Здравей Гост

Само за мъже

• 112 Отговора
  • 13642 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Само за мъже
« -: Ноември 24, 2010, 08:30:17 pm »
Къде гледате първо?
Знам , че сте малко , но имате право на своята анкета и глас! ;D ;)
Посочете слънце-луна-венера и марс след своя глас....
 ;D :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:Само за мъже
« Отговор #1 -: Ноември 24, 2010, 08:32:34 pm »
Санти , сподели ;D...
Разкажи... :blink:
Какво и защо?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Ноември 24, 2010, 08:51:04 pm »
То тука стана малко като "време за мъже"  ;D

http://vbox7.com/play:8c36f424
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Ноември 24, 2010, 08:57:31 pm »
То тука стана малко като "време за мъже"  ;D

http://vbox7.com/play:8c36f424

:rolf: :clap:

Искам реабилитация! Нали бях обвинена във феминизъм.... ;D ;D

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #4 -: Ноември 24, 2010, 09:00:17 pm »
Parwo w tjaloto, posle, gardite i lizeto, i nakraja wsizko ostanalo i togawa puskam strelata! :sagittariuss:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Ноември 24, 2010, 09:02:53 pm »
Parwo w tjaloto, posle, gardite i lizeto, i nakraja wsizko ostanalo i togawa puskam strelata! :sagittariuss:

Доби , а какви стрели имат лъвовете? :rolleyes: ;D

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #6 -: Ноември 24, 2010, 09:06:58 pm »

Nai raslizni streli, parwata strela e sa humor, 2 sa komplimenti, 3 strela obozawane itn. i kam 100 programi sa swalane! :leos: :libras:

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Ноември 24, 2010, 09:12:00 pm »

Nai raslizni streli, parwata strela e sa humor, 2 sa komplimenti, 3 strela obozawane itn. i kam 100 programi sa swalane! :leos: :libras:

Добиии , кой ще брои до 100? :rolleyes: ;D ;D

*

nerealna

« Отговор #8 -: Ноември 24, 2010, 09:12:28 pm »
ами ако хареста лицето, а тялото не или обратно - какво ще правите тогава  ;D

*

Divna

« Отговор #9 -: Ноември 24, 2010, 09:17:40 pm »

Ще се насочат към следващия обект, който може да е идеалния и така докато не разберат, че той е само в главите им.  ;D

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #10 -: Ноември 24, 2010, 09:17:45 pm »

Ami nisto nama da prawa, koi li maz moze da prawi seks s lizeto, as ne sam ot tes sa sazalenie! :03:

*

Santi

« Отговор #11 -: Ноември 24, 2010, 09:19:06 pm »
То си е за разказване направо  ;D ...

На прима виста очите и погледът - те са първото впечатление, те ми говорят за човекът с/у мен, е и ако са светли самите те на цвят още по-добре  :-[ . Лицето е следващият важен момент, усмивката и самото излъчване от съвкупността поглед-усмивка . По-меките черти, по-благо и положително излъчване разбирасе и нотка на срамежливост - така поне за мен женствеността е по-подчертана . За тялото какво да кажа - най ми бие на очи бюстът . Винаги е така, но отпуснати или прекалено хилави тела ме отблъскват  :-X . На последно място и не по-малко важно е начинът на обличане и мейкъпа - елегантен стил( лигави чалгарски истории не понасям) . Не е било веднъж или дваж, когато съм правил забележка за зле направен мейкъп в пълно несъответствие с чертите или пък лош начин на обличане - налагане на няколко стила наведнъж или лоша комбинация на тонове в начина на обличане . Много набито око имам за естетика и нищо не ми обягва .

Слънце Близнаци 4-ти
Луна Овен 1-ви
Венера Близнаци 3-ти
Марс Рак 5-ти

*

Santi

« Отговор #12 -: Ноември 24, 2010, 09:21:09 pm »
някъде четох,че ако мъja иска сериозна връзка от теб,обpъща повече внимание на лицето,а ако иска да те опраши,гледа тялото  ;D

Така е  ;D .

*

Divna

« Отговор #13 -: Ноември 24, 2010, 09:22:50 pm »

На прима виста очите и погледът - те са първото впечатление, те ми говорят за човекът с/у мен, е и ако са светли самите те на цвят още по-добре  :-[ . Лицето е следващият важен момент, усмивката и самото излъчване от съвкупността поглед-усмивка . По-меките черти, по-благо и положително излъчване разбирасе и нотка на срамежливост - така поне за мен женствеността е по-подчертана . За тялото какво да кажа - най ми бие на очи бюстът . Винаги е така, но отпуснати или прекалено хилави тела ме отблъскват  :-X . На последно място и не по-малко важно е начинът на обличане и мейкъпа - елегантен стил( лигави чалгарски истории не понасям) . Не е било веднъж или дваж, когато съм правил забележка за зле направен мейкъп в пълно несъответствие с чертите или пък лош начин на обличане - налагане на няколко стила наведнъж или лоша комбинация на тонове в начина на обличане . Много набито око имам за естетика и нищо не ми обягва .

Слънце Близнаци 4-ти
Луна Овен 1-ви
Венера Близнаци 3-ти
Марс Рак 5-ти

Санти, за теб значи е важна душата, защото "очите са прозореца на душата".

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Ноември 24, 2010, 09:25:09 pm »

:rolf:

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Ноември 24, 2010, 09:27:24 pm »

Слънце Близнаци 4-ти
Луна Овен 1-ви
Венера Близнаци 3-ти
Марс Рак 5-ти

Мислех , че за мъжете Близнаци е важно друго....Учудваш ме... :unsure:

*

holanda

« Отговор #16 -: Ноември 24, 2010, 09:27:43 pm »
някъде четох,че ако мъja иска сериозна връзка от теб,обpъща повече внимание на лицето,а ако иска да те опраши,гледа тялото  ;D

Така е  ;D .

ах,мошеници  ;D 

*

Santi

« Отговор #17 -: Ноември 24, 2010, 09:34:25 pm »
Цитат
Мислех , че за мъжете Близнаци е важно друго....Учудваш ме...

Не си първият човек, който го казва  ;D .

Цитат
ах,мошеници   

Всеки си търси най-доброто - животът е един  ;) .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Ноември 24, 2010, 09:52:22 pm »
усмивката и самото излъчване от съвкупността поглед-усмивка .

Санти, с тебе изглежда, че имаме еднакви предпочитания.  ;D
Аз не че много оглеждам мъжа насреща (срам ме е да гледам директно  :-[), но най-силно ме впечатляват обикновено очите и усмивката. И, да, харесвам мъже с плътни червени устни, това сигурно ми е по неаспектирания Юпитер в Телец в 7 дом.  :blink:
Имам си и друг фетиш, но се чудя дали да го кажа в съседната тема или да премълча.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

« Отговор #19 -: Ноември 24, 2010, 09:56:44 pm »
жълтолилава Ти все неразбрана оставаш  ;D .

Тялото е най-важният фактор, ама само за една вечер  ;) . Sad, but true ..