Хубава тема за Плутон в домовете. Но как да го отработим този Плутон на практика е доста трудно. Там, където е Плутон са маниите ни, желанието да получим всичко или нищо, обсебването.
Аз лично имам Слънце в съвпад с Плутон в Скорпион в 4ти дом, и още 2 планети в Скорпион.
Има ли някой друг силен плтутонианец в този форум, който да попитам - когато някой го ядоса, реже ли направо, без да пита, как контролира гнева си, как контролира желанието си да обсебва и да не се откъсва от това, което си е набелязал..защото на мене ми е много трудно да балансирам с толкова силна плутонова енергия. Загният ли едни отношения, съм категорична в прекъсването им, не мога да търпя, да чакам да се поправят. Направо режа. Така загубих мнго хора от обкържението ми. Как да се науча на търпимост? Не мога. Доста съм крайна, няма средно положение, всичко е или черно или бяло...но не може да се продължи вечно така. Някой има ли от вас, който е култивирал скорпионското си чувство да свежда хората около себе си до минимум рязко и спонтанно? Понякога се плаша от себе си.. :rolleyes: