Здравей Гост

Марая Обичам те

• 140 Отговора
  • 25199 Прегледи
Re:Марая Обичам те
« Отговор #80 -: Ноември 30, 2010, 02:13:18 am »
И ако решиш можеш да ми кажеш защото определено май на теб днес ти има нещо а ако греша ме извини .

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #81 -: Ноември 30, 2010, 02:14:08 am »
Ами за подпис са доста тъжни ето ти нещо от мен по- слънчево и пъстро носещо повече настроение защото май твоето го няма май :-\

:rolf: :rolf:
НЕ , Не познаваш.....
Значи и не ме познаваш много добре....Кой си бе сладур?  :rolleyes: :-\
Благодаря за кошничката.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #82 -: Ноември 30, 2010, 02:18:04 am »
И ако решиш можеш да ми кажеш защото определено май на теб днес ти има нещо а ако греша ме извини .

Нищо ми няма.... ;D , всичко е наред...

Като изключим това , че се питам кой си? :unsure: :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #83 -: Ноември 30, 2010, 02:22:27 am »
Не е нужно да познаваш някои толкова добре за да видиш че няма настроение самите *картинки* говорят сами по себе  доста са красноречиви .... все още не си се сетила кой съм хммм е аз ще ти кажа мъжът който всъщност те обича и държи на теб

*

Марая

• 28287
« Отговор #84 -: Ноември 30, 2010, 02:24:14 am »
Не е нужно да познаваш някои толкова добре за да видиш че няма настроение самите *картинки* говорят сами по себе  доста са красноречиви .... все още не си се сетила кой съм хммм е аз ще ти кажа мъжът който всъщност те обича и държи на теб

Какво не ти харесва в тях Реален? :blink:

« Отговор #85 -: Ноември 30, 2010, 02:26:35 am »
http://www.vbox7.com/play:94a63940 ето ти нещо от мен за настроението  :wub:  може да ти хареса защото признавам че си доста трудна и взискателна както изглежда което говири и за висок вкус но на мен май именно това много ми харесва

*

Марая

• 28287
« Отговор #86 -: Ноември 30, 2010, 02:30:36 am »
http://www.vbox7.com/play:94a63940 ето ти нещо от мен за настроението  :wub:  може да ти хареса защото признавам че си доста трудна и взискателна както изглежда което говири и за висок вкус но на мен май именно това много ми харесва

:-[ :-[ Благодаря.... :blink:
Харесвам тази песен и то много....
Добре...да започнем малко по малко.....Какъв е слънчевия ти знак? :blink:

« Отговор #87 -: Ноември 30, 2010, 02:40:09 am »
за картинките мисля че са доста тъжни  неминуемо тези неща присъстват в ежедневието ни и заемат почтенна глава в живота ни а пък аз мисля че въпре всичко трябва да сме по позитивно настроени ......няма значение какъв е слънчевият ми знах защото  не можеш зда ме впишеш в тях аз самия не се вписвам нито в слънцето нито в луната що се отнася зя теб аз просто търся пътя към твоето сигурен голямо и добро сърце

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Ноември 30, 2010, 02:43:58 am »
за картинките мисля че са доста тъжни  неминуемо тези неща присъстват в ежедневието ни и заемат почтенна глава в живота ни а пък аз мисля че въпре всичко трябва да сме по позитивно настроени ......няма значение какъв е слънчевият ми знах защото  не можеш зда ме впишеш в тях аз самия не се вписвам нито в слънцето нито в луната що се отнася зя теб аз просто търся пътя към твоето сигурен голямо и добро сърце

Стига бе , нидей тъй , че ме разчувстваш???? ;D ;D ;D

Добре бе кажи къде ти е марса..... :blink:

« Отговор #89 -: Ноември 30, 2010, 02:49:27 am »
незнам къде ми е марса и никога не съм знаел знам само че  за чуствата които изпитвам към теб не ми трябват нито марс нито венера - само ти

*

Марая

• 28287
« Отговор #90 -: Ноември 30, 2010, 02:55:16 am »
незнам къде ми е марса и никога не съм знаел знам само че  за чуствата които изпитвам към теб не ми трябват нито марс нито венера - само ти

:rolf: :rolf: :rolf:
Признавам , толкова *чисто* наивно и нежно ....леко клиширано , никога не са ме сваляли.... :rolf: :rolf:
Ти просто ме събори!
Мирише ми на водаааа....., застояла вода...скорпион! ;D ;D

« Отговор #91 -: Ноември 30, 2010, 03:01:00 am »
Тези две луни това сме като аз и ти .... мммм може би да а може би нееее защо трябва да знаеш- не съм скорпион

« Отговор #92 -: Ноември 30, 2010, 03:14:03 am »
 за съжеление стана късно и трябва да си лягам защото утре денят ми е изпълнен с ангажименти но ще мисля за теб Лека нощ моя любов, отпускам се в самотното легло и тихо на вятъра прошепвам, а той под старата стреха заспал чува и отлитва на далече, за да погали косите ти вместо мен сега, след самотният ти тежък ден и да пожелае добра да е ноща.

:wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #93 -: Ноември 30, 2010, 03:14:31 am »
Ще те помоля , ако искаш да контактуваш с мен да ми дадеш данни...

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #94 -: Ноември 30, 2010, 04:08:43 am »
Абе Марая какъв е този любовник дето заспива толкова рано,сигурно Марса му е в Телец  :rolf:

*

Марая

• 28287
« Отговор #95 -: Ноември 30, 2010, 04:16:50 am »
Абе Марая какъв е този любовник дето заспива толкова рано,сигурно Марса му е в Телец  :rolf:

Не знам , не знам...,ама със сигурност не е лИбовник.... ;D ;D ;D

*

nerealna

« Отговор #96 -: Ноември 30, 2010, 04:37:08 am »
марая, това да не е бойко борисов  ;D

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #97 -: Ноември 30, 2010, 04:39:46 am »
марая, това да не е бойко борисов  ;D

Не, аз наистина ще падна от леглото :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

Нали имаше една чалгаджийка, ЕкстраНина, дето сънувала Бойко Б, и на сутринта получила вдъхновение за текстописания... Ще ги потърся и ще ги пусна, ако ви е интересно... Та пусна и Песен-Ода за Бойко в последствие... :85:
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

nerealna

« Отговор #98 -: Ноември 30, 2010, 04:41:04 am »
ами поради какво причини се крие и не казва кой е  ;)  ;D

вече всички чакаме да разбреме КОЙ Е !  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #99 -: Ноември 30, 2010, 04:42:05 am »
марая, това да не е бойко борисов  ;D

Като нищо.....с него имаме стара любов.... ;D , а тя ръжда не хваща...