Здравей Гост

Натална карта

• 153 Отговора
  • 26631 Прегледи
*

Secret

• 33
  • Изпитай неизпитваното!
Натална карта
« -: Декември 01, 2010, 03:36:03 am »
Здравейте!Мога ли да се обърна към вас с една молба - да ми разчетете наталната карта.Родена съм на 31.08.1988 в 10:30 сутринта в гр.Пловдив.Разположението на планетите ми е Слънце в Дева , Асц. Везни , Луна в Телец , Меркурий във Везни , Венера в Рак , Марс в Овен , Юпитер в Близнаци , Сатурн в Стрелец , Уран в Стрелец , Нептун в Козирог , Плутон в Скорпион.Благодаря ви предварително.
Turn the lights down!

*

Secret

• 33
  • Изпитай неизпитваното!
Re:Натална карта
« Отговор #1 -: Декември 01, 2010, 03:47:28 am »
Значи няма да получа конкретен отговор.
Turn the lights down!

« Отговор #2 -: Декември 01, 2010, 03:51:52 am »
Ще получиш, евентуално, конкретен отговор, ако зададеш конкретен въпрос. Ти искаш да ти се разчете картата. Без да си качила карта.  :rolleyes: Това.....широко понятие - да се разчете.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Декември 01, 2010, 03:53:43 am »
Форумът не е за тълкуване на хороскопи. Но би могла да зададеш конкретни въпроси в Практикума и все някой може да ти отговори. Подробно тълкуване на хороскопа не се предлага като услуга по форумите, но ако имаш някакви тематични въпроси, питай.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Secret

• 33
  • Изпитай неизпитваното!
« Отговор #4 -: Декември 01, 2010, 03:58:25 am »
Не е ли достатъчно , че съм назовала разположението на планетите?
Turn the lights down!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5 -: Декември 01, 2010, 04:00:05 am »
Здравейте!Мога ли да се обърна към вас с една молба - да ми разчетете наталната карта.Родена съм на 31.08.1988 в 10:30 сутринта в гр.Пловдив.Разположението на планетите ми е Слънце в Дева , Асц. Везни , Луна в Телец , Меркурий във Везни , Венера в Рак , Марс в Овен , Юпитер в Близнаци , Сатурн в Стрелец , Уран в Стрелец , Нептун в Козирог , Плутон в Скорпион.Благодаря ви предварително.

Само при условие , че си качиш картата....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #6 -: Декември 01, 2010, 04:06:44 am »

Natalna karta secret

Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

katrin_ls

« Отговор #7 -: Декември 01, 2010, 04:08:54 am »
Ето, заповядай! Правя го само защото си от моя слънчев знак  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Декември 01, 2010, 04:09:53 am »
Не е ли достатъчно , че съм назовала разположението на планетите?

Ами след като искаме , значи не е достатъчно.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

katrin_ls

« Отговор #9 -: Декември 01, 2010, 04:10:19 am »
Обаче астро форумите понастоящем привличат като магнит хора с АС Везни.
Няма лъжа, няма измама при Сатурн. Работи си като по часовник!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #10 -: Декември 01, 2010, 04:35:22 am »
Преди време бях забелязъл някаква тенденция нещо с акцент Везни(Слънце или АС) да имат притегателна сила към астро форумите. ;D

Имаше тук един/една, дето разправяше "ВИзнИти са налазили форума". Запомнила съм я тази констатация. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Secret

• 33
  • Изпитай неизпитваното!

*

katrin_ls

« Отговор #12 -: Декември 01, 2010, 04:38:36 am »
Преди време бях забелязъл някаква тенденция нещо с акцент Везни(Слънце или АС) да имат притегателна сила към астро форумите. ;D

Имаше тук един/една, дето разправяше "ВИзнИти са налазили форума". Запомнила съм я тази констатация. 

;D  Кой знае....

Аз направих връзка със Сатурн през 12 дом, доста неприятен период... и човек започва да се озърта за някакви знаци от съдбата, чете хороскопи по вестници и интернет списания и често попада и във форуми.

*

Secret

• 33
  • Изпитай неизпитваното!
« Отговор #13 -: Декември 01, 2010, 04:44:22 am »
Та значи конкретен въпрос да задам?Добре.На базата на наталната ми карта може ли да се даде отговор дали ще сключа някога брак?
Turn the lights down!

*

katrin_ls

« Отговор #14 -: Декември 01, 2010, 04:49:59 am »
Та значи конкретен въпрос да задам?Добре.На базата на наталната ми карта може ли да се даде отговор дали ще сключа някога брак?

Не мисля, че имаш предпоставки за безбрачие. Възможно е да има забавяне ( отлагане), поради особено положение на управителят на партньорския дом, както и аспектацията му.
Но също е възможно да сключиш брак внезапно, но за да потвърдим това, трябва да се разгледат редица други методи от прогностиката. От картата си личи, стремеж към обвързаност, непрекъснато желание да имаш човек до себе си. Няма нищо лошо в това, напротив..., но ти е нужна и самостоятелност.   :rolleyes:

*

Secret

• 33
  • Изпитай неизпитваното!
« Отговор #15 -: Декември 01, 2010, 04:51:28 am »
А от зодиакалните знаци кой или кои са най-подходящи за брак?
Turn the lights down!

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Декември 01, 2010, 04:51:54 am »

*

katrin_ls

« Отговор #17 -: Декември 01, 2010, 04:52:39 am »
А от зодиакалните знаци кой или кои са най-подходящи за брак?

Твоя човек е огнен тип  - Овен, Стрелец, Лъв. Ако не е Слънце, добре ще е да има огнена Луна или Венера..

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #18 -: Декември 01, 2010, 04:57:58 am »

Ами много си красива сигурно, обаче имаш проблеми с общуването,
доста си претенциозна, изискваща внимание и грижи от партньорите,
с неаспектирана Венера в Рак на МЦ - упр. на ASC и в квадрат с него,
както и упр на Луната в Телец в 7-дом
Луната е добре аспектирана и ако се ограничиш в изискванията си
ще станеш добра съпруга  ;D
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Декември 01, 2010, 05:01:21 am »
Айя , една венера в квадратура макар и широка с луната и на МЦ , нищо не значи.... :blink:
Има и други фактори не по-маловажни.... ;) ;D