Здравей Гост

Сънищата в моята луда къща

• 15 Отговора
  • 4426 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Сънищата в моята луда къща
« -: Ноември 29, 2010, 08:23:53 pm »
Вече споделих в една от темите на този раздел за съня си с Министър председателя....
За мнозина е ясно , че не съм му фен.... ;D
Кое е интересното , че една от дъщерите ми е сънувала , че е АТАКИСКА ;D ;D ;D..., била е и е копаела някаква дупка... с пясък -златен бил пясъка...Ахмед Доган  и е казал да спре да копае там , защото там трябва да копае някаква НЕЛИ , а тя му отговорила , че е по-важно да се свърши работата....оказало се , че  я е вкарал в неговата листа.... Интересното е , че мой адвокат е бил избран от партията на Сидеров...
По-късно е видяла в съня си и човек от сайта -мъж....облечен с розова блуза и черен панталон....
После била на някакъв митинг на който държала реч... ;D ;D ;D ;D

Това обаче не е всичко....Синухе сънувал , че се запознава с Юпитер :rolf: :rolf:...Запознанството е станало в парк...Имало хора и от сайта...Юпитер бил много готин и го карал да прави акробатически номера.... :rolf:

Божеее и всичкото това в моята луда къща.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re:Сънищата в моята луда къща
« Отговор #1 -: Ноември 29, 2010, 08:42:08 pm »

Това обаче не е всичко....Синухе сънувал , че се запознава с Юпитер :rolf:

:rolf: :rolf: :rolf: Ейй,значи да се радвам,че ми е кацнал на ац-то  :rolleyes: искам и аз среща с него!!!  :-[

*

holanda

« Отговор #2 -: Ноември 29, 2010, 09:24:06 pm »

:rolf: :rolf: :rolf: Ейй,значи да се радвам,че ми е кацнал на ац-то  :rolleyes: искам и аз среща с него!!!  :-[

със Синухе или Юпитер ?  ;D :P

http://www.youtube.com/watch?v=s56pxa9lpvo&feature=related

« Отговор #3 -: Ноември 29, 2010, 09:44:51 pm »

със Синухе или Юпитер ?  ;D :P

http://www.youtube.com/watch?v=s56pxa9lpvo&feature=related

Ееее,ти пък?!С Юпитер,разбира се!  ;D :P

*

holanda

« Отговор #4 -: Ноември 29, 2010, 09:47:56 pm »

Ееее,ти пък?!С Юпитер,разбира се!  ;D :P

грешен избор  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Ноември 29, 2010, 09:48:03 pm »
Ама много нептунясала работа... ;D ;D
Ужас и безумие...Политика и планети :rolf: , а Синухето ме разби с акробатическите номера дето Юпитер го е карал да прави....Със сълзи се смях.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Ноември 29, 2010, 11:04:54 pm »
Направо не е истина..... :o :o :o
Току-що пристигна изключително важна информация от София :o :o :o....., и всичко онова , което е сънувано от трима ни е толкова символично...., че не е истина.... :o :o :o

« Отговор #7 -: Ноември 30, 2010, 02:16:45 am »
Току-що пристигна изключително важна информация от София :o :o :o....., и всичко онова , което е сънувано от трима ни е толкова символично...., че не е истина.... :o :o :o

Какво е станало,ако не е тайна и твърде лично,разбира се?!  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Ноември 30, 2010, 02:23:20 am »

Какво е станало,ако не е тайна и твърде лично,разбира се?!  :blink:

Прекалено лично е , но е свързано с трите сънища и юпитер и касае лично мен... ;D ;D

« Отговор #9 -: Ноември 30, 2010, 03:26:05 am »

Какво е станало,ако не е тайна и твърде лично,разбира се?!  :blink:

Прекалено лично е , но е свързано с трите сънища и юпитер и касае лично мен... ;D ;D
:blink: Юпитер е правил шпагат  ;D ок,надявам се,че е в позитивна насока!  ;)
« Последна редакция: Ноември 30, 2010, 05:02:18 am от Last_Kiss »

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Ноември 30, 2010, 04:00:54 am »
Определено, направи шпагат... ;D
Да , добро е.... ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #11 -: Ноември 30, 2010, 07:52:56 am »

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Януари 12, 2011, 11:22:20 pm »
Бурна вода , спокойна вода и кораби , а тя на кораба...и нещо спасявала! Най-голямата ми дъщеря! :-\

« Отговор #13 -: Януари 16, 2011, 07:09:27 pm »
   В живота й, предстоят промени, с които трябва да свикне и да се нагоди. Ще иска да държи контрола на ситуациите в свои ръце, но най-добре е да държи контрол само над себе си - така ще си помогне най-добре.

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Януари 16, 2011, 07:28:54 pm »
   В живота й, предстоят промени, с които трябва да свикне и да се нагоди. Ще иска да държи контрола на ситуациите в свои ръце, но най-добре е да държи контрол само над себе си - така ще си помогне най-добре.

Мерси Дейзи! :wub: Аз мисля , че тя е доста емоционална и често сънува води...
Дано има промени в отношението и към гаджето..., че ми е мъчно за момчето... ;D

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #15 -: Февруари 02, 2011, 03:01:26 pm »
Един приятел има вродена способност да тълкува сънища, според него водата в съня олицетворява винаги живота. А се сещам и за един психо тест на Фройд, който се прави на принципа на спонтанните асоциации, та в него морето се тълкуваше по същия начин.
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.