Здравей Гост

Натална карта

• 153 Отговора
  • 26498 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:Натална карта
« Отговор #80 -: Декември 01, 2010, 06:16:13 pm »
Ая, престани да си триеш постовете, щото тъй хората, дето са се вързали да участват в темите ти, на другата сутрин изглеждат съвсем хахави, като да са си говорили цяла нощ сам-самички.

Честно ме вцепенява това всеки път. Ако си говориш нещо толкова тайно, пиши го на лични, бре. Кво е туй триенье и бърсанье.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

katrin_ls

« Отговор #81 -: Декември 01, 2010, 06:25:12 pm »
Лили, а тези, които имат Венера, Меркурий или Марс в началните градуси на кардинални знаци или по-специално Рак/Козирог?  :-\ И при тях ще има хеви метъл предпразнично...  :(

Както си го надробят, Айя, макар че при опозициите обикновено някой друг ти го надробява.  ;D От личен опит знам.

ПП. После пак ще трябва да си трием спама, да не ни се сърди утре авторката на темата.

Уговорката ни е да си трием писаното, защото не се отнася към темата. Крис е изтрил постове. А Лили си е легнала, забравила е да го направи. Това е. Не пишем тайни неща. Да, можем да пишем на лични, но не го правим, защото тук се получава интерактивен разговор.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #82 -: Декември 01, 2010, 06:38:52 pm »
Цитат
ПП. После пак ще трябва да си трием спама, да не ни се сърди утре авторката на темата.

Уговорката ни е да си трием писаното, защото не се отнася към темата. Крис е изтрил постове. А Лили си е легнала, забравила е да го направи. Това е. Не пишем тайни неща. Да, можем да пишем на лични, но не го правим, защото тук се получава интерактивен разговор.

Божке, СПАМ в този сайт!!! Сакън, жива да не бях!
А ти не се оправдавай, забелЕзала съм те, че само вървиш с парцала и бършеш!  ;D То, ко нещо е боклук, има кой да го из'фърли, какво сама се буташ :angry:.

*

katrin_ls

« Отговор #83 -: Декември 01, 2010, 06:42:25 pm »
Като казвам спам имам впредвид, нещо което НЕ Е по темата. Това е. Иначе казуса, който пуснах беше интересен. Разговора тръгна от предстоящите транзитни планети в начални градуси на Козирог, които ще правят опозиция на нат. Луна на Лили. И как тя няма да влиза във форума, защото счита, че тези дни ще са критични за нея. Па се сетих, че говорих с една приятелка, която има проблем с представител на кардинален знак. Па беше наприказвал едни хубавини, знаем му точен час и всичко. Пуснах му картата за малко. Казах 2 думи Лили, Крис и Мунлейди видяха, па ги изтрих след това.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #84 -: Декември 01, 2010, 06:51:54 pm »
Мда, и аз съм малко нещо кардинална, по-специално в Рак, Везни и Козирог, пък последните седмици почти не мога да влизам във форума по други причини, без да го правя умишлено. Ама не поради някакви тегоби, просто ми се сгъстява времето. Но аз обичам така, живвам, когато ме подгонят крайните срокове и ми припари под задника. Тогава трябва да си крада секундички за любимите занимания и ставам по-концентрирана. Добре ми е, тоест, чувствам се себе си.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #85 -: Декември 01, 2010, 07:34:41 pm »
Влизам в тая тема специално да затрия и аз отговорите си към Айя, защото след кат нейните постинги изчезват, на следващия ден ще ме четат и ще ме мислят за тотално изтрещяла, говоря си сама-самичка в темите посред нощите. После иди доказвай, че не си луд.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #86 -: Декември 01, 2010, 07:43:57 pm »
Влизам в тая тема специално да затрия и аз отговорите си към Айя, защото след кат нейните постинги изчезват, на следващия ден ще ме четат и ще ме мислят за тотално изтрещяла, говоря си сама-самичка в темите посред нощите. После иди доказвай, че не си луд.  ;D

И на края ще останем само тези, дето обичаме " лютеница  "   ;D
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #87 -: Декември 01, 2010, 07:48:01 pm »
И на края ще останем само тези, дето обичаме " лютеница  "   ;D

И ние с изнасилените Луни.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #88 -: Декември 01, 2010, 07:57:17 pm »
Това е, аз си го изясних. Човек ако не кеси във форума къде 2-3 през нощта, направо си е изтървал най-интересните астродискусии под претекст, че са спам.

*

Secret

• 33
  • Изпитай неизпитваното!
« Отговор #89 -: Декември 01, 2010, 11:32:01 pm »
Определено ми е доста оспамена темата... , а май е била и още повече...
Turn the lights down!

*

holanda

« Отговор #90 -: Декември 02, 2010, 12:01:07 am »

и к'во от т'ва ?  ;)

*

holanda

« Отговор #91 -: Декември 02, 2010, 12:03:17 am »

;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #92 -: Декември 02, 2010, 12:04:44 am »

;D ;D ;D

Влез в обзорни теми Лилавке .... ;D
Утре може и още нещо да прочетеш... :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #93 -: Декември 02, 2010, 12:09:57 am »
Влез в обзорни теми Лилавке .... ;D
Утре може и още нещо да прочетеш... :P

;D с този аватар съм актуална за птичия хороскоп

*

katrin_ls

« Отговор #94 -: Декември 02, 2010, 12:13:51 am »

:57: :88: :rolf:

Само наши си те знаем така ---- > :29:  Ама пред чужденците няма да те издаваме....  ;D

*

Secret

• 33
  • Изпитай неизпитваното!
« Отговор #95 -: Декември 02, 2010, 12:15:35 am »

и к'во от т'ва ?  ;)

Нормално да не те дразни спак по твои теми , ако имаш такива , но е дразнещо , когато в твоя тема има спам.Вместо да се правят спамове , по-добре да се отварят теми.
Turn the lights down!

« Отговор #96 -: Декември 02, 2010, 12:18:11 am »
Вместо да се правят спамове , по-добре да се отварят теми.

Ние тук и без друго за всеки спам си имаме тема.  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #97 -: Декември 02, 2010, 12:20:04 am »

и к'во от т'ва ?  ;)

Нормално да не те дразни спак по твои теми , ако имаш такива , но е дразнещо , когато в твоя тема има спам.Вместо да се правят спамове , по-добре да се отварят теми.

Доброто възпитание изисква да замълчиш , защото влизайки в един колектив с нови хора , които не познаваш рискуваш да си навлечеш гнева им...Второто на което искам да ти обърна внимание е да не си мислиш , че някой е длъжен да ти гледа картата....Не на последно място начина и маниера на писане ми дават основание да си мисля , че този профил е клонинг....поредния в сайта....., а подобни неща не ми убягват от погледа....МЕНТОРСКИ И ИМПЕРАТИВЕН ТОН НЕ СА ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ! ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #98 -: Декември 02, 2010, 12:24:27 am »

това е форум и като такъв предлага абсолютна свобода на словото.Не можеш да си патентоваш темата,защото не ти принадлежи.Влизаш с въпрос и намерение да ти се кажат неща по картата.Това е единственото ти право в случая,но останалото зависи от инциативата на съфорумците.В случая нямаш право да изискваш подреденост и ангажираност към своя казус.Имаш право единствено да чакаш и да се надяваш.Като човек с асц.Везни би трябвало да си наясно с това,а не да караш двойна Везна да ти ги обяснява.
Не ти го пиша с лошо  :blink:

*

Secret

• 33
  • Изпитай неизпитваното!
« Отговор #99 -: Декември 02, 2010, 12:24:45 am »

и к'во от т'ва ?  ;)

Доброто възпитание изисква да замълчиш , защото влизайки в един колектив с нови хора , които не познаваш рискуваш да си навлечеш гнева им...Второто на което искам да ти обърна внимание е да не си мислиш , че някой е длъжен да ти гледа картата....Не на последно място начина и маниера на писане ми дават основание да си мисля , че този профил е клонинг....поредния в сайта....., а подобни неща не ми убягват от погледа....МЕНТОРСКИ И ИМПЕРАТИВЕН ТОН НЕ СА ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ! ;D ;D
Профил - клонинг?Ти от какво психическо заболяване страдаш?
Turn the lights down!