначе моето скромно мнение е - че има гадняри и от двата пола. Кои са повече като бройка - ако вярваме на половия глобален баланс на населението през съвременната епоха - със сигурност жените.

и моите проблеми и житейски усложнения са идвали от жени-''приятелки''  :blink:

за хомосексуализма мнението мu е,че най-често човек си се ражда с това.Не е резултат от доминиращ баща или авторитетна майка,на която детето се възхищава.А за да казва един мъj,че е станал гей от тежка раздяла,най-вероятно цял живот си е бил бисексуален,но е по-лесно да представи версията,че жената и мъката са го направили такъв.
Все още хомосексуализма се дискриминира (за което аз се радвам,не искам да се боря за мъja ,когото обичам с настървени мъже-кокошки) и повечето геиове попроменят историята ''как разбрах,че съм обратен''  ;)

Е, тука няма как да ти повярвам.  ;D
В Холандия от дълго време гейовете започнаха да сключват и бракове помежду си. Там специално няма дискриминация. Тук при мен също, за което изключително се радвам. Защо трябва определени хора да се чувстват различни? Представи си, че ти си лезбийка и обществото те отхвърля. Тогава как ще се чувстваш? Нали всички твърдят, че любовта няма измерения. Ами щом няма измерения за хетеросексуалните, защо пък да има за хомосексуалните? Всички си имат Луни в радиксите, даже и хомосексуалистите.

« Отговор #114 -: Ноември 25, 2010, 10:06:30 pm »
priya оцеляването е първият инстинкт при човека.Да днес има жени които издържат семействата си защото мъжете им не могат.Както казваш този вариант им е по-изгоден.За оцеляването им.Не за нещо друго.Всички проблеми в семействата идват от липса на пари.Като нямаш хляб на масата изобщо няма да ти е до любов.

*

Марая

• 28287
« Отговор #115 -: Ноември 25, 2010, 10:19:50 pm »
И какво става сега -ГЛЕДАМЕ НА МЪЖЕТЕ В ДЖОБОВЕТЕ МАЙ? ;D ;D ;D

*

holanda

« Отговор #116 -: Ноември 25, 2010, 10:23:51 pm »
Е, тука няма как да ти повярвам.  ;D
В Холандия от дълго време гейовете започнаха да сключват и бракове помежду си. Там специално няма дискриминация. ?

;D е ,аз това го казвам за бг.
Тук си е друго,въпреки,че с толкова мюсюлмани пак си е риск да кажеш гордо ''аз съм мъj,но обичам да го лапам ! ''   ;D

моя бивш съквартирант беше бисекcуален.За него споменавах в една от темите,че е много отговорен,амбициозен,подреден,умен.И много,много красив.Ама бисексуален.
Иначе редовно си гледам една програма,в която жени избират мъже,а оHази вечер хомосексуални се избираха.

Знам 2 парка,в които избяGвам да ходя в Неделя,защото е гей-вечер и хората си се срещат и се пипат в колите.

как да е,аз не съм фен на хомосексуализма  ;D

« Последна редакция: Ноември 25, 2010, 10:36:19 pm от жълтолилава »

*

Марая

• 28287
« Отговор #117 -: Ноември 25, 2010, 10:29:18 pm »
И какво става сега -ГЛЕДАМЕ НА МЪЖЕТЕ В ДЖОБОВЕТЕ МАЙ? ;D ;D ;D
Taka е било, и така и ще бъде>>  http://www.vbox7.com/play:fa14bbf5 ;D

Ми тея дето не гледаме? :(

« Отговор #118 -: Ноември 25, 2010, 10:32:30 pm »
priya,да,жената ходи на работа за да печели пари за бога!За да живеят по-добре тя и семейството и най-вече децата.Нима не става въпрос за оцеляване?И ако мъжът и не гледа децата,то тя какво щеше да прави?Тя има нужда от помощ,този мъж да и оказва помощ и подкрепа в отглеждането на децата.Само че го правят по своя начин.Не ми излизайте с философията,че никоя жена не се интересува от способностите на един мъж да и помага и подкрепя,да я издържа докато тя си роди децата и им осигури хляб.Докато между двама мъже тези неща липсват.Те нямат нужда другия да им помага да си гледат децата.Мъжете не раждат деца.Всеки от тях се оправя сам в живота.           Ако тук има жена,която е способна да обича мъж който на първа среща ще си плати собствената сметка само,ще и се поклоня.

*

Марая

• 28287
« Отговор #119 -: Ноември 25, 2010, 10:41:52 pm »
priya,да,жената ходи на работа за да печели пари за бога!За да живеят по-добре тя и семейството и най-вече децата.Нима не става въпрос за оцеляване?И ако мъжът и не гледа децата,то тя какво щеше да прави?Тя има нужда от помощ,този мъж да и оказва помощ и подкрепа в отглеждането на децата.Само че го правят по своя начин.Не ми излизайте с философията,че никоя жена не се интересува от способностите на един мъж да и помага и подкрепя,да я издържа докато тя си роди децата и им осигури хляб.Докато между двама мъже тези неща липсват.Те нямат нужда другия да им помага да си гледат децата.Мъжете не раждат деца.Всеки от тях се оправя сам в живота.           Ако тук има жена,която е способна да обича мъж който на първа среща ще си плати собствената сметка само,ще и се поклоня.

АЗ! :blink: А защо не и неговата?! :unsure: :rolleyes: :-\ :blink:
ПАРИТЕ НЕ СА ПРИОРИТЕТ НА МЪЖЕТЕ И НИТО ЕДИН МЪЖ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ИЗДЪРЖА КОЯТО И ДА БИЛО ЖЕНА!