ЦитатМного е разочароващо да си бил някъде, да искаш да отидеш пак, но да не намираш и не намираш пак пътя да предположим, че е като при пред поредната матура :ph34r: горе картинката не е излязла, но линка се надявам да ти хареса Пък на мене не знам какво ми става, изглежда вие ме заразихте със сънуване и ... сега наспиване и насънуване нямам, за разлика от времената, когато можех да будувам денонощия наред - изобщо не се оправдавайте, вие сте виновни! Хубавата новина е, че все така благоговейно не помня какво съм сънувала, но последния ми ярък спомен от преди 2 нощи - сънувах себе си като малко момиченце, приседнало с ръце около коленете и облечено в ... наситеномалиноворубиненочервена рокличка - казвайте какво пише в книгите ... дали да не си подаря един съновник тая година :huh:
Много е разочароващо да си бил някъде, да искаш да отидеш пак, но да не намираш и не намираш пак пътя
Но от друга страна, ако обектът на нашето астро-изследване и наблюдение знае за това... и в един момент каже: "Е, нали си ме знаеш, че съм такъв... не очаквай повече от това..."Пък нали в радикса с всяко нещо можем да достигнем определен прогрес и задачата е непрестанно да работим за него...
Цитат от ръцете ми се раждат някакви същества Ама АН! :angry: Ами дай и цвят де! Искаш да ме умориш от любопитство значи
от ръцете ми се раждат някакви същества
у-а-у! много е гот да се лети! аз летя силово махайки с ръце. но най-обичам сама да си измислям лупинги. да се провирам м/у жици или рязко се издигам и снишавам. така се чувствам майстор на спорта. правя и кръгове!!много съм добра понякога, е друг път едвам отлепям