towa nowolunie kato go gledam ne se wisda nesto hubawo da donese. Pak koito go warwa ze ste e polozitelno, ste se poluzi tozno na obratnoto w forma na nakakwi isnenadi, deto zowek ne snae, da se smee li ili da plaze! poneze se pada tozno warhu, Uran Neptun, Merkurii Neptun, Mars Neptun, Neptun Pluton i Neptun Lunite wasli!
много точно, доби. при мен вече се получи - новолунието в пети дом върху нептун и в опозиция с луна, квадрат с юпитер -най гадният ден от годината ми е днес. емоционален срив, голямо разочарование ...
При мен не е така. Доста забавно ми е, защото имах много интересни преживявания снощи. Цяла вечер ме омайваше един господин в един бар,някакво непознато момче, което така и не разбрах от къде дойде.Някакви други се оглеждаха, но не ставаха дори и за лаф. Накрая за капак таксиметровия шофьор, който ме прибираше, също го беше ударила съчмата. Като започна да ме дърпа / гали/ за косата, да ми иска и дава телефонни номера. За малко да му ударя един шамар, понеже започна да си пуска и израстъците, уж неволно...Определено имаше шоу... :blink: