Плутон в домовете
Плутон в 1-ви дом - Борба за власт
Аз понякога се нуждая от натиск или „ритник в задника”, за да стартирам мотора си! Когато не става така, както искам превключвам на режим страстни страдания, защото черпя силите си от тях. Освен това, който влезе в отношения с мен, да си знае: „Внимание, хапещо куче“!
Вие сте борец, който понякога използва оръжията на манипулацията, за да се наложи, а това, че от време на време си чупите главата, изобщо не Ви пречи, защото е дебела. Ако се случи нещата да не станат на Вашето, тогава сте склонни да загубите контрол и да унищожите другия с мнението си. Никой не трябва да подценява мнението Ви, когато Ви види с лента на челото, на която пише „КОЙТО СЕ ОПИТВА ДА МЕ ИЗГЛАДИ, ЩЕ БЪДЕ ИЗГЛАДЕН“. Този модел на поведение често е свързан с отношението на един от родителите Ви, който е бил доминиращ и е упражнявал силов натиск върху волята Ви, което впоследствие е увеличило стремежа Ви към постигане на мощ и власт. Големите различия на мнения в обкръжението Ви често Ви вдигат оборотите и улесняват демонстрацията на сила в налагането Ви. Този начин на силово налагане ще продължи до тогава, докато развиете свой собствен план как да се наложите в живота, както и докато се научите да уважавате вкуса на другите.
Плутон/Асц. борец,борба за власт, но на вътрешно ниво за установяване на пълен контрол над безвластието и хаоса там и когато това се постигне не се нуждаеш от нищо,камо ли от ритник за да стартираш мотора си,моя опит показва,че човек с тази позиция се ражда със стартирал ядрен процес,който цял живот се страе да овладее за да експлоадира и да се самовзриви,нещо като ходещо камикадзе,докато не те удари съчмата и не прережеш всички кабели, откривайки,че всичко е бутафория, целяща да постигнеш някаква степен на безстрашие по повод вътр.ти демони и страхове и когато се освободиш от товара им, осъзнаваш своята истинска реална сила и тя не е да доминираш ,да се налагаш над околните , а да постигнеш самоконтрол над собствените си желания и нужди :mellow: