Ако търси секс мъжа ще гледа тялото. Ако търси нещо по-сериозно ще гледа лицето и очите. Това е толкова елементарно. :mellow:
Цитат на: jinom в Ноември 25, 2010, 12:43:19 amАко търси секс мъжа ще гледа тялото. Ако търси нещо по-сериозно ще гледа лицето и очите. Това е толкова елементарно. :mellow:какво значи за теб "нещо по-сериозно" ?
Цитат на: nerealna в Ноември 25, 2010, 12:54:14 amЦитат на: jinom в Ноември 25, 2010, 12:43:19 amАко търси секс мъжа ще гледа тялото. Ако търси нещо по-сериозно ще гледа лицето и очите. Това е толкова елементарно. :mellow:какво значи за теб "нещо по-сериозно" ? Не само за мен. За всички значи дълготрайна връзка, любов. За мен такова нещо е глупост. Имам връзки само на маритонките.
Цитат на: jinom в Ноември 25, 2010, 12:43:19 amАко търси секс мъжа ще гледа тялото. Ако търси нещо по-сериозно ще гледа лицето и очите. Това е толкова елементарно. :mellow:ама се включваш казах ти,че ставаш все по-земен твоите хора няма да са щастливи от този факт може даже да пропишат в темата за депресията и тежките Луни
Цитат на: jinom в Ноември 25, 2010, 01:27:31 amЦитат на: nerealna в Ноември 25, 2010, 12:54:14 amЦитат на: jinom в Ноември 25, 2010, 12:43:19 amАко търси секс мъжа ще гледа тялото. Ако търси нещо по-сериозно ще гледа лицето и очите. Това е толкова елементарно. :mellow:какво значи за теб "нещо по-сериозно" ? Не само за мен. За всички значи дълготрайна връзка, любов. За мен такова нещо е глупост. Имам връзки само на маритонките. А цвета какъв е? И не ми казвай , че е розов................................. точно заради това написах "за теб" . исках да разбера за теб- за другите знам какво значи но ти пак се измъкваш
носиш маратонки -значи имаш крака- значи може да те харесам
Цитат на: nerealna в Ноември 25, 2010, 01:35:33 amносиш маратонки -значи имаш крака- значи може да те харесам Спортен тип.... :blink: :wub: , по-скоро...Другото беше грубичко! :blink:
Цитат на: nerealna в Ноември 25, 2010, 01:35:33 amносиш маратонки -значи имаш крака- значи може да те харесам Съмнява ме, щото съм дюстабанлия.
а и в предната тема бях писала че нямам изисквания за външния вид на мъжете - стига да има глава, ръце и т.н. :blink:
Stelkite kakwi sa , размера :rolleyes: :unsure: , не че е от значение :rolf: :rolf: , na stelkite и маратонките....
Цитат на: nerealna в Ноември 25, 2010, 01:38:14 amа и в предната тема бях писала че нямам изисквания за външния вид на мъжете - стига да има глава, ръце и т.н. :blink: много си претенциозна.
Цитат на: Марая в Ноември 25, 2010, 01:40:37 amStelkite kakwi sa , размера :rolleyes: :unsure: , не че е от значение :rolf: :rolf: , na stelkite и маратонките.... Потресающ е...размера.
Ха, ставам по-земен. В момента сгъстявам въздуха, за да напусна околоземното пространство. Ще снимам нова серия на "прасета в космоса".