Цитат на: doby в Ноември 25, 2010, 03:16:30 amЦитат на: Марая в Ноември 25, 2010, 03:12:47 amЦитат на: doby в Ноември 25, 2010, 03:08:24 amЦитат на: Марая в Ноември 25, 2010, 03:04:32 amЦитат на: doby в Ноември 25, 2010, 03:00:11 amЦитат на: Марая в Ноември 25, 2010, 02:55:39 amЦитат на: doby в Ноември 25, 2010, 02:52:01 amЦитат на: Марая в Ноември 25, 2010, 02:50:19 amЦитат на: doby в Ноември 25, 2010, 02:44:46 amДоби , аз съм и авджийка и плячка.....Зависи от окомера и патрона...И НАЙ-ВЕЧЕ ОТ ОРЪЖИЕТО! :wink2: :72:Mislis ze as sam gol, bes sladki orazia li, moite ne sa patroni, no sa mnogo saribawasti kapani. :rolf:Доби , с какво оръжие стреляш? Въобще стрелял ли си? Какви капани , ако от там дивеч не минава МЕЕН....? ami naprimer, moite kapani sa samo sa sarnizki, te sa nai sladkite, diwite ziwotni ne mi sa wkusni! :wink2:С две думи , не са пригодени за мен! :57: :wink2:Аз съм дива и игрива...., не моЖ ме изтърпи лъФ.... Ako bagas silno, pak moges da mi wdignes apetita, pak nama snazenie dali si diwa ili igriwa, gladen li sam gonja![/b]Омръзна ми да бягам...., бягах от мъже , бягах от правителства , желана и отричана , жена и любовница , светица и грешница.....БЯХ ДО ТУК....Апетита мога много бързо да ГО ВДИГНА..., :rolf: , НО масата ще остане празна макар , че имам луна в телец! Mnogo si prawa tuk, tozno po tasi prizina se otkasah da gona diwi ziwotni, ne mi deistwat dobre na stomaha. :85:Кофти ти е стомаха , вероятно луната е виновна....Храносмилането е по Дева , а стомаха по луна.... ДИВИТЕ ЖИВОТНИ СА АМБИЦИЯ ЗА ВСЕКИ , НО МАЛЦИНА МОГАТ ДА ГИ ДРЕСИРАТ ИЛИ *ХАПНАТ*....ЗАПОМНИ УКРОТЯВАНЕТО НА ДИВИ ЖИВОТНИ НЕ Е ЗА ВСЕКИ И НАЙ-ВЕЧЕ ЗА ЛЪфЧЕТА... :88: Namam nikoga wreme da ukrotawam diwi ziwotni, ima si dresori sa towa, lawa goni samo tam kadeto ima nesto krechko i sladko.
Цитат на: Марая в Ноември 25, 2010, 03:12:47 amЦитат на: doby в Ноември 25, 2010, 03:08:24 amЦитат на: Марая в Ноември 25, 2010, 03:04:32 amЦитат на: doby в Ноември 25, 2010, 03:00:11 amЦитат на: Марая в Ноември 25, 2010, 02:55:39 amЦитат на: doby в Ноември 25, 2010, 02:52:01 amЦитат на: Марая в Ноември 25, 2010, 02:50:19 amЦитат на: doby в Ноември 25, 2010, 02:44:46 amДоби , аз съм и авджийка и плячка.....Зависи от окомера и патрона...И НАЙ-ВЕЧЕ ОТ ОРЪЖИЕТО! :wink2: :72:Mislis ze as sam gol, bes sladki orazia li, moite ne sa patroni, no sa mnogo saribawasti kapani. :rolf:Доби , с какво оръжие стреляш? Въобще стрелял ли си? Какви капани , ако от там дивеч не минава МЕЕН....? ami naprimer, moite kapani sa samo sa sarnizki, te sa nai sladkite, diwite ziwotni ne mi sa wkusni! :wink2:С две думи , не са пригодени за мен! :57: :wink2:Аз съм дива и игрива...., не моЖ ме изтърпи лъФ.... Ako bagas silno, pak moges da mi wdignes apetita, pak nama snazenie dali si diwa ili igriwa, gladen li sam gonja![/b]Омръзна ми да бягам...., бягах от мъже , бягах от правителства , желана и отричана , жена и любовница , светица и грешница.....БЯХ ДО ТУК....Апетита мога много бързо да ГО ВДИГНА..., :rolf: , НО масата ще остане празна макар , че имам луна в телец! Mnogo si prawa tuk, tozno po tasi prizina se otkasah da gona diwi ziwotni, ne mi deistwat dobre na stomaha. :85:Кофти ти е стомаха , вероятно луната е виновна....Храносмилането е по Дева , а стомаха по луна.... ДИВИТЕ ЖИВОТНИ СА АМБИЦИЯ ЗА ВСЕКИ , НО МАЛЦИНА МОГАТ ДА ГИ ДРЕСИРАТ ИЛИ *ХАПНАТ*....ЗАПОМНИ УКРОТЯВАНЕТО НА ДИВИ ЖИВОТНИ НЕ Е ЗА ВСЕКИ И НАЙ-ВЕЧЕ ЗА ЛЪфЧЕТА... :88:
Цитат на: doby в Ноември 25, 2010, 03:08:24 amЦитат на: Марая в Ноември 25, 2010, 03:04:32 amЦитат на: doby в Ноември 25, 2010, 03:00:11 amЦитат на: Марая в Ноември 25, 2010, 02:55:39 amЦитат на: doby в Ноември 25, 2010, 02:52:01 amЦитат на: Марая в Ноември 25, 2010, 02:50:19 amЦитат на: doby в Ноември 25, 2010, 02:44:46 amДоби , аз съм и авджийка и плячка.....Зависи от окомера и патрона...И НАЙ-ВЕЧЕ ОТ ОРЪЖИЕТО! :wink2: :72:Mislis ze as sam gol, bes sladki orazia li, moite ne sa patroni, no sa mnogo saribawasti kapani. :rolf:Доби , с какво оръжие стреляш? Въобще стрелял ли си? Какви капани , ако от там дивеч не минава МЕЕН....? ami naprimer, moite kapani sa samo sa sarnizki, te sa nai sladkite, diwite ziwotni ne mi sa wkusni! :wink2:С две думи , не са пригодени за мен! :57: :wink2:Аз съм дива и игрива...., не моЖ ме изтърпи лъФ.... Ako bagas silno, pak moges da mi wdignes apetita, pak nama snazenie dali si diwa ili igriwa, gladen li sam gonja![/b]Омръзна ми да бягам...., бягах от мъже , бягах от правителства , желана и отричана , жена и любовница , светица и грешница.....БЯХ ДО ТУК....Апетита мога много бързо да ГО ВДИГНА..., :rolf: , НО масата ще остане празна макар , че имам луна в телец! Mnogo si prawa tuk, tozno po tasi prizina se otkasah da gona diwi ziwotni, ne mi deistwat dobre na stomaha. :85:
Цитат на: Марая в Ноември 25, 2010, 03:04:32 amЦитат на: doby в Ноември 25, 2010, 03:00:11 amЦитат на: Марая в Ноември 25, 2010, 02:55:39 amЦитат на: doby в Ноември 25, 2010, 02:52:01 amЦитат на: Марая в Ноември 25, 2010, 02:50:19 amЦитат на: doby в Ноември 25, 2010, 02:44:46 amДоби , аз съм и авджийка и плячка.....Зависи от окомера и патрона...И НАЙ-ВЕЧЕ ОТ ОРЪЖИЕТО! :wink2: :72:Mislis ze as sam gol, bes sladki orazia li, moite ne sa patroni, no sa mnogo saribawasti kapani. :rolf:Доби , с какво оръжие стреляш? Въобще стрелял ли си? Какви капани , ако от там дивеч не минава МЕЕН....? ami naprimer, moite kapani sa samo sa sarnizki, te sa nai sladkite, diwite ziwotni ne mi sa wkusni! :wink2:С две думи , не са пригодени за мен! :57: :wink2:Аз съм дива и игрива...., не моЖ ме изтърпи лъФ.... Ako bagas silno, pak moges da mi wdignes apetita, pak nama snazenie dali si diwa ili igriwa, gladen li sam gonja![/b]Омръзна ми да бягам...., бягах от мъже , бягах от правителства , желана и отричана , жена и любовница , светица и грешница.....БЯХ ДО ТУК....Апетита мога много бързо да ГО ВДИГНА..., :rolf: , НО масата ще остане празна макар , че имам луна в телец!
Цитат на: doby в Ноември 25, 2010, 03:00:11 amЦитат на: Марая в Ноември 25, 2010, 02:55:39 amЦитат на: doby в Ноември 25, 2010, 02:52:01 amЦитат на: Марая в Ноември 25, 2010, 02:50:19 amЦитат на: doby в Ноември 25, 2010, 02:44:46 amДоби , аз съм и авджийка и плячка.....Зависи от окомера и патрона...И НАЙ-ВЕЧЕ ОТ ОРЪЖИЕТО! :wink2: :72:Mislis ze as sam gol, bes sladki orazia li, moite ne sa patroni, no sa mnogo saribawasti kapani. :rolf:Доби , с какво оръжие стреляш? Въобще стрелял ли си? Какви капани , ако от там дивеч не минава МЕЕН....? ami naprimer, moite kapani sa samo sa sarnizki, te sa nai sladkite, diwite ziwotni ne mi sa wkusni! :wink2:С две думи , не са пригодени за мен! :57: :wink2:Аз съм дива и игрива...., не моЖ ме изтърпи лъФ.... Ako bagas silno, pak moges da mi wdignes apetita, pak nama snazenie dali si diwa ili igriwa, gladen li sam gonja![/b]Омръзна ми да бягам...., бягах от мъже , бягах от правителства , желана и отричана , жена и любовница , светица и грешница.....БЯХ ДО ТУК....Апетита мога много бързо да ГО ВДИГНА..., :rolf: , НО масата ще остане празна макар , че имам луна в телец!
Цитат на: Марая в Ноември 25, 2010, 02:55:39 amЦитат на: doby в Ноември 25, 2010, 02:52:01 amЦитат на: Марая в Ноември 25, 2010, 02:50:19 amЦитат на: doby в Ноември 25, 2010, 02:44:46 amДоби , аз съм и авджийка и плячка.....Зависи от окомера и патрона...И НАЙ-ВЕЧЕ ОТ ОРЪЖИЕТО! :wink2: :72:Mislis ze as sam gol, bes sladki orazia li, moite ne sa patroni, no sa mnogo saribawasti kapani. :rolf:Доби , с какво оръжие стреляш? Въобще стрелял ли си? Какви капани , ако от там дивеч не минава МЕЕН....? ami naprimer, moite kapani sa samo sa sarnizki, te sa nai sladkite, diwite ziwotni ne mi sa wkusni! :wink2:С две думи , не са пригодени за мен! :57: :wink2:Аз съм дива и игрива...., не моЖ ме изтърпи лъФ....
Цитат на: doby в Ноември 25, 2010, 02:52:01 amЦитат на: Марая в Ноември 25, 2010, 02:50:19 amЦитат на: doby в Ноември 25, 2010, 02:44:46 amДоби , аз съм и авджийка и плячка.....Зависи от окомера и патрона...И НАЙ-ВЕЧЕ ОТ ОРЪЖИЕТО! :wink2: :72:Mislis ze as sam gol, bes sladki orazia li, moite ne sa patroni, no sa mnogo saribawasti kapani. :rolf:Доби , с какво оръжие стреляш? Въобще стрелял ли си? Какви капани , ако от там дивеч не минава МЕЕН....? ami naprimer, moite kapani sa samo sa sarnizki, te sa nai sladkite, diwite ziwotni ne mi sa wkusni! :wink2:
Цитат на: Марая в Ноември 25, 2010, 02:50:19 amЦитат на: doby в Ноември 25, 2010, 02:44:46 amДоби , аз съм и авджийка и плячка.....Зависи от окомера и патрона...И НАЙ-ВЕЧЕ ОТ ОРЪЖИЕТО! :wink2: :72:Mislis ze as sam gol, bes sladki orazia li, moite ne sa patroni, no sa mnogo saribawasti kapani. :rolf:Доби , с какво оръжие стреляш? Въобще стрелял ли си? Какви капани , ако от там дивеч не минава МЕЕН....?
Цитат на: doby в Ноември 25, 2010, 02:44:46 amДоби , аз съм и авджийка и плячка.....Зависи от окомера и патрона...И НАЙ-ВЕЧЕ ОТ ОРЪЖИЕТО! :wink2: :72:Mislis ze as sam gol, bes sladki orazia li, moite ne sa patroni, no sa mnogo saribawasti kapani. :rolf:
Доби , аз съм и авджийка и плячка.....Зависи от окомера и патрона...И НАЙ-ВЕЧЕ ОТ ОРЪЖИЕТО! :wink2: :72:
Доби ...знам много за лъва МЪЖ..., нали се сещаш , че съм огнена..... Гони или не ...той е цар на собственото си его и нищо друго....Не са ми приоритет лъФчетата , дай ми нещо друго
Цитат на: Марая в Ноември 25, 2010, 03:40:04 amДоби ...знам много за лъва МЪЖ..., нали се сещаш , че съм огнена..... Гони или не ...той е цар на собственото си его и нищо друго....Не са ми приоритет лъФчетата , дай ми нещо друго Ami sasto ste si sasluzawa sa men da ti dawam nesto drugo, kakwo ste hwarlis w kupizkata mi? Ti ako samo s lawzeta si se sanimawala mamo, ne se i uzudwam,
Цитат на: doby в Ноември 25, 2010, 03:42:46 amЦитат на: Марая в Ноември 25, 2010, 03:40:04 amДоби ...знам много за лъва МЪЖ..., нали се сещаш , че съм огнена..... Гони или не ...той е цар на собственото си его и нищо друго....Не са ми приоритет лъФчетата , дай ми нещо друго Ami sasto ste si sasluzawa sa men da ti dawam nesto drugo, kakwo ste hwarlis w kupizkata mi? Ti ako samo s lawzeta si se sanimawala mamo, ne se i uzudwam,Kакво трябва да хвърля....Доби ТИ НАЛИ СИ ЛЪФ , А НЕ СИ МЕЧКА...САМО НА МЕЧКАТА СЕ ХВЪРЛЯ НЕЩО....
Както винаги най-сваляната жена е Марая...
Марайо, къде Коледа или там който ви е на християните празника (ние помаците просто ще почиваме, кеф) земи да запазниш некоя масичка в некой по-елитен ресторант(хотел) във Варна да се видим. Кво ще кажеш?
Ти по случай кастинга за новия проект на Жино, за "Прасета в космоса" се включи след толкова дълго отсъствие? :mellow:
Прасето е мръсно животно в Исляма. Кучето също. Да го преименуваме проекта на "Препуциума в Космоса"
Защото свещено животно в Исляма е котката.
Цитат на: Lillie в Ноември 25, 2010, 04:01:32 amЦитат на: priya в Ноември 25, 2010, 03:58:02 amТи по случай кастинга за новия проект на Жино, за "Прасета в космоса" се включи след толкова дълго отсъствие? :mellow:Да вземем да се почерпим ли по повод събитието? О, може Ама да не го приемат като подкуп продуцентите от горе? :mellow:От мене малко пиене
Цитат на: priya в Ноември 25, 2010, 03:58:02 amТи по случай кастинга за новия проект на Жино, за "Прасета в космоса" се включи след толкова дълго отсъствие? :mellow:Да вземем да се почерпим ли по повод събитието?
ХУбава книга-)))) Вкара в смут всички,които парадират за морал-)))
исляма забранява изобразяването на хора и животни, затова пък имат мн красиви орнаменти вътре в джамиите. имах удоволствието да разгледам лично в одрин. мн инетерсен град.