Здравей Гост

Натална карта

• 153 Отговора
  • 26554 Прегледи
*

Secret

• 33
  • Изпитай неизпитваното!
Re:Натална карта
« Отговор #40 -: Декември 01, 2010, 05:38:46 am »
А щом са на трон това към какво предразполга и как си взаимодействат моя марс с венера?
Turn the lights down!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Декември 01, 2010, 05:39:24 am »
В силна позиция са и двете планети - намират се в собствен знак и в зоните в хороскопа, където влиянието им е по-силно по принцип. Същото се отнася за Луната и Венера. Като гледам, при теб четирите планети, спрягани за сексуални, са в много силни позиции, така че интерес от страна на противоположния пол и възможности за обвързване (ако по-нататък го пожелаеш) според мен не би трябвало да липсват.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Secret

• 33
  • Изпитай неизпитваното!
« Отговор #42 -: Декември 01, 2010, 05:41:43 am »
А в сексуален аспект тези разположения за какви предпочитания в секса говорят ( наясно съм с тях , но ми е интересно от астрологична гледна точка и да разбера вижданията ви).
Turn the lights down!

*

katrin_ls

« Отговор #43 -: Декември 01, 2010, 05:42:50 am »
В силна позиция са и двете планети - намират се в собствен знак и в зоните в хороскопа, където влиянието им е по-силно по принцип. Същото се отнася за Луната и Венера. Като гледам, при теб четирите планети, спрягани за сексуални, са в много силни позиции, така че интерес от страна на противоположния пол и възможности за обвързване (ако по-нататък го пожелаеш) според мен не би трябвало да липсват.  :blink:

И аз така мисля.  

Сикрит е на принципа - ''..заедно завинаги до гроб!'' Ще бъде прекрасна майка и съпруга. Дано все пак, намери подходящ мъж, който  да й даде стабилност, сигурност и да бъде щастлива.

*

Secret

• 33
  • Изпитай неизпитваното!
« Отговор #44 -: Декември 01, 2010, 05:44:01 am »

И аз така мисля.  

Сикрит е на принципа - ''..заедно завинаги до гроб!'' Ще бъде прекрасна майка и съпруга. Дано все пак, намери подходящ мъж, който  да й даде стабилност, сигурност и да бъде щастлива.
Много благодаря!
Turn the lights down!

*

Secret

• 33
  • Изпитай неизпитваното!
« Отговор #45 -: Декември 01, 2010, 05:50:43 am »
А щом са на трон това към какво предразполга и как си взаимодействат моя марс с венера?
Да си се върна на въпроса. :blink:
Turn the lights down!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #46 -: Декември 01, 2010, 05:51:06 am »
А в сексуален аспект тези разположения за какви предпочитания в секса говорят ( наясно съм с тях , но ми е интересно от астрологична гледна точка и да разбера вижданията ви).

Венера в Рак и Луна в Телец по-рядко биха дали някакво отклонение  ;D, ако ги разглеждане само по знак, изолирано от други влияния, но Марс в Овен в женска карта дава влечение към по-енергичните, инициативни и предприемчиви типове. В отношенията със срещуположния пол има нужда от динамика, но същевременно от физически и емоционален комфорт. Така предполагам, в момента не ти анализирам хороскопа, просто споделям това, което мисля.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

katrin_ls

« Отговор #47 -: Декември 01, 2010, 05:52:07 am »

Трудно общуваш с представители на противоположния пол.  :-[
Скована си, резервирана.

Както вече Лили спомена, имаш нужда от мъж, който да те пали. Динамичен, смел, устремен, огнен тип. Мъж, който да е в центъра на събитията, гореща точка - на дансинга, най-добрия в работата, най-добрия във всяко едно отношение.

*

Secret

• 33
  • Изпитай неизпитваното!
« Отговор #48 -: Декември 01, 2010, 05:53:33 am »

Трудно общуваш с представители на противоположния пол.  :-[
Скована си, резервирана.
Да , вярно е.
Turn the lights down!

*

Secret

• 33
  • Изпитай неизпитваното!
« Отговор #49 -: Декември 01, 2010, 05:54:58 am »
Имам и друг въпрос.Защо след като имам Асц. Везни , Плутон ми е в първи дом , а може би греша?
Turn the lights down!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Декември 01, 2010, 05:55:55 am »
Защото някои домове включват повече от един знак, това не е система "дом-знак" (има и такава).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

katrin_ls

« Отговор #51 -: Декември 01, 2010, 05:56:51 am »
Имам и друг въпрос.Защо след като имам Асц. Везни , Плутон ми е в първи дом , а може би греша?

Какво те притеснява това? Защото част от знака Скорпион попада в твоя 1 дом, а градуса в който е натален Плутон е 10.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #52 -: Декември 01, 2010, 05:57:20 am »

Защото ти е време да попрочетеш малко повече от астрологията  ;)
Естествени минерали и амулети

*

Secret

• 33
  • Изпитай неизпитваното!
« Отговор #53 -: Декември 01, 2010, 05:57:50 am »
Това вмешателство как влияе на асцендента ми?
Turn the lights down!

*

Secret

• 33
  • Изпитай неизпитваното!
« Отговор #54 -: Декември 01, 2010, 05:58:42 am »

Какво те притеснява това? Защото част от знака Скорпион попада в твоя 1 дом, а градуса в който е натален Плутон е 10.
Да , именно.
Turn the lights down!

*

katrin_ls

« Отговор #55 -: Декември 01, 2010, 06:01:08 am »

Плутон в 1 дом ( в случая на трон) те прави борбена, инициативна, смела, настъпателна, амбициозна и енергична. Намира се в марсов знак ( 1 знак от зодиака е Овен - огнен знак, управител е Марс.  ;)

*

Secret

• 33
  • Изпитай неизпитваното!
« Отговор #56 -: Декември 01, 2010, 06:02:25 am »

Плутон в 1 дом ( на трон) те прави борбена, инициативна, смела, настъпателна, амбициозна и енергична. Намира се в марсов знак ( 1 знак от зодиака е Овен, а това е огнен знак).  ;)
Много си мила . aiia , винаги даваш изчерпателни отговори. :kissd:
Turn the lights down!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #57 -: Декември 01, 2010, 06:03:44 am »
Защото някои домове включват повече от един знак, това не е система "дом-знак" (има и такава).

:rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #58 -: Декември 01, 2010, 06:06:55 am »
И ФнИмавай, защото ще продължа с отрицателните качества, а
аз не съм толкова мИла  :mellow:
Естествени минерали и амулети

*

Secret

• 33
  • Изпитай неизпитваното!
« Отговор #59 -: Декември 01, 2010, 06:07:32 am »
Значи е било време вече да срещнеш. :blink: А аспекта на моя марс с венера какво ми носи?
Turn the lights down!