Здравей Гост

Натална карта

• 153 Отговора
  • 26589 Прегледи
*

Secret

• 33
  • Изпитай неизпитваното!
Re:Натална карта
« Отговор #20 -: Декември 01, 2010, 05:02:59 am »
Определено съм много придирчива.Взаимоотношенията , брака , те са святи.Имам разбито семейство и държа,  когато и ако създам свое то да е стабилно.Ако не случа на човек , бих се развела веднага.По-добре щасливо разведена , отколкото нещастно омъжена.
Turn the lights down!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #21 -: Декември 01, 2010, 05:03:32 am »
Венера е и в рецепция с Луна.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

katrin_ls

« Отговор #22 -: Декември 01, 2010, 05:04:12 am »
Айя , една венера в квадратура макар и широка с луната и на МЦ , нищо не значи.... :blink:
Има и други фактори не по-маловажни.... ;) ;D

Знам, че нищо не значи. Но както вече споменахме, Венера като У1 и на Луната се намира на МЦ. В мажорен аспект с Луна и АС.
Нямаме връзка между управителите на АС и ДС.  Имаме ретро Марс У7 в 6 ти дом в квадрат с Нептун. И да не изброявам другите неща, ти също ги виждаш. Аз лично не виждам многобрачие в тази карта. Девойка Сикрит верно е с високи изисквания. Аз също съм склонна да се съглася с Мунлейди.

*

katrin_ls

« Отговор #23 -: Декември 01, 2010, 05:06:03 am »
Определено съм много придирчива.Взаимоотношенията , брака , те са святи.Имам разбито семейство и държа,  когато и ако създам свое то да е стабилно.Ако не случа на човек , бих се развела веднага.По-добре щасливо разведена , отколкото нещастно омъжена.

Интересно.
Стремежа за стабилно твое семейство е явен. Поздравявам те за което. Остава да намерим подходящия мъж, но ти си мъничка още.  ;) Има време, не се коси... Учиш ли? Студентка ли си?

*

Secret

• 33
  • Изпитай неизпитваното!
« Отговор #24 -: Декември 01, 2010, 05:08:55 am »
Да , студентка съм.Макар , че попитах за брак мога да бъда и сама.Винаги съм се чувствала по-способна да съм майка от супруга.
Turn the lights down!

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #25 -: Декември 01, 2010, 05:11:06 am »
Да , студентка съм.Макар , че попитах за брак мога да бъда и сама.Винаги съм се чувствала по-способна да съм майка от супруга.

Не бързай, имаш време да го срещнеш в работата, сред колегите
или той да ти помогне в кариерата   ;)
Естествени минерали и амулети

*

Secret

• 33
  • Изпитай неизпитваното!
« Отговор #26 -: Декември 01, 2010, 05:15:16 am »
Не ми е това основен приоритет.По-важно е една жена да бъде еманципирана.
Turn the lights down!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Декември 01, 2010, 05:15:40 am »
Светилата са в тригон, има тригон между управителя на 10 дом и управителите на 4 дом (ако се вземе малко по-широка орбиса), а виждате ли, че Сикрит споменава за разбито семейство, за дисхармония в родителския дом?
Това как ще го обясните?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

katrin_ls

« Отговор #28 -: Декември 01, 2010, 05:17:03 am »
Лили, аз написах същия пост, но след това го изтрих. Четеш ми мислите. Имаме телепатична връзка. ;D Заклевам се, написах го. Даже ми се искаше да попитаме Сикрит, кой беше причината за разбитото семейство? Според мен майката. А бащата е взел решението.

*

Secret

• 33
  • Изпитай неизпитваното!
« Отговор #29 -: Декември 01, 2010, 05:19:46 am »
Баща ми е причината да нямаме стабилен дом.Той е и причината да развия силна резервираност към мъжете и да си създам своите високи критерии.
Turn the lights down!

*

katrin_ls

« Отговор #30 -: Декември 01, 2010, 05:22:46 am »
Баща ми е причината да нямаме стабилен дом.Той е и причината да развия силна резервираност към мъжете и да си създам своите високи критерии.

Как да е. Не се измъчвай. Понякога ние децата не знаем каква е истината.
Просто с Лили те попитахме, защото от картата ти, би трябвало е да си живяла в хармониия с родителите и да си имала прекрасно детство, но уви..
А в какви отношения си с баща ти?

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #31 -: Декември 01, 2010, 05:23:41 am »
Линията Рак/Козирог е причината да мисля, че не е
"изоставена " и не е имала тежки проблеми макар и
с разделени родители е получила финансова подкрепа,
но емоционално и духовно се е чувствала сама

*

Secret

• 33
  • Изпитай неизпитваното!
« Отговор #32 -: Декември 01, 2010, 05:25:31 am »
За нещастие не съм с разделени родители.Много бих се радвала , ако бяха , така биха се спестили много неща за мен и брат ми.
Turn the lights down!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #33 -: Декември 01, 2010, 05:26:05 am »
В тази карта е показано, че влиянието на майката ще е силно - Луната и Венера са ъглови и в рецепция, Луната се намира в знак на екзалтация и управлява МС.

Интересно, но и в този радикс Слънцето има мажорни аспекти с Юпитер и Нептун, а управителят на ІС и сигнификатор на бащиния авторитет (Сатурн) е разположен в юпитеров знак. Бащата е представен като нестабилен, неангажиран тип, на когото трудно може да се разчита - днес е тук, утре го няма.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Secret

• 33
  • Изпитай неизпитваното!
« Отговор #34 -: Декември 01, 2010, 05:27:54 am »
Да кажем тип , който обича да лъже , подмолен и т.н.
Turn the lights down!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #35 -: Декември 01, 2010, 05:30:24 am »
00:26 МИН.
Бургас
1.12.2010

Основното заради което е отворена темата брак ли е ?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #36 -: Декември 01, 2010, 05:31:56 am »
Слънцето е в меркуриев знак и има тригон с Нептун. Интересно, обикновено квадратите и опозициите се считат за по-проблематични. За пореден път се убеждавам, че тригоните на Нептун не са това, което изглеждат на пръв поглед. Впрочем същото се отнася за всички тригони, доста хлъзгав аспект са.

Интересно, но познавам поне трима мъже, при които Слънцето има мажорен аспект с Юпитер и Нептун в хороскопа, и всички те в някаква степен са разочаровани от баща си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

katrin_ls

« Отговор #37 -: Декември 01, 2010, 05:34:39 am »
Слънцето е в меркуриев знак и има тригон с Нептун. Интересно, обикновено квадратите и опозициите се считат за по-проблематични. За пореден път се убеждавам, че тригоните на Нептун не са това, което изглеждат на пръв поглед. Впрочем същото се отнася за всички тригони, доста хлъзгав аспект са.

Абсолютно съм съгласна. Но Слънце в 11 дом, погледни колко мажорни аспекти прави... 4 са. Ако тръгна да тълкувам стандартно този радикс, ще допусна топла връзка дъщеря/баща.  :-[

*

Secret

• 33
  • Изпитай неизпитваното!
« Отговор #38 -: Декември 01, 2010, 05:34:46 am »
Не , не е брака основното , то беше просто въпрос.Интересно ми в какъв аспект за марса и плутона ми?Питам , защото не зная и второ , защото са май управители или се лъжа , като са съответно Марс в Овен и Плутон в Скорпион.
Turn the lights down!

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #39 -: Декември 01, 2010, 05:37:16 am »
В тази карта е показано, че влиянието на майката ще е силно - Луната и Венера са ъглови и в рецепция, Луната се намира в знак на екзалтация и управлява МС.

Рецепцията Венера/ Луна е показател, че ще стане добра съпруга някой ден

Основното заради което е отворена темата брак ли е ?

Семейните отношения са важни за нея, явно има проблеми в семейството,
а това се отразява и на нейните лични отношения
Не , не е брака основното , то беше просто въпрос.Интересно ми в какъв аспект за марса и плутона ми?Питам , защото не зная и второ , защото са май управители или се лъжа , като са съответно Марс в Овен и Плутон в Скорпион.
   Двете планети Марс и Плутон са на трон и са много силни