Здравей Гост

Конфигурация "Звездата на Давид"

• 29 Отговора
  • 6337 Прегледи
*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Re:Конфигурация "Звездата на Давид"
« Отговор #20 -: Ноември 30, 2010, 05:36:17 pm »
Е, чак такъв инат не е...Държи на красивото, лъскавото-не...дори е склонен на лишения...никога няма да прояви инат, ако нещо няма....
Е, нъл тъй казвам....аспектирана от всякъде-))))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Diyana

• 2705
« Отговор #21 -: Ноември 30, 2010, 05:39:15 pm »
То си е кардинална вода по сигнатура. Раче отвсякъде, но само като му видиш преките мидпойнти и почва да ти се причува как цъка неутронката  ;D...
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #22 -: Ноември 30, 2010, 05:40:16 pm »
За мен такава конфигурация показва големи и разностранни таланти. Човек го бива почти във всичко. Естествено е с толкова способности да има и опасност от разпиляване. Има и голиям трин, който прави всичко прекалено лесно. Но ако участва един силен Сатурн и Плутон или пък има и някоя квадратура в картата, всичко е ОК - човек с много заложби, който ще се раелизира в много области.

Проблемът при такива карти според мен, че се "задвижват" от опозиците на принципа на реакцията - трябва да има външен целенасочен импулс, действие, което да предизвика ответно действие и да подпали двигателя. Но пък наличието на толкова активни опозиции (а конкретно тук и силният воден акцент) означават, че е изключително умел в комуникацията с хората, може да ги почувства и разбере и без думи и има дарбата да общува с тях. За тази конфигурация някъде пишеше, че "лицето му не трепва ни в радост, ни в печал". Вероятно често минава през вътрешни трансформации, но не му личи външно. Освен това в тази карта, въпреки че Кабала ни ги е спестила, както си е по канон  :blink:, се намърдва и сочно квадратче на Слънце и Уран с възлите. Мисля, че има силата да си концентрира и насочва енергията, проблемът е, че често хората от обкръжението му влияят повече на решенията му, отколкото си личи на пръв поглед. Има и склонност да се хвърля в необмислени рискове. Такива хора знаят, че нещо ги пази и са в по-голяма степен безразсъдни, вироглави и луди глави.

Предизвикателна си е картата - при положение, че почти всичко си е в граничните градуси никога не можеш да очакваш реакция "по часовник".
Напротив, емоцията личи веднага по лицето, но и бързо минава... и понеже имаме много силна връзка, това го хващам от раз...Ся, щото съм субективна...вероятно е така пред други хора...де да знам... Но, мога да кажа, че всичко постига от раз, без да влага прекалени усилия, въпреки, че той казва, че го прави. Има доста езотерични знания, особено,ако го хванеш на къс пас в тази насока...да не говорим за мисълта-форма... Не търпи да е втори...че как, с тоя лъв-))))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #23 -: Ноември 30, 2010, 05:41:35 pm »
То си е кардинална вода по сигнатура. Раче отвсякъде, но само като му видиш преките мидпойнти и почва да ти се причува как цъка неутронката  ;D...
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D..но на вътрешен план....много рядко ще избухне., да не кажа-никак ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #24 -: Ноември 30, 2010, 05:45:19 pm »
По-склонна съм да мисля , че Овена не търпи второ място....Лъва има търпение в това отношение  именно защото знае , че е лъв и цар! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #25 -: Ноември 30, 2010, 05:47:15 pm »
А, що,бе...и Лъвът е същия....той няма да го отстъпи...

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Ноември 30, 2010, 05:49:02 pm »
А, що,бе...и Лъвът е същия....той няма да го отстъпи...

Наблюдения ;D...При лъва е по право , при овена е борба.. ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #27 -: Ноември 30, 2010, 05:52:10 pm »
Ква борба,бе и къв овен при келеша...той просто печели доверие и авторитет и не иска да го губи...ако тва е борба...няма такава

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Ноември 30, 2010, 05:58:35 pm »
Ква борба,бе и къв овен при келеша...той просто печели доверие и авторитет и не иска да го губи...ако тва е борба...няма такава

Направих точно това....с поста си , казах , че лъва не се бори , защото смята , че всичко му принадлежи по право...
Никога не мога да сбъркам мъжа лъв , особено АСЦ- лъв...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #29 -: Ноември 30, 2010, 06:00:49 pm »
Ретроградни са му планети, които не са лични. Те са като посланици, да осъществят контакт между дълбините на съзнанието му към външните обстоятелства. Такъв човек според мен ще се обърне към себе си, към познанието, с което идва, за да осъществи полезност за другите. Неговата мисия ще бъде неразривно свързана с колективната енергия, важен е обмена, но той ще запази своята дистанция и умение да вижда нещата кристално ясно и да долавя от разстояние случващото се. Да развие интуицията си ще бъде една от целите и задачите му, за да се свърже пълноценно със света около себе си. Сега и тук му е отредено да се вълнува от обществените процеси, описани от тежките планети, които всички са ретроградни. Вниманието ще бъде съсредоточено натам, макар и недоловимо за останалите, макар и не така агресивно и първично, той живо ще се интересува не толкова от личното, индивидуалното, колкото от глобалното, значимото, смисъла и причините.

От Сатурн нататък всички са и част от звездата, може би ще бъдат /ретроградните/ основен фактор за нейната изява и влияние в живота му. При прогресия, ако някоя стане директна, също вероятно ще бъде важен момент.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.