Здравей Гост

интересен сън

• 47 Отговора
  • 11537 Прегледи
*

lin

интересен сън
« -: Май 25, 2005, 04:34:00 pm »
Не мога да не разкажа един епизод, който сънувах вечерта след последната ми мини-операцийка.

Седя до стена, която е облечена в огледално стъкло и наблюдавам отражението си.
Виждам как шията ми се източва и издължава и после се свива и издува...
Нещо подобно се случваше и с главата ми.
Докато не видях, че нямам глава.
И в същия миг си зададох въпроса как така виждам отражението си - нали нямам глава и съответно очи?!

И накрая от любопитство се надигнах за да видя по-отгоре - там където е била главата ми...
И видях гръбначния стълб, който беше кух и тръбовиден... и вътре имаше меки, розови вътрешности - моите собствени  :D

Странна работа!!!
Следващия ден мина в леки здравословни тревоги, а главата ми все още си е на мястото... :ph34r:  

*

Ирина

интересен сън
« Отговор #1 -: Май 30, 2005, 11:46:14 pm »
--
« Последна редакция: Февруари 25, 2009, 01:00:37 pm от Ирина »

*

lin

интересен сън
« Отговор #2 -: Май 31, 2005, 11:42:19 am »
Как си го обясняваш тоя твой сън?
За тебе символа би следвало да е копривата.
Ожули ли те?
Копривата е на ядове май.
Може да те предупреждава нещо във връзка с МПС-та да речем. :ph34r:

Пък аз с тая моя глава, дето липсваше... още не мога да си разтълкувам какво може да е.
Но истина е, че при всичките ми странни сънища, този държи първенството.
И не може да е случаен.

А операцийките - ами трябваше да извадят / поизрежат някои вредни неща.
Стоматологично е и сега се радвам на 2 огромни дупки, над които зорко бди хирурга ми :D

*

Ирина

интересен сън
« Отговор #3 -: Май 31, 2005, 01:44:01 pm »
--
« Последна редакция: Февруари 25, 2009, 01:01:06 pm от Ирина »

*

lin

интересен сън
« Отговор #4 -: Май 31, 2005, 02:00:00 pm »
Подкрепям идеята, че не трябва прекалено да се оставяме в ръцете на 'специалистите'  ;)

Аз като се сънувах без глава, същия ден се случи нещо непредвидено с моите дупки и веднага дотичах в клиниката, но ме успокоиха, че "така било нормално".

Преди това бях предприела мерки точно с разни бабини цярове, които винаги действат безотказно, но експертите като разбраха, само дето не ми образуваха в допълнение още няколко дупки.. но на други места  :D  :D  ;)

Имаш ли предсказателни сънища?

*

Ирина

интересен сън
« Отговор #5 -: Май 31, 2005, 02:48:04 pm »
--
« Последна редакция: Февруари 25, 2009, 01:01:25 pm от Ирина »

*

lin

интересен сън
« Отговор #6 -: Май 31, 2005, 04:26:05 pm »
Щом си мислила дали да ги рисуваш, значи са достойни за картина  ;)

Аз сънувам всеки божи ден откакто се помня.
Допреди година - 2, сънищата ми бяха изпълнени със символи.
Сега са някаква гмеш от хора - от президенти, до футболни звезди... хора от далченото ми минало и такива, за които съзнателно никога не се сещам.

С 2 думи - няма логика в моите сънища и вече не виждам как практически мога да ги използвам в реала.

Все пак са ми останали и сънища, които да ме предупреждават за разни неща - лоши обичайно.

Ето в неделя сънувах сън, който знаех на 100%, че означава неприятности и разправии.
Когато обаче назря точно такава ситуация, аз просто забравих за предупреждението и всичко се разрази с пълна сила. :ph34r:  :(
Сега все още не мога да изляза от ситуацията.
Лоша работа!

*

АН

интересен сън
« Отговор #7 -: Юни 09, 2005, 09:54:36 am »
Цитат
Ето в неделя сънувах сън, който знаех на 100%, че означава неприятности и разправии.
Когато обаче назря точно такава ситуация, аз просто забравих за предупреждението и всичко се разрази с пълна сила. :ph34r:  :(
Сега все още не мога да изляза от ситуацията.
Лоша работа!
надявам се, да е приключило :)

Но си е интересен въпрос, защо въпреки предупреждение на сънища или звезди и хороскопи, пак си влизаме в нежелани ситуации :D

Е, поне сме били психически подготвени :D

Може и да се научим за какво всъщност получаваме информация и как да я използваме  :)

Аз нощес сънувах разни сънища, будих се, проверявах в съновника, пак заспивах :D

Как сте вие със сънищата покрай новолунието тия дни?

интересен сън
« Отговор #8 -: Юни 09, 2005, 02:02:31 pm »
Сутринта преди новолунието сънувах ярък сън- но е доста личен за да го пиша тук.. Напоследък доста сънувам...

*

АН

интересен сън
« Отговор #9 -: Юни 10, 2005, 08:57:17 am »
Цитат
Сутринта преди новолунието сънувах ярък сън- но е доста личен за да го пиша тук.. Напоследък доста сънувам...
аз доста специално покрай сънищата и новолунието прегледах в литературата какво пише, като търсех нещо особено - но общо взето нещата се въртяха около богиня Дияна и самостоятелност и независимост и психическа самозащита, а заради Слънцето в Близнаци - послания по отношение на общуване, пътуване, постоянство и т.н. - аналогиите на знака в позитивна и негативна насока... :)  

интересен сън
« Отговор #10 -: Юни 10, 2005, 09:10:26 am »
При мен аналогията е Венера-Плутон, телец-скорпион... Няма как да ти го пратя на бележка.

*

Ирина

интересен сън
« Отговор #11 -: Юни 10, 2005, 11:02:25 pm »
--
« Последна редакция: Февруари 25, 2009, 01:01:57 pm от Ирина »

*

АН

интересен сън
« Отговор #12 -: Юни 11, 2005, 07:43:53 am »
Цитат
При мен аналогията е Венера-Плутон, телец-скорпион... Няма как да ти го пратя на бележка.
вярно, сънищата по Венера и Плутон са съвсем персонални - там личната интерпретация е най-точна.

Ти изобщо свърза ли ги с нещо от будния живот?

*

АН

интересен сън
« Отговор #13 -: Юни 11, 2005, 07:45:32 am »
Цитат
Цитат
Ето в неделя сънувах сън, който знаех на 100%, че означава ...
Притесняват ме мене всеки "100%". Не обичам да си позволявам да знам нещо на 100%, да вярвам на 100% също май не ми се случва ... не знам как да го обясня, но ... ако знам че нещо наближава, дори само това знание, а то доста често си е откровена интуиция, та независимо каква по вид, но подготвеността вече отнема сериозен процент от процентите. И като/ако се случи, да дойде, да се случи, тогава ... не бързам, май само опитвам кондиция да запазя, ако е дошъл скандал - добре дошъл! :D, скандалнича! :ph34r:, ако друго зло е дошло - пак така, разбързам ли се да му избягам, затворя ли очи и откажа ли пълноценно да се занимавам с него ... хм, ами то става скучно :lol: Мина ли през него, или то през мене, изживея ли го ... вече го "познавам" ... и следващия път отдалеч го разпознавам ... всеки следващ път има все по още нещо, ново, интересно ... и него опознавам ... и така си остарявам :) или пораствам, може би с годините идва апетита - не знам.
Апетит за Живот B)
така става то при силен Рак в радикса :D  

*

АН

интересен сън
« Отговор #14 -: Юни 11, 2005, 07:49:26 am »
тая нощ сънувах сън, за който се подготвям и който чакам от години....

Пълно осъзнаване, че съм едновременно на две места - в леглото и в съня....

В съня можех да отида където поискам и да правя каквото поискам - летях, разглеждах се и се оглеждах навсякъде - всичко беше като сенки- в сиви тонове - и сгради, и улици и същества.....

интересен сън
« Отговор #15 -: Юни 11, 2005, 08:44:33 pm »
Цитат

В съня можех да отида където поискам и да правя каквото поискам - летях, разглеждах се и се оглеждах навсякъде - всичко беше като сенки- в сиви тонове - и сгради, и улици и същества.....
Честито за първата стъпка :)
Наитина така пише в книжките- всичко се вижда в сиво.
Ти всъщност успя ли да се видиш в леглото??? Или беше само осъзнаване?

интересен сън
« Отговор #16 -: Юни 11, 2005, 08:52:41 pm »
Цитат
Сънят АН беше нещо, което може да се случи и в реалния живот. Само с изключение на един момент.
Става въпрос, че беше стандартно 8модомно изживяване, на което липсваше всякакво чувство у сещане от моя страна, но ТРЯБВАШЕ да ида там и да го направя- чувствах се задължена. Накрая- на кулминацията се уплаших, че може да забременея- не бяха взети никакви мерки, но за мое учудване от мен потече някаква зелена течност- уплаших се, и ми беше казано, че това било от "предпазването"- погрижил се за мен...
Сънят сънувах в понеделник сутрин /все сутрин сънувам, но тйй като ме буди телефона рязко, рядко помня какво съм сънувала/. Този път сънят беше все едно наистина съм го преживяла- цял ден ми беше в съзнанието...
А житейската аналогия- същият този човек ми "отрови" и "трови"цялата седмица, отказвайки да вземе детето си И за 3 дни през ваканцията.

*

АН

интересен сън
« Отговор #17 -: Юни 12, 2005, 06:49:41 am »
Цитат
Цитат
Сънят АН беше нещо, което може да се случи и в реалния живот. Само с изключение на един момент.
Става въпрос, че беше стандартно 8модомно изживяване, на което липсваше всякакво чувство у сещане от моя страна, но ТРЯБВАШЕ да ида там и да го направя- чувствах се задължена. Накрая- на кулминацията се уплаших, че може да забременея- не бяха взети никакви мерки, но за мое учудване от мен потече някаква зелена течност- уплаших се, и ми беше казано, че това било от "предпазването"- погрижил се за мен...
Сънят сънувах в понеделник сутрин /все сутрин сънувам, но тйй като ме буди телефона рязко, рядко помня какво съм сънувала/. Този път сънят беше все едно наистина съм го преживяла- цял ден ми беше в съзнанието...
А житейската аналогия- същият този човек ми "отрови" и "трови"цялата седмица, отказвайки да вземе детето си И за 3 дни през ваканцията.
сънищата по 8-ми дом все са комплексни :)

Не случайно Фройд им е посветил живота си :)

Особено пък ако единият е със Слънце в Телец и асцендент Скорпион :) - нищо, гледам че Нептун му е около радикална точка, пък той внася понякога голяма неяснота по важни въпроси, така че освен да прощаваш, без да си тровиш живота, почти няма какво друго да направиш....

*

АН

интересен сън
« Отговор #18 -: Юни 12, 2005, 06:52:08 am »
Цитат
Цитат

Честито за първата стъпка :)
Наитина така пише в книжките- всичко се вижда в сиво.
Ти всъщност успя ли да се видиш в леглото??? Или беше само осъзнаване?
виждах се и в леглото и в пространството и реалността на съня....

Вчера през деня спах, с малката надежда, че пак ще имам подобен сън, и през нощта се надявах, но не :D - е, не може да не продължат подобни сънища :)  

интересен сън
« Отговор #19 -: Юни 12, 2005, 12:36:00 pm »
Не мога да прощавам повече. Поне не и сега- опитвам се просто да не го вземам навътре- но и това не ми се отдава :)
Проблемът не е точно Нептун, а Уран- решили сме, че нямаме никаква отговорност в живота, свързана с детето, което сме създали. Другият (Сатурн в 7ми) е длъжен сам да се справи, докато детето има нужда от родители (до 18, както ми беше заявено). Всичко щеше да е наред, ако малкото "лъвче" беше приело нещата, но то тропа с крак- искам, искам. Разбирам го- объркано е- на срещите за по 2-3 часа веднъй на 2-3 месеца слуша колко го обичат и биха направили всичко за него, а щом стане въпрос да отиде на гости, па макар и за 3 дни, му се казва- не може, много съм зает, а и 13 години не се научих да се грижа за дете- късно ми е.
 Мдам. Патова ситуация.