Здравей Гост

Натална карта

• 153 Отговора
  • 26592 Прегледи
*

Secret

• 33
  • Изпитай неизпитваното!
Re:Натална карта
« Отговор #100 -: Декември 02, 2010, 12:26:31 am »
Нормално да не те дразни спак по твои теми , ако имаш такива , но е дразнещо , когато в твоя тема има спам.Вместо да се правят спамове , по-добре да се отварят теми.

това е форум и като такъв предлага абсолютна свобода на словото.Не можеш да си патентоваш темата,защото не ти принадлежи.Влизаш с въпрос и намерение да ти се кажат неща по картата.Това е единственото ти право в случая,но останалото зависи от инциативата на съфорумците.В случая нямаш право да изискваш подреденост и ангажираност към своя казус.Имаш право единствено да чакаш и да се надяваш.Като човек с асц.Везни би трябвало да си наясно с това,а не да караш двойна Везна да ти ги обяснява.
Не ти го пиша с лошо  :blink:

Да , свобода на словото и свобода на простотия , глупост , параноя , шизофрения и свободата да срещнеш много ''добри'' хора...
Turn the lights down!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #101 -: Декември 02, 2010, 12:27:55 am »
Определено ми е доста оспамена темата... , а май е била и още повече...

и к'во от т'ва ?  ;)

Нормално да не те дразни спак по твои теми , ако имаш такива , но е дразнещо , когато в твоя тема има спам.Вместо да се правят спамове , по-добре да се отварят теми.

Доброто възпитание изисква да замълчиш , защото влизайки в един колектив с нови хора , които не познаваш рискуваш да си навлечеш гнева им...Второто на което искам да ти обърна внимание е да не си мислиш , че някой е длъжен да ти гледа картата....Не на последно място начина и маниера на писане ми дават основание да си мисля , че този профил е клонинг....поредния в сайта....., а подобни неща не ми убягват от погледа....МЕНТОРСКИ И ИМПЕРАТИВЕН ТОН НЕ СА ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ! ;D ;D
Профил - клонинг?Ти от какво психическо заболяване страдаш?

Спамим теми , дето им давам газ в началото...., ако се върнеш и попрочетеш , може и да ти светне лампичката....
От тук нататък , понеже много ми харесва , някой да ми казва какво да правя , както и на хората дето си бодоха очите снощи ....смятай , че е спам!!!! ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #102 -: Декември 02, 2010, 12:27:59 am »
Да , свобода на словото и свобода на простотия , глупост , параноя , шизофрения и свободата да срещнеш много ''добри'' хора...

тук сме само лоши,махай се  :mellow:

*

Марая

• 28287
« Отговор #103 -: Декември 02, 2010, 12:31:39 am »

Най-лошите сме... ;D ;D ;D и най-готините :P :mellow: :mellow:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #104 -: Декември 02, 2010, 12:56:49 am »

За съжаление тази диагноза не вирее само в този астрологичен форум, има я и в други.  ;D Така че не се разстройвай, че си попаднала на възможно най-неподходящото място. Приеми нещата такива, каквито са.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Secret

• 33
  • Изпитай неизпитваното!
« Отговор #105 -: Декември 02, 2010, 01:00:03 am »

Я се забий някъде!
Turn the lights down!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #106 -: Декември 02, 2010, 01:01:00 am »
Вече вярвам, че имаш Марс в Овен близо до Десцендента.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #107 -: Декември 02, 2010, 01:02:29 am »
Вече вярвам, че имаш Марс в Овен близо до Десцендента.  :blink:
;D ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

holanda

« Отговор #108 -: Декември 02, 2010, 01:02:46 am »

Я се забий някъде!

;D пфф,ама верно си много зле  :85:

*

Марая

• 28287
« Отговор #109 -: Декември 02, 2010, 01:03:35 am »

За съжаление тази диагноза не вирее само в този астрологичен форум, има я и в други.  ;D Така че не се разстройвай, че си попаднала на възможно най-неподходящото място. Приеми нещата такива, каквито са.  :blink:

Абе кога стане цигане кога му почерня задника... :angry: , ама ха....Тя /той/ ще ми говори за спам...., не стига , че първия пост е с отваряне на тема , ами и тон ще дава на една сурия народ дето ангажира със себе си! То....просто граници няма..../т/....Сякаш ,  че сме длъжни .....От тук нататък , лично аз ще искам хорарен въпрос за всеки нов такъв юзер , в противен случай карта не гледам....Капризи .....и претенции.... :angry:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #110 -: Декември 02, 2010, 01:04:27 am »

Я се забий някъде!

;D пфф,ама верно си много зле  :85:

Криза е.  ;D Ти пък подходи с разбиране. 

*

holanda

« Отговор #111 -: Декември 02, 2010, 01:09:44 am »

права си,а по време на криза оцеляват само най-силните  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #112 -: Декември 02, 2010, 01:10:14 am »
00:26 МИН.
Бургас
1.12.2010

Основното заради което е отворена темата брак ли е ?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #113 -: Декември 02, 2010, 01:12:22 am »
И какво? Поне Юпитер в 7 дом, разположен в собствена обител, говори за това, че би трябвало да попадне на читави астролози, ако не друго.  ;D
Но интересно, сигнификаторът на питащия не само е в знак на заточение, а и анаретен, предстои му ингрес в следващия знак...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #114 -: Декември 02, 2010, 01:13:02 am »
ЗНАЧИ ЗА МЕН ОТГОВОРА НА ХОРАРА Е НЕ...
М/у упр. на АСЦ -мерк /критичен анаретен градус стрелец и упр. на дсц виж какъв е аспекта. Приемам Юпитер като дневен управител на риби!!!!! :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #115 -: Декември 02, 2010, 01:13:46 am »
Ама Марая пита тук, незнам. Тъкмо се мъча да се ориентирам по картата.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #116 -: Декември 02, 2010, 01:13:54 am »

права си,а по време на криза оцеляват само най-силните  ;D

Дай бузка да те цуцункам... :kissd:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #117 -: Декември 02, 2010, 01:18:00 am »
Всъщност тоя въпрос от Марая е зададен и хорарът е построен от нея, сега ми просветна... Днес не мога да си събера мислите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #118 -: Декември 02, 2010, 01:19:38 am »
Всъщност тоя въпрос от Марая е зададен и хорарът е построен от нея, сега ми просветна... Днес не мога да си събера мислите.

Сестро , къде ги изгуби по трасето...., аз за това съм в ТРАФИКА..... ;D ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #119 -: Декември 02, 2010, 01:20:20 am »
Всъщност тоя въпрос от Марая е зададен и хорарът е построен от нея, сега ми просветна...

Да, направих карта на снощния въпрос на Марая. :blink: