Здравей Гост

Плутон в домовете - тук не се знае кой кого клати

• 85 Отговора
  • 11631 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:Плутон в домовете - тук не се знае кой кого клати
« Отговор #40 -: Ноември 27, 2010, 05:06:19 am »
"Плутон в 12-ти дом - Тайни връзки на мечтите
Освен това, който влезе във връзка с мен трябва да бъде изпитан на страх от ужасни визии и тъмна власт!"
 ммммммм, че романтично, но истината е , че съм си душичка  :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #41 -: Ноември 27, 2010, 06:11:33 am »
Освен това, който влезе във връзка с мен трябва да бъде изпитан на страх от ужасни визии и тъмна власт!"

Kaya twoja Pluton ne e li w 11 dom?
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #42 -: Ноември 27, 2010, 06:21:12 am »
ХЕЙ ДОБИ,
УСПЕХ НА ПРЕДСТАВЯНЕТО НА КНИГАТА! :88:

Mersi mnogo, salata bese prepalnena i mina neozakwano mnogo dobe. :72:

Радвам се Доби , аз искам книгата с автограф! ;D :kissd:

Isprati mi adresa si na lizni i ste ti e prata.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #43 -: Ноември 27, 2010, 04:56:39 pm »

не съвсем си е в 12 съвпад СВ

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #44 -: Ноември 27, 2010, 05:13:43 pm »
Че какво против класиците, как ще твориш без основа, нийде го няма.  ;D

Можес да тълкувас бес основата на класиците, ако си достатъжно смел да направис своя собствена основа, която е по разбираема от клиентите, по забавна е и поемес отговорнаста за неа. За класиците намам нищо напротив, но една разбрах в практиката, че в повечето случаи трабваше допълнително да се обаснава на клиента за какво става дума. Това ме накара да тарса нови клучови думи, който може и 7 годишно дете да ги разбере, и накои са дори на улицен есик написани с което клиентите винаги ги запомнаха лесно. Не озаквам от никoй астролог да му се харесват моите текстове, за мен клиента е най важния човек в консултацията. 

*

Divna

« Отговор #45 -: Ноември 27, 2010, 05:20:40 pm »

Кауа, как е аспектиран Уран в картата ти? И ако не те притеснява бих желала да знам в кой дом е Слънцето ти?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #46 -: Ноември 27, 2010, 05:21:09 pm »

Можес да тълкувас бес основата на класиците, ако си достатъжно смел да направис своя собствена основа, която е по разбираема от клиентите, по забавна е и поемес отговорнаста за неа. За класиците намам нищо напротив, но една разбрах в практиката, че в повечето случаи трабваше допълнително да се обаснава на клиента за какво става дума. Това ме накара да тарса нови клучови думи, който може и 7 годишно дете да ги разбере, и накои са дори на улицен есик написани с което клиентите винаги ги запомнаха лесно. Не озаквам от никoй астролог да му се харесват моите текстове, за мен клиента е най важния човек в консултацията. 

Доби ти чужденец ли си или клавиатурата не ти е настроена?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #47 -: Ноември 27, 2010, 05:22:12 pm »
ХЕЙ ДОБИ,
УСПЕХ НА ПРЕДСТАВЯНЕТО НА КНИГАТА! :88:

Mersi mnogo, salata bese prepalnena i mina neozakwano mnogo dobe. :72:

Радвам се Доби , аз искам книгата с автограф! ;D :kissd:

Isprati mi adresa si na lizni i ste ti e prata.
Е, то и аз искам да ми пратиш :rolleyes:

*

Divna

« Отговор #48 -: Ноември 27, 2010, 05:26:42 pm »

Доби ти чужденец ли си или клавиатурата не ти е настроена?

Милки, Доби обясни още в началото и предварително се извини. Намери първите му постове и ще ти стане ясно.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #49 -: Ноември 27, 2010, 05:53:39 pm »
За класиците намам нищо напротив, но една разбрах в практиката, че в повечето случаи трабваше допълнително да се обаснава на клиента за какво става дума. Това ме накара да тарса нови клучови думи, който може и 7 годишно дете да ги разбере, и накои са дори на улицен есик написани с което клиентите винаги ги запомнаха лесно. 

Аз съм абсолютно съгласна с теб, едното не изключва другото. Винаги е важно да пиеш глътка от извора като за начало, а после идва индивидуалното развитие, това е моето мнение просто. А знам, че има хора, които са родени да преоткрият това знание и да го доразширят, в това не се съмнявам, убедена съм, че почти всеки, който се занимава с астрология има тази мисия. Не да лежи на стари лаври, а да работи към издигането на науката на едно по-високо ниво във всяко едно отношение.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #50 -: Ноември 27, 2010, 05:57:46 pm »
За класиците намам нищо напротив, но една разбрах в практиката, че в повечето случаи трабваше допълнително да се обаснава на клиента за какво става дума. Това ме накара да тарса нови клучови думи, който може и 7 годишно дете да ги разбере, и накои са дори на улицен есик написани с което клиентите винаги ги запомнаха лесно. 

Аз съм абсолютно съгласна с теб, едното не изключва другото. Винаги е важно да пиеш глътка от извора като за начало, а после идва индивидуалното развитие, това е моето мнение просто. А знам, че има хора, които са родени да преоткрият това знание и да го доразширят, в това не се съмнявам, убедена съм, че почти всеки, който се занимава с астрология има тази мисия. Не да лежи на стари лаври, а да работи към издигането на науката на едно по-високо ниво във всяко едно отношение.   

Radwam se mnogo ze i ti si sa revoluzionisirane na astrologiata, as go priemam kato misia! :72:

*

Kaya

• 2893
Re:Плутон в домовете - тук не се знае кой кого к
« Отговор #51 -: Ноември 27, 2010, 08:30:43 pm »
Кауа, как е аспектиран Уран в картата ти? И ако не те притеснява бих желала да знам в кой дом е Слънцето ти?

разбира се, че ме притеснява ;Dказвай си мотивите?

p.p. обръщам се директно към Дивна- веднага да се връщаш във форума:)
« Последна редакция: Ноември 27, 2010, 09:10:07 pm от Kaya »

« Отговор #52 -: Ноември 27, 2010, 09:45:22 pm »
Плутон в домовете

Плутон в 1-ви дом - Борба за власт
Аз понякога се нуждая от натиск или „ритник в задника”, за да стартирам мотора си! Когато не става така, както искам  превключвам на режим страстни страдания, защото черпя силите си от тях. Освен това, който влезе в отношения с мен, да си знае: „Внимание, хапещо куче“!
Вие сте борец, който понякога използва оръжията на манипулацията, за да се наложи, а това, че от време на време си чупите главата, изобщо не Ви пречи, защото е дебела. Ако се случи нещата да не станат на Вашето, тогава сте склонни да загубите контрол и да унищожите другия с мнението си. Никой не трябва да подценява мнението Ви, когато Ви види с лента на челото, на която пише „КОЙТО СЕ ОПИТВА ДА МЕ ИЗГЛАДИ, ЩЕ БЪДЕ ИЗГЛАДЕН“. Този модел на поведение често е свързан с отношението на един от родителите Ви, който е бил доминиращ и е упражнявал силов натиск върху волята Ви, което впоследствие е увеличило стремежа Ви към постигане на мощ и власт. Големите различия на мнения в обкръжението Ви често Ви вдигат оборотите и улесняват демонстрацията на сила в налагането Ви. Този начин на силово налагане ще продължи до тогава, докато развиете свой собствен план как да се наложите в живота, както и докато се научите да уважавате вкуса на другите.

това е моята позиция на Плутон в натала ми,но нещо не ми е валидно това,както и Сл в овен -8д....борба за власт,агресия,всичко придобито със сила-не са мой стил тези методи...явно по-силен ми е асц Дева :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #53 -: Ноември 28, 2010, 06:00:14 am »
Плутон в домовете

Аз понякога се нуждая от натиск или „ритник в задника”, за да стартирам мотора си! Когато не става така, както искам  превключвам на режим страстни страдания, защото черпя силите си от тях. Освен това, който влезе в отношения с мен, да си знае: „Внимание, хапещо куче“!
Вие сте борец, който понякога използва оръжията на манипулацията, за да се наложи, а това, че от време на време си чупите главата, изобщо не Ви пречи, защото е дебела. Ако се случи нещата да не станат на Вашето, тогава сте склонни да загубите контрол и да унищожите другия с мнението си. Никой не трябва да подценява мнението Ви, когато Ви види с лента на челото, на която пише „КОЙТО СЕ ОПИТВА ДА МЕ ИЗГЛАДИ, ЩЕ БЪДЕ ИЗГЛАДЕН“. Този модел на поведение често е свързан с отношението на един от родителите Ви, който е бил доминиращ и е упражнявал силов натиск върху волята Ви, което впоследствие е увеличило стремежа Ви към постигане на мощ и власт. Големите различия на мнения в обкръжението Ви често Ви вдигат оборотите и улесняват демонстрацията на сила в налагането Ви. Този начин на силово налагане ще продължи до тогава, докато развиете свой собствен план как да се наложите в живота, както и докато се научите да уважавате вкуса на другите.

това е моята позиция на Плутон в натала ми,но нещо не ми е валидно това,както и Сл в овен -8д....борба за власт,агресия,всичко придобито със сила-не са мой стил тези методи...явно по-силен ми е асц Дева :blink:

Zowek winagi ima isbor, da si isbere nai silnoto. :72:

« Отговор #54 -: Ноември 28, 2010, 02:21:55 pm »
Плутон в домовете

Аз понякога се нуждая от натиск или „ритник в задника”, за да стартирам мотора си! Когато не става така, както искам  превключвам на режим страстни страдания, защото черпя силите си от тях. Освен това, който влезе в отношения с мен, да си знае: „Внимание, хапещо куче“!

Плутон/Асц. борец,борба за власт, но на вътрешно ниво за установяване на пълен контрол над безвластието и хаоса там и когато това се постигне не се нуждаеш от нищо,камо ли от ритник за да стартираш мотора си,моя опит показва,че  човек с тази позиция се ражда със стартирал ядрен процес,който цял живот се страе да овладее за да експлоадира и да се самовзриви,нещо като ходещо камикадзе,докато  не те удари съчмата и не прережеш всички кабели, откривайки,че всичко е бутафория, целяща да постигнеш някаква степен на безстрашие по повод вътр.ти демони и страхове и когато се освободиш от товара им, осъзнаваш своята истинска реална сила и тя не е да доминираш ,да се налагаш над околните , а да постигнеш самоконтрол над собствените си желания и нужди :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #55 -: Ноември 28, 2010, 02:52:07 pm »
Само колко сте прави за тоя Плутон на АЦ.
При мен се изявава като мания за контрол, която понякога ме побърква.
Когато нещата се изплъзнат от контрола ми, не съм на себе си.
Но как да преборя тези дяволи???

*

Vision

• 3523
« Отговор #56 -: Ноември 28, 2010, 03:49:01 pm »

Плутон/Асц. борец,борба за власт, но на вътрешно ниво за установяване на пълен контрол над безвластието и хаоса там и когато това се постигне не се нуждаеш от нищо,камо ли от ритник за да стартираш мотора си,моя опит показва,че  човек с тази позиция се ражда със стартирал ядрен процес,който цял живот се страе да овладее за да експлоадира и да се самовзриви,нещо като ходещо камикадзе,докато  не те удари съчмата и не прережеш всички кабели, откривайки,че всичко е бутафория, целяща да постигнеш някаква степен на безстрашие по повод вътр.ти демони и страхове и когато се освободиш от товара им, осъзнаваш своята истинска реална сила и тя не е да доминираш ,да се налагаш над околните , а да постигнеш самоконтрол над собствените си желания и нужди :mellow:

при мен плутон в първи дом мисля че се изразява освен в личен, неизчерпаем и неприкосновен източник на енергия и в това, че понякога имам скорпионски и плутонови изцепки, но те са само външни..да не забравяме, че асц. и първи дом са само външното, привидността..същността е по слънцето..
а, и изцепките ми са с думи заради меркурий на асц.  ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #57 -: Ноември 28, 2010, 06:13:36 pm »
Само колко сте прави за тоя Плутон на АЦ.
При мен се изявава като мания за контрол, която понякога ме побърква.
Когато нещата се изплъзнат от контрола ми, не съм на себе си.
Но как да преборя тези дяволи???

Как може да се изклати тоси давол в 1 дом.

Пречка - подтискане на инициатива и собствените страсти.

компенсация - доминантно налагане в околната си среда, склоност са принудително налагане на мнението си

пораснал човек - изразаванане на своето лично мнение в налагането на личноста си без манипулация, както и в изживаванв на своите лични страсти

*

Uran

• 6041
« Отговор #58 -: Ноември 28, 2010, 07:16:51 pm »
Ако Плутон е на асцендента, но от към 12 дом и участва в голям огнено-воден тригон със Слънце и Юпитер, пак ли по този начин ще се изявява?
Борбата за власт ще я има ли или личността ще е жертва на властта?

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #59 -: Ноември 28, 2010, 08:34:56 pm »
Ако Плутон е на асцендента, но от към 12 дом и участва в голям огнено-воден тригон със Слънце и Юпитер, пак ли по този начин ще се изявява?
Борбата за власт ще я има ли или личността ще е жертва на властта?

Zertwa si samo togawa kogato se podtiskat kazestwata doma w koito se namira plutona.
Trigona dawa wasmognost da se osasnajat negatiwnite kazestwa na plutona. Ako e trigon s slanzeto, da se warwi samo po sobstwenia pat na realisaziata si, i tuk se osastestwawat planowete s trigona.