Здравей Гост

Новолуние в Стрелец - 5 декември 2010

• 79 Отговора
  • 14851 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Новолуние в Стрелец - 5 декември 2010
« Отговор #20 -: Декември 01, 2010, 04:51:38 am »
Мен ми се намества точно върху Нептун. Явно съвсем ще се отнеса. :mellow:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Декември 01, 2010, 05:08:46 am »

Мани , мани тоя път какъв ще го хрускаме не знам.... Аз съм много шокед...., без майтап...Това е баш на рождения ми ден... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #22 -: Декември 01, 2010, 01:39:43 pm »

Мани , мани тоя път какъв ще го хрускаме не знам.... Аз съм много шокед...., без майтап...Това е баш на рождения ми ден... :blink:

Активират ти се нещата по 1, по 2,3,9 и 12 домове. Внимавай в комуникациите и договорите, в юридически дела, в отношения с чужденци, със закона. Предпазвай се от скандали и инциденти. Слънце в 1 дом създава предпоставки за инциденти, но това ти го знаеш. Вместо да се вайкаш, се стегни и внимавай. Ако трябва, малко се скрий, както се казва, от света.
 И още нещо - 9 дом представя третото дете, а първи - петото. Гледай те да не те изненадат с нещо неприятно. Предупреди ги.

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Декември 01, 2010, 05:25:48 pm »

Активират ти се нещата по 1, по 2,3,9 и 12 домове. Внимавай в комуникациите и договорите, в юридически дела, в отношения с чужденци, със закона. Предпазвай се от скандали и инциденти. Слънце в 1 дом създава предпоставки за инциденти, но това ти го знаеш. Вместо да се вайкаш, се стегни и внимавай. Ако трябва, малко се скрий, както се казва, от света.
 И още нещо - 9 дом представя третото дете, а първи - петото. Гледай те да не те изненадат с нещо неприятно. Предупреди ги.

То не остана нещо не засегнато....Полудявам направо... :( :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #24 -: Декември 01, 2010, 07:09:26 pm »
При мен е във 2 дом, квадрат с Юпитер У3 и Меркурий У 10 и У11!!! Нещо ценно от близкото ми обкръжение(3) ще го вземат надалече (9) заради някакви установени отношения (11) и това ще ме скофти май
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #25 -: Декември 05, 2010, 01:59:55 am »
При мене е в съвпад с Уран в 5ти дом, и точен секстил към Венерата ми в 3ти дом..Уран управлява 7ми натален, а Венера 10ти и 3ти.. Интересно ми е дали ще засегне договори/работа или по-скоро нещо любовно?? По принцип чакам да ми се обадят от едно място за работа, пък да видим ..  :rolleyes:

*

Feia

« Отговор #26 -: Декември 05, 2010, 07:07:46 pm »
Колко хора има, дето четат този форум и са зодия или асцендент Стрелец и са от София?

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Декември 05, 2010, 07:14:48 pm »
Колко хора има, дето четат този форум и са зодия или асцендент Стрелец и са от София?

Статистиката трудно бихме я направили на четящите... ;D

*

Feia

« Отговор #28 -: Декември 05, 2010, 07:20:36 pm »

Статистиката трудно бихме я направили на четящите... ;D

Аз затова питам за четящите, защото се надявам да се обадят.

*

abroad

« Отговор #29 -: Декември 05, 2010, 07:30:50 pm »
Не стига че Новолуние, ами и близо до АС :-X

Може да си промениш прическата  :-[

експериментирах с нов цвят на косата - малко странно се получи, но ще го изтърпя ;D

......а пълнолунието -последно за годината на една ръка разстояние от Юпитера :33: :41:

аа, със затъмнението те бия - точен съвпад нодална ос и Сатурн по линията 1-7ми :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Декември 05, 2010, 08:04:13 pm »
Леле , Абродче , ко шЪ праЙм мила.... :rolleyes: :blink:...
Давай да мислим стратегия за отработване.... ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #31 -: Декември 05, 2010, 08:07:25 pm »

Това новолуние се пада на АЦ на мъжа ми ?
Какво ли го очаква  ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #32 -: Декември 05, 2010, 08:16:36 pm »

Може да си промениш прическата  :-[

експериментирах с нов цвят на косата - малко странно се получи, но ще го изтърпя ;D

......а пълнолунието -последно за годината на една ръка разстояние от Юпитера :33: :41:

аа, със затъмнението те бия - точен съвпад нодална ос и Сатурн по линията 1-7ми :unsure:

towa nowolunie kato go gledam ne se wisda nesto hubawo da donese. Pak koito go warwa ze ste e polozitelno, ste se poluzi tozno na obratnoto w forma na nakakwi isnenadi, deto zowek ne snae, da se smee li ili da plaze! poneze se pada tozno warhu, Uran Neptun, Merkurii Neptun, Mars Neptun, Neptun Pluton i Neptun Lunite wasli! :85: :57: :49:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #33 -: Декември 05, 2010, 08:19:44 pm »
на мен ще ми е в пети дом в съвпад с нептун - какво означава ?

It's party time  ;D
ще ми върви на пиене май  ;D
възможно ли е някой мъж да ми завърти главата  :-\  ;D

И на мен ми е върху Нептун в 5-ти дом. Още преди новолунието ми се замая главата от един мъж. Да не взема сега да го поливам? :-[

*

nerealna

« Отговор #34 -: Декември 05, 2010, 08:24:26 pm »
towa nowolunie kato go gledam ne se wisda nesto hubawo da donese. Pak koito go warwa ze ste e polozitelno, ste se poluzi tozno na obratnoto w forma na nakakwi isnenadi, deto zowek ne snae, da se smee li ili da plaze! poneze se pada tozno warhu, Uran Neptun, Merkurii Neptun, Mars Neptun, Neptun Pluton i Neptun Lunite wasli!
много точно, доби. при мен вече се получи - новолунието в пети дом върху нептун и в опозиция с луна, квадрат с юпитер -най гадният ден от годината ми е днес. емоционален срив, голямо разочарование ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Декември 05, 2010, 08:26:39 pm »

Какво ли го очаква  ?

Позитивното настроение е характерно за периода на новолуние...Творчески и успешен период, прилив на любовни емоции...Гладуването в този период е много полезно. Сънищата разкриват проблемите за които най-много мислим...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #36 -: Декември 05, 2010, 08:31:06 pm »

Какво ли го очаква  ?

Позитивното настроение е характерно за периода на новолуние...Творчески и успешен период, прилив на любовни емоции...Гладуването в този период е много полезно. Сънищата разкриват проблемите за които най-много мислим...

Марая, ти си върхът  !!!
Значи днес да готвя.  :P :P :P
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #37 -: Декември 05, 2010, 08:37:50 pm »
на мен ще ми е в пети дом в съвпад с нептун - какво означава ?

It's party time  ;D
ще ми върви на пиене май  ;D
възможно ли е някой мъж да ми завърти главата  :-\  ;D

И на мен ми е върху Нептун в 5-ти дом. Още преди новолунието ми се замая главата от един мъж. Да не взема сега да го поливам? :-[

Ako pitas men, dnes e samo sa poliwane ili sladko napiwane. :85:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Декември 05, 2010, 08:39:43 pm »

Какво ли го очаква  ?

Марая, ти си върхът  !!!
Значи днес да готвя. 
:P :P :P

Сложи в манджата щипка невинност, и малко закачка... ;D Вкуса е неповторим! ;D :wub:

*

Divna

• 2478
« Отговор #39 -: Декември 05, 2010, 08:42:08 pm »

towa nowolunie kato go gledam ne se wisda nesto hubawo da donese. Pak koito go warwa ze ste e polozitelno, ste se poluzi tozno na obratnoto w forma na nakakwi isnenadi, deto zowek ne snae, da se smee li ili da plaze! poneze se pada tozno warhu, Uran Neptun, Merkurii Neptun, Mars Neptun, Neptun Pluton i Neptun Lunite wasli! :85: :57: :49:

Pri men e po ostta 2/8 - imah stranen san. Sega razbiram, 4e se dylji ot silnoto u4astie na Neptun.