Марая, закъсахме го в мирно време.Много станахме ненормалните, започнахме да си пречим... :57: :33:
Цитат на: Mia21 в Ноември 28, 2010, 05:38:41 amМарая, закъсахме го в мирно време.Много станахме ненормалните, започнахме да си пречим... :57: :33:Това ако не е риба сестро - главу си режем..... :rolf: :rolf:Да рева ли да се смея ли?Кое от двете?
Цитат на: Марая в Ноември 28, 2010, 05:40:43 amЦитат на: Mia21 в Ноември 28, 2010, 05:38:41 amМарая, закъсахме го в мирно време.Много станахме ненормалните, започнахме да си пречим... :57: :33:Това ако не е риба сестро - главу си режем..... :rolf: :rolf:Да рева ли да се смея ли?Кое от двете? Бързо слагай тигана! Уловихме я! :57:
Цитат на: Марая в Ноември 28, 2010, 04:59:00 amКрис , кажи ми в крайна сметка -тайна лИбоФна връСка има ли или не?! На Реалния кажи .... оо нИ знам.. Кой събуди мама меца? Това е въпроса
Крис , кажи ми в крайна сметка -тайна лИбоФна връСка има ли или не?! На Реалния кажи ....
друг казваш освен нея не може
Ей, колко приятна темичка :08:
дори в сънищата ми присъстваш :bedtime2: Снощи сънувах как се срещаме каза ми че искаш да правиш приют за животни - които знам че обичаш много беше амбицирана и заразно ентусиазирана изведнъж обаче се появи един мъж който искаше да убие цялото ти желание казваше ти не прави това незнам но е странно какво ли значи това :unsure:
мъжът беше едър имаше доста суров вид остри черти на лицето не мога да си спомня точно но имаше едри и слети вежди и много дълъг нос беше много властен и категоричен това ме уплаши
да но аз нищо не разбирам и много бих искал да знам какво ли все пак значи ти как би го тълкувала защото аз исках да ти помогна а мъжът ме спираше не ми позволяваше да протегна ръка към теб