Здравей Гост

Венера/Марс Визиите през призмата на астролозите

• 103 Отговора
  • 14731 Прегледи
*

holanda

Re:Венера/Марс Визиите през призмата на астролозите
« Отговор #100 -: Януари 05, 2011, 07:38:32 am »
Какво ще кажеш за останалите? Имат до някъде общ елемент и същевременно разлики  :rolleyes:

об6тия елемент е сигурно 8-ми дом  ;D

първата е Марс в Овен.
мъжете с предполагаем Марс Везни и падат в краката,защото по природа са сладострастници и много мързеливи,а жената-полицайка или някоя ''call mе Дита''-жена са най-ярката им фантазия  ;D.
Ако беше Марс в Скорпион-жената щеше да се е обърнала към тях,може би и с нечии перчем в ръцете.. ;)

Другата Марсианка може да е в Рак или Дева.Закопчали са я ,а тя ще хленчи няколко минутки,па ще спре и ще свикне  ;)

другата е Лъвска.Просто на визия го докарва.И е усмихната,кефи се.Може пък да е Везни
Или Козирог,заради големите зъби  :P
Последната е с Водолейски Марс.Не ми се мисли как продълjaва надолу  :rolleyes: :mellow:.

*

holanda

« Отговор #101 -: Януари 05, 2011, 07:43:05 am »
а ти какво разглеждаш,че ги вадиш такива ?  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #102 -: Януари 05, 2011, 06:19:08 pm »
А това на Рибешки Марс ми намирисва httpmediapicforme0017414Arte-em-Foto-Novos-P%C3%A1peis-290106-1024x768-KOON-ass-culo-trasero-_large.jpg]Click   :-[

девойката или собственика на пръстчетата?  ;D :P

Според мен релаксът във ваната й е дошъл в повече и е захапала собствения си крак.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #103 -: Януари 05, 2011, 06:43:48 pm »
Според мен релаксът във ваната й е дошъл в повече и е захапала собствения си крак.  ;D

много възможно,или мадамата е много голяма,или крака е твърде малък (за да е мъjки)  ;D