Здравей Гост

Плутон в домовете - тук не се знае кой кого клати

• 85 Отговора
  • 11589 Прегледи
*

Рая

• **
  • 1094
Re:Плутон в домовете - тук не се знае кой кого клати
« Отговор #60 -: Ноември 28, 2010, 10:59:48 pm »
Само колко сте прави за тоя Плутон на АЦ.
При мен се изявава като мания за контрол, която понякога ме побърква.
Когато нещата се изплъзнат от контрола ми, не съм на себе си.
Но как да преборя тези дяволи???

Как може да се изклати тоси давол в 1 дом.

Пречка - подтискане на инициатива и собствените страсти.

компенсация - доминантно налагане в околната си среда, склоност са принудително налагане на мнението си

пораснал човек - изразаванане на своето лично мнение в налагането на личноста си без манипулация, както и в изживаванв на своите лични страсти

Дявола е на АЦ, но в 12 дом!

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #61 -: Ноември 28, 2010, 11:04:28 pm »
Само колко сте прави за тоя Плутон на АЦ.
При мен се изявава като мания за контрол, която понякога ме побърква.
Когато нещата се изплъзнат от контрола ми, не съм на себе си.
Но как да преборя тези дяволи???

Как може да се изклати тоси давол в 1 дом.

Пречка - подтискане на инициатива и собствените страсти.

компенсация - доминантно налагане в околната си среда, склоност са принудително налагане на мнението си

пораснал човек - изразаванане на своето лично мнение в налагането на личноста си без манипулация, както и в изживаванв на своите лични страсти

Дявола е на АЦ, но в 12 дом!

Togawa e w 1 dom.
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #62 -: Ноември 28, 2010, 11:08:13 pm »
Мога ли да попитам защо???
за първи път чувам такова тълкуване.
Плутон ми е много силна планета, усещам влиянието му непрекъснато, дори външността ми донякъде е плутонианска, но мислех, че понеже е в 12-ти дом силата му, както и слабостите му са скрити в мен.
за околните остават невидими.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #63 -: Ноември 28, 2010, 11:09:53 pm »
Мога ли да попитам защо???
за първи път чувам такова тълкуване.
Плутон ми е много силна планета, усещам влиянието му непрекъснато, дори външността ми донякъде е плутонианска, но мислех, че понеже е в 12-ти дом силата му, както и слабостите му са скрити в мен.
за околните остават невидими.

snam ze e mnogo silen i taka e, ponese e w 1 dom!

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #64 -: Декември 07, 2010, 11:04:21 pm »
Плутон в домовете

Плутон в 12-ти дом - Тайни връзки на мечтите
Аз се нуждая от натиск и принуда в моите натрапчиви очаквания, за да развия алтернативни начини за независимо осъществяване на мечтите ми! За да не ми се налага постоянно да ритам другите по задника, аз тайно връзвам краката си, защото смятам, че така няма да загубя контрола си върху тайните ми мъки! Освен това, който влезе във връзка с мен трябва да бъде изпитан на страх от ужасни визии и тъмна власт!
Чувствате се омаяни всеки път, когато тайничко отворите капака на вълшебния сандък на тъмните сили и сътворите някоя ужасна приказка. Тъй като по един или друг начин сте наследили мощта на съмненията и безсилието пред тях, Вие усърдно дълбаете точно там, където изпитвате най-силен страх. За Вас е привлекателно да вървите по загадъчни пътища и да създавате загадъчни връзки. От една страна, те всяват страх и ужас в душата Ви, а от друга страна отварят пред Вас вратите на възможностите за осъществяване на мечтите Ви. Очакванията Ви упражняват силен натиск в отношенията и този натиск понякога е толкова голям, че често губите контрол над тъмните си сили и същевременно снемате вълшебната си маска. Колкото по-болезнено е разочарованието в отношенията Ви, толкова по-голяма е възможността да се промените и да осъществите независимо мечтите си. Със загубата на съмненията си и носещите страдания визии, Вие губите и кошмарните си връзки, с което отваряте място в живота си за мечтаната от Вас връзка и получавате възможността да осъществите своите желания.

Последното изречение е много важно, то е ключа към успеха!
При мен той е на трон по знак.
Почти винаги съм имала някакви странни страхове, но когато те са изчезвали, точно тогава ми се е случвало нещо, което да ме пречупи и да ме върне към съмненията.. и дори си мислех, че просто трябва да си ги имам тези съмнения, за да не се разочаровам. Но в последно време изобщо не ми пука и ми харесва да не се съмнявам във всичко, живота ми е по-лек. Ще го преборя този загадъчен плутон  :blink:
Много ми харесаха определенията :))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #65 -: Декември 07, 2010, 11:11:25 pm »
Плутон в домовете

Плутон в 12-ти дом - Тайни връзки на мечтите
Аз се нуждая от натиск и принуда в моите натрапчиви очаквания, за да развия алтернативни начини за независимо осъществяване на мечтите ми! За да не ми се налага постоянно да ритам другите по задника, аз тайно връзвам краката си, защото смятам, че така няма да загубя контрола си върху тайните ми мъки! Освен това, който влезе във връзка с мен трябва да бъде изпитан на страх от ужасни визии и тъмна власт!
Чувствате се омаяни всеки път, когато тайничко отворите капака на вълшебния сандък на тъмните сили и сътворите някоя ужасна приказка. Тъй като по един или друг начин сте наследили мощта на съмненията и безсилието пред тях, Вие усърдно дълбаете точно там, където изпитвате най-силен страх. За Вас е привлекателно да вървите по загадъчни пътища и да създавате загадъчни връзки. От една страна, те всяват страх и ужас в душата Ви, а от друга страна отварят пред Вас вратите на възможностите за осъществяване на мечтите Ви. Очакванията Ви упражняват силен натиск в отношенията и този натиск понякога е толкова голям, че често губите контрол над тъмните си сили и същевременно снемате вълшебната си маска. Колкото по-болезнено е разочарованието в отношенията Ви, толкова по-голяма е възможността да се промените и да осъществите независимо мечтите си. Със загубата на съмненията си и носещите страдания визии, Вие губите и кошмарните си връзки, с което отваряте място в живота си за мечтаната от Вас връзка и получавате възможността да осъществите своите желания.

Последното изречение е много важно, то е ключа към успеха!
При мен той е на трон по знак.
Почти винаги съм имала някакви странни страхове, но когато те са изчезвали, точно тогава ми се е случвало нещо, което да ме пречупи и да ме върне към съмненията.. и дори си мислех, че просто трябва да си ги имам тези съмнения, за да не се разочаровам. Но в последно време изобщо не ми пука и ми харесва да не се съмнявам във всичко, живота ми е по-лек. Ще го преборя този загадъчен плутон  :blink:
Много ми харесаха определенията :))

O stastliwke, ami toi te e spasil weze ot tesi wisii i samnenia! :wink2:

« Отговор #66 -: Декември 14, 2010, 06:56:20 am »
Плутон в домовете

Плутон в 1-ви дом - Борба за власт
Аз понякога се нуждая от натиск или „ритник в задника”, за да стартирам мотора си! Когато не става така, както искам  превключвам на режим страстни страдания, защото черпя силите си от тях. Освен това, който влезе в отношения с мен, да си знае: „Внимание, хапещо куче“!
Вие сте борец, който понякога използва оръжията на манипулацията, за да се наложи, а това, че от време на време си чупите главата, изобщо не Ви пречи, защото е дебела. Ако се случи нещата да не станат на Вашето, тогава сте склонни да загубите контрол и да унищожите другия с мнението си. Никой не трябва да подценява мнението Ви, когато Ви види с лента на челото, на която пише „КОЙТО СЕ ОПИТВА ДА МЕ ИЗГЛАДИ, ЩЕ БЪДЕ ИЗГЛАДЕН“. Този модел на поведение често е свързан с отношението на един от родителите Ви, който е бил доминиращ и е упражнявал силов натиск върху волята Ви, което впоследствие е увеличило стремежа Ви към постигане на мощ и власт. Големите различия на мнения в обкръжението Ви често Ви вдигат оборотите и улесняват демонстрацията на сила в налагането Ви. Този начин на силово налагане ще продължи до тогава, докато развиете свой собствен план как да се наложите в живота, както и докато се научите да уважавате вкуса на другите.

Боже, Боже.. по-голяма истина за Плутон в първи дом не бях чела... :o
ОБОЖАВАМ ДА СИ НАЛАГАМ МНЕНИЕТО... Обожавам да манипулирам хората.. Може и да не съм права, но правя опити да наложа мнението си ;D .. Абе гадна работа да му се не види..
А НАЙ-ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ МИ Е КВАДРАТА С ЛУНАТА... нали Марайче??????  :41:  :57:
Няма пряк път до мястото, до което си струва да стигнеш!

« Отговор #67 -: Декември 15, 2010, 10:53:30 pm »
Хубава тема за Плутон в домовете. Но как да го отработим този Плутон на практика е доста трудно. Там, където е Плутон са маниите ни, желанието да получим всичко или нищо, обсебването.
Аз лично имам Слънце в съвпад с Плутон в Скорпион в 4ти дом, и още 2 планети в Скорпион.
Има ли някой друг силен плтутонианец в този форум, който да попитам - когато някой го ядоса, реже ли направо, без да пита, как контролира гнева си, как контролира желанието си да обсебва и да не се откъсва от това, което си е набелязал..защото на мене ми е много трудно да балансирам с толкова силна плутонова енергия. Загният ли едни отношения, съм категорична в прекъсването им, не мога да търпя, да чакам да се поправят. Направо режа. Така загубих мнго хора от обкържението ми. Как да се науча на търпимост? Не мога. Доста съм крайна, няма средно положение, всичко е или черно или бяло...но не може да се продължи вечно така. Някой има ли от вас, който е култивирал скорпионското си чувство да свежда хората около себе си до минимум рязко и спонтанно? Понякога се плаша от себе си..  :rolleyes:

*

Divna

• 2478
« Отговор #68 -: Декември 16, 2010, 12:11:30 am »
Скорпионка, може ли да видя радикса ти? Изпрати ми на лични данните си ако желаеш.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #69 -: Декември 16, 2010, 12:31:18 am »
Хубава тема за Плутон в домовете. Но как да го отработим този Плутон на практика е доста трудно. Там, където е Плутон са маниите ни, желанието да получим всичко или нищо, обсебването.
Аз лично имам Слънце в съвпад с Плутон в Скорпион в 4ти дом, и още 2 планети в Скорпион.
Има ли някой друг силен плтутонианец в този форум, който да попитам - когато някой го ядоса, реже ли направо, без да пита, как контролира гнева си, как контролира желанието си да обсебва и да не се откъсва от това, което си е набелязал..защото на мене ми е много трудно да балансирам с толкова силна плутонова енергия. Загният ли едни отношения, съм категорична в прекъсването им, не мога да търпя, да чакам да се поправят. Направо режа. Така загубих мнго хора от обкържението ми. Как да се науча на търпимост? Не мога. Доста съм крайна, няма средно положение, всичко е или черно или бяло...но не може да се продължи вечно така. Някой има ли от вас, който е култивирал скорпионското си чувство да свежда хората около себе си до минимум рязко и спонтанно? Понякога се плаша от себе си..  :rolleyes:

Плутон в 4 дом и съвпад с Слънце не е лесен аспект да се осазнае. дефицита на Плутон в 4 дом е, че има склоноста да се подтискат чувствата чрес семейни принуди в детството. Сатова идва един момент когато човек избухва внезапно и казва нещо с което може да се нарани другия човек, понеже загубва контрола на себе си подсаснателно. Това е процес които сте трабва на първо масто да си дадес възможноста да си искрена към себе си с твоите чувства, както и сте се научис да ги изразавас към теси хора, които ти са близки, като говорис само са твоите чувства, ако те е наранил накои, и в никакъв случаи, да не се обвинава другия. Както и да се разграничаваш към хора които се опитват техните норми и мащаби да си налагат. Наследила си подсаснателно системата на майка си и баста си, които си преживала в детството в постояне дуел на мненията. Това води в живота да действас веднаж като майка си, и веднаж като бащта си, и се чудис по коя система си правилна. Твойта е да поемес отговорноста да се разганичиш в изразаване на чувствата си, и сте разбереш с това, дали другите сте те уважават, или сте продължат да те наранават. Аз сам сигурен че в продължение на времето, ще го осазнаеш и сте намериш спокойствието си.

*

Divna

• 2478
« Отговор #70 -: Декември 16, 2010, 12:47:22 am »
Доби, страхотно си го написал!

Скорпионка, аз имам Луна в Скорпион. Не е лесен този знак за Луната, защото знака е агресивен, а Луната е емоционална. Има борба. В случая ти имаш стелиум от 4 планети в Скорпион. Ако и четерите са в 4 дом, можеш да си представиш каква ядренна бомба става - агресивен знак /Скорпион/ в емоционален дом /4ти, мунданния управител на който е Луна/. Ако като допълнение този стелиум получава и квадратури от други планети, нещата още повече се нажежават.
Доби чудесно ти е обеснил, какъв е начина, за да се справиш. Тук ти имаш енергията, за да направиш това /съвпада Слънце - Плутон/ и в крайна сметка да изшлайфаш всичко ненужно, което ти причинява страдание. Този знак изисква възраждане, а в този дом това възраждане започва от дъното на душата ти.

*

Vision

• 3523
« Отговор #71 -: Декември 16, 2010, 01:55:38 am »

аз съм като теб, и то само с един пършив плутон в първи дом, дева..не се стягай, уважавам хората, които са като мен..за мен те са най- ценните..предполагам, че и ти ще режеш, докато попаднеш на хора като теб и тогава няма да има защо да режеш..при някои хора няма защо да режеш..е, дребни компромиси в името на мира, укротяване на опърничавата може да се наложи да си самоприложиш малко, но не е нещо драстично..точно днес справедливият плутонов гняв ме изпълни към една гнида- колега от работата, обаче се изцепи точно в края на деня и нямаше как да го накажа..за утре какво му се пише, бедна му е фантазията  ;D..обаче ми е нещо като дружка и няма да го предизивиквам повече, отколкото може да понесе без да ми налети на бой, но ще му кажа някои истини в очите..след това съм сигурна, че ще гледа три пъти като стъпва около мен, за да не ме настъпи по опашката.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Kaya

• 2893
« Отговор #72 -: Декември 16, 2010, 02:38:51 am »
Skorpionka-  по- трудно е да претърсиш тук за ненаплутонени ;D ако намериш някой "чист" се обади
 много вярвам, че с твоето разположение  работата носи удовлетворение и ти позволява да се изявиш по- видимо ( и по - важното не насажда вина в степента на семейството)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #73 -: Декември 16, 2010, 03:10:41 am »
Благодаря на всички вас за мненията ви!
Доби, много си прав за наследената емоционална подтиснатост от семейството, родителите ми са разведени и майка ми ме е гледала сама, така че ми е ясно колко емоции е подтискала в себе си, за да ме отгледа сама. Но пък аз какво общо имам с това?  :-\ Може би липсата на бащав живота ми ме прави по-предпазлива, като знам, че трябва сама да разчитам на себе си и няма кой да ме защити, оттам и чувствителността ми към хората е супер голяма и малко ми трябва, за да отпиша някой от обкръжението си.
Но все пак рано или късно трябва да възпитам у себе си поносимост към дефектите на хората и търпение. Дано това не ми коства цял живот обаче..
Просто не разбирам как до вчера може някой да ми е бил супер симпатичен, да съм го харесвала, и точно с хората, които най-много харесвам и приемам, точно с тях всичко приключва за секунди, вчера сме се смяли заедно, днес не се познаваме...ето това ме безпокои.
Иначе, Дивна, да, стелиутмът ми е в Скорпион в 4ти дом - Слънце, Плутон съвпад там, и Меркурий съвпад Сатурн там ...просто бомба  :blink:

« Отговор #74 -: Декември 16, 2010, 03:19:13 am »
Сега се замислих за написнаото от Доби относно подтиснатите емоции в детството, и да - като се змаисля, аз в началното учлище не бях себе си, срам ме беше да изразя какво чувствам, за да не преча с това на другите. Като цяло имма силно вродено чувство за вина спрямо света около мене. Например като бях дете, ако седя на чин, който не ми е удоебен, никога не бих го казала на който и да е,седя си там и си трая, никой не трпбва да разбира, че нещо не ми е у ред..просто ме беше срам/страх да ангавирам другите със себе си. Затова и бях изолирана от масата, от класа ми, имах малко приятели, но не съм била активната социална личност там. Сега започнах да изразчвам това, което чувствам, но ми се иска да се науча да го правя, без край мене да има трупове  ;D

Леле, каква изповед, не се бях замисляла скоро толкова сериозно над себе си...  :rolleyes:

*

Kaya

• 2893
Re:Плутон в домовете - тук не се знае кой кого к
« Отговор #75 -: Декември 16, 2010, 03:30:46 am »
освен индивидуалността и бащата, който се презентира от най- мъжаката енергия в картата ( в това чилсо и мъжа, който е също представен през слънцето); в женска карта тук е интересно да се види къде е луната ( която е по- верочтно да е в опозиция, 90 иил 150 гр) към слънцето- респективно майката, женставеността и жените по принцип; можем да заклщчим, че за дамата има важна баба, с която имат много силна връзка или поне усещане за такава ( същото може да важи и за дядото в това планетно положение); това също означава, че родата на майката не е запленена от тази на бащата  и детето е тренирано да няма много добро отношение ( изключение могат да  правят бащи, които са починали) и т.н и т.н
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #76 -: Декември 16, 2010, 03:31:10 am »
Имам съвпад с другото светило, и за себе си мога да кажа, че главно на социално ниво този аспект при мен действа като отчуждаване, просто тегля чертата понякога, а хората си мислят, че не ги уважавам или, по-честото, което - че съм ги забравил. ;D
Трябва като ги видя да се потупам по гърдите и да им кажа риспект и така за да се успокоят, че "не са забравени".    ;D
Съвпада на Плутон със Слънцето го намирам за леко трудничък наистина, защото това са две его планети и не знам коя над коя надделява(ясно, че е the Sun), но и много зависи как се приема индивидуално, щом се приема като спънка в отношенията и загуби, то ще е така.
Пък и загубата не е задължително лошо нещо.
Иначе категоризмът е черта на Плутон, и именно затова го уважавам. ;D

И аз затова те уважавам тебе, Крис! ;0

Re:Плутон в домовете - тук не се знае кой кого к
« Отговор #77 -: Декември 16, 2010, 03:34:15 am »
освен индивидуалността и бащата, който се презентира от най- мъжаката енергия в картата ( в това чилсо и мъжа, който е също представен през слънцето); в женска карта тук е интересно да се види къде е луната ( която е по- верочтно да е в опозиция, 90 иил 150 гр) към слънцето- респективно майката, женставеността и жените по принцип; можем да заклщчим, че за дамата има важна баба, с която имат много силна връзка или поне усещане за такава ( същото може да важи и за дядото в това планетно положение); това също означава, че родата на майката не е запленена от тази на бащата  и детето е тренирано да няма много добро отношение ( изключение могат да  правят бащи, които са починали) и т.н и т.н

Да, Луната ми е в Телец, в опозиция на Слънцето и Плутон, да с баба ми имам силна връзка, защото в семейството ние с нея сме тежките и изявени характери, а към баща ми са ме възпитали да имам по-скоро негативно отношение, но това разбира се и аз сама го осъзнавам, защото той никога не ме е потърсил през живота ми, и за мен това е анормално..все пак съм му дете хехе ;) Не знам, много е комплицирано :(

« Отговор #78 -: Декември 16, 2010, 03:35:41 am »
Крис, ти имаш съвпад на Луна и Плутон ли?? :О В кой знак, пак ли в Скорпион? Лелеее, това твойто също не е леко... :-\

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #79 -: Декември 16, 2010, 03:35:45 am »
Сега се замислих за написнаото от Доби относно подтиснатите емоции в детството, и да - като се змаисля, аз в началното учлище не бях себе си, срам ме беше да изразя какво чувствам, за да не преча с това на другите. Като цяло имма силно вродено чувство за вина спрямо света около мене. Например като бях дете, ако седя на чин, който не ми е удоебен, никога не бих го казала на който и да е,седя си там и си трая, никой не трпбва да разбира, че нещо не ми е у ред..просто ме беше срам/страх да ангавирам другите със себе си. Затова и бях изолирана от масата, от класа ми, имах малко приятели, но не съм била активната социална личност там. Сега започнах да изразчвам това, което чувствам, но ми се иска да се науча да го правя, без край мене да има трупове  ;D

Леле, каква изповед, не се бях замисляла скоро толкова сериозно над себе си...  :rolleyes:

Много хубаво написа последния си пост са себе си. Имаш много добра възможност до 2 години да си промениш системата на на майка си, която си практикувала до сега и започваш да практикуваш твойта система, на искрено изразаване на чувствата си. На първа линия с майка си.
В един хубав ден ще и благодариш за всичко каквото е направила за теб, и сте и кажеш как си се чувствала като малка. :wink2: