Обаче астро форумите понастоящем привличат като магнит хора с АС Везни. Няма лъжа, няма измама при Сатурн. Работи си като по часовник!
Цитат на: aiia в Декември 01, 2010, 04:10:19 amОбаче астро форумите понастоящем привличат като магнит хора с АС Везни. Няма лъжа, няма измама при Сатурн. Работи си като по часовник!Скоро ще влязат и козирози...до 10-на дни очаквам наплив!
Цитат на: Марая в Декември 01, 2010, 06:31:18 amЦитат на: aiia в Декември 01, 2010, 04:10:19 amОбаче астро форумите понастоящем привличат като магнит хора с АС Везни. Няма лъжа, няма измама при Сатурн. Работи си като по часовник!Скоро ще влязат и козирози...до 10-на дни очаквам наплив! И аз така мисля. Както и Раците. Изобщо кардиналните знаци.
Цитат на: doby в Декември 01, 2010, 06:43:50 amЦитат на: Марая в Декември 01, 2010, 06:31:18 amЦитат на: aiia в Декември 01, 2010, 04:10:19 amОбаче астро форумите понастоящем привличат като магнит хора с АС Везни. Няма лъжа, няма измама при Сатурн. Работи си като по часовник!Скоро ще влязат и козирози...до 10-на дни очаквам наплив! Тук можем да отбележим и Луните в Козирог. Особено сега когато Сатурн е във Везни... :unsure:
Цитат на: Марая в Декември 01, 2010, 06:31:18 amЦитат на: aiia в Декември 01, 2010, 04:10:19 amОбаче астро форумите понастоящем привличат като магнит хора с АС Везни. Няма лъжа, няма измама при Сатурн. Работи си като по часовник!Скоро ще влязат и козирози...до 10-на дни очаквам наплив!
Аз също съм съгласна с това. От личен опит го казвам, няма мърдане при аспект ''съвпад''. Като в преса си. При квадратурата действаш, при опозицията търсиш компромис, вариант, изход, а при съвпада си като задушен.
Кардиналните ще си го поемете ..
Горката ми Луница , ще я изнасилват тия планети.
Лили, обърни от веселата страна. Баща ми има Луна като теб в начални градуси на Рак и не знам как ще го тресе..
Декември се очертава лют месец , ако гледаме аспектите и скупчванията на планети ..
Още отсега се чудя къде да се дяна, може да не пиша и във форума през "критичните" дни.
Цитат на: Santi в Декември 01, 2010, 07:08:14 amДекември се очертава лют месец , ако гледаме аспектите и скупчванията на планети ..късметлиu са тези,който обичат лютеница
Лили, а тези, които имат Венера, Меркурий или Марс в началните градуси на кардинални знаци или по-специално Рак/Козирог? И при тях ще има хеви метъл предпразнично...