Здравей Гост

Натална карта

• 153 Отговора
  • 26519 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Натална карта
« Отговор #120 -: Декември 02, 2010, 01:23:09 am »
Да , свобода на словото и свобода на простотия , глупост , параноя , шизофрения и свободата да срещнеш много ''добри'' хора...

тук сме само лоши,махай се  :mellow:

Я се забий някъде!

Оплачи се на Папата от нас.... ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #121 -: Декември 02, 2010, 01:28:04 am »
00:26 МИН.
Бургас
1.12.2010

Основното заради което е отворена темата брак ли е ?

Луната във Везни в апликиращ съвпад със Сатурн, който всичко иска да узакони - за брак ще да е. :blink: Венера обаче е в падение - май няма да получи нужната информация за брака.

*

Марая

• 28287
« Отговор #122 -: Декември 02, 2010, 01:29:22 am »

;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Secret

• 33
  • Изпитай неизпитваното!
« Отговор #123 -: Декември 02, 2010, 01:30:47 am »
Да , свобода на словото и свобода на простотия , глупост , параноя , шизофрения и свободата да срещнеш много ''добри'' хора...

Я се забий някъде!

Оплачи се на Папата от нас.... ;D ;D ;D Много просто и жалко създанийце си.... ех , мизерници , колкото искаш и миризливи помиари , но какво да се прави , нали трябва да има и такива в калта , които да виреят. ;D :tongue2: :tongue2: :tongue2: :tongue2: :tongue2: :tongue2:
[/quote
Turn the lights down!

*

Secret

• 33
  • Изпитай неизпитваното!
« Отговор #124 -: Декември 02, 2010, 01:31:32 am »

;D ;D ;D
Верно , тъпо си.Папата е католик , ама кой да знае?!
Turn the lights down!

*

Марая

• 28287
« Отговор #125 -: Декември 02, 2010, 01:33:25 am »

Я се забий някъде!

Оплачи се на Папата от нас.... ;D ;D ;D Много просто и жалко създанийце си.... ех , мизерници , колкото искаш и миризливи помиари , но какво да се прави , нали трябва да има и такива в калта , които да виреят. ;D :tongue2: :tongue2: :tongue2: :tongue2: :tongue2: :tongue2:
[/quote

Браво бе умнице , ашкулсун , машшала , евала....Браво! ;D ;D :rolf: :clap: :clap:
Направо капа ти свалям.... ;D ;D

*

Secret

• 33
  • Изпитай неизпитваното!
« Отговор #126 -: Декември 02, 2010, 01:37:01 am »

Я се забий някъде!

[/quote

Браво бе умнице , ашкулсун , машшала , евала....Браво! ;D ;D :rolf: :clap: :clap:
Ще сваляш и още как!
Turn the lights down!

*

Марая

• 28287
« Отговор #127 -: Декември 02, 2010, 01:41:34 am »

Я се забий някъде!

[/quote

Ще сваляш и още как!

:rolf: :rolf: :rolf: БАСИ...Великанката....Лелиии , след малко като ти взема мярката... :rolf: :rolf: :rolf:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #128 -: Декември 02, 2010, 01:46:33 am »
Оплачи се на Папата от нас.... ;D ;D ;D Много просто и жалко създанийце си.... ех , мизерници , колкото искаш и миризливи помиари , но какво да се прави , нали трябва да има и такива в калта , които да виреят.

Подобен език не се толерира.  :mellow:

*

Марая

• 28287
« Отговор #129 -: Декември 02, 2010, 01:48:14 am »
Оплачи се на Папата от нас.... ;D ;D ;D Много просто и жалко създанийце си.... ех , мизерници , колкото искаш и миризливи помиари , но какво да се прави , нали трябва да има и такива в калта , които да виреят.

Това беше още един клонинг нали?
Намираш ли ме за такова създание.... ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #130 -: Декември 02, 2010, 01:49:28 am »
Това е добър познат на форума....

*

Secret

• 33
  • Изпитай неизпитваното!
« Отговор #131 -: Декември 02, 2010, 01:50:53 am »
Ти ненормална ли си????????????????????????????Параноята те тресе напълно , ако подозираш всеки нов човек , регистрирла се тук , лекувай се, докато още имаш шансове!
Turn the lights down!

*

Марая

• 28287
« Отговор #132 -: Декември 02, 2010, 01:52:55 am »
Ти ненормална ли си????????????????????????????Параноята те тресе напълно , ако подозираш всеки нов човек , регистрирла се тук , лекувай се, докато още имаш шансове!

Ако втори път се опиташ да преиначиш поста ми или да използваш който и да било от юзерите по циничен и непристоен начин , ще предизвикаш божия гняв- вЕрвай ми!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #133 -: Декември 02, 2010, 01:55:06 am »

И това не са думи на жена, според мен. Някой пак скучае и си търси занимаФка по форумите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #134 -: Декември 02, 2010, 01:57:36 am »

И това не са думи на жена, според мен. Някой пак скучае и си търси занимаФка по форумите.

Ето от мен една....

*

Марая

• 28287
« Отговор #135 -: Декември 02, 2010, 04:34:19 am »
Още в началото на темата мислех да се обаждам за гaдинки и личинки в кланницата, ама си викам айде, аз съм се заблудил - той Нептун лош, а аз съм прос.  ;D

:lol:Просто толкова крив nick и такъв злетарски подпис, и сложената за аватар с рогца Покахонтас - нема ко да е друго, (xело)/ботове навсякъде. ;D

Това отива към бисерите... :rolf: :rolf: :rolf:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #136 -: Декември 02, 2010, 04:43:47 am »

Всичко това е меко казано невъзпитано поведение за една млада жена, "дама" би била съвсем неуместна за теб в случая думичка.

Честно казано, това невъзпитание някак не ми се свърза с нейнта карта. Единият Марс в Овен пролет не прави, мисля си.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

« Отговор #137 -: Декември 02, 2010, 05:34:30 am »

Чакай да ти обясня!  ;D ;D ;D

След моето участие тук, някои хора са развили параноидна шизофрения и вече смятат всеки нов потребител тук за мен.

:P :P :P :P ;D ;D ;D ;D ;D

А след участието на един съмнителен тип с много и смешни никове, когото мислеха за мен, обаче не бях аз, колкото и да им го обяснявах, вече съвсем станаха като ударени с тухла по главата.

Кво да се прай, всеки нов потребител е подложен на съмнение - явно това е съдбата на този форум.  :rolleyes: ;D

Трагичното с случая е ,че за пореден път не осъзнават, защото не искат, че за затъването на форума са виновни самите те. Но НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, никога те не са виновни!!! Неееееееееее! Понеже да обвинят себе си е самоубийствено за егото (чието наличие винаги се отрича), затова е по удобно да се обвини Хело!

То аз хубаво спрях да пиша тук... Не смятам и да пиша. Само, ако имам нужда, тогава. Но да ти обясня какви са причините за проявите на параноидна шизофрения, постоянно самозалъгване, че другите са виновни за глупостите, дето ги вършат.

Ако бях писала тук, докато Дивна пишеше, щяха пак да обвинят мен за това, че си е тръгнала. Ама нещастие, не можаха да обвинят мен.

Писането тук и без това е почти безсмислено, особено за хора, които вече разбират от астрология. Тук вече почти не се пише за астрология.

Няма други форуми по астрология, дето да имат такава активност, но както виждаш, активността е преди всичко насочена към това се отварят много спам-теми, главно със сексуална насоченост, особено свързани с липсата на мъжки обекти наблизо. Астрологията тук служи за предтекст да се обсъдят мъжете, секса и липсата му и да се полафи, колкото да не заспиш пред компютъра, докато скучаеш.

Е, понякога има и караници за това кой е по-добър астролог, които след това се замазват, сякаш нищо не е станало и патетични изказвания за добротата, за любовта, която ще спаси света и подобни.

*

Santi

« Отговор #138 -: Декември 02, 2010, 06:40:38 am »
Не ги разбирам тези взаимоотношения, които се случват тук .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #139 -: Декември 02, 2010, 06:41:59 am »
Не ги разбирам тези взаимоотношения, които се случват тук .

Требе да има драма, инак не е интересно.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.