Здравей Гост

ЕГО- АСТРОЛОГИЧЕСКО ОБЯСНЕНИЕ , ЩО Е ЕГО , ЩО Е АЗ И НАТАЛНАТА КАРТА

• 156 Отговора
  • 22863 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Този Марс уж ретро дето й управлява отношенията с другите хич ги няма завалията.
И това девичо Слънце дето се е взело много на сериозно и кат' една селска даскалица пере форумките с показалката по кратуните. ;D

;D Не ми обиждайте Слънцето, аааа  ;D

Реши да въдвори "ред" ама така с кюскията и където свари. ;D ;D

Е вярно е. Не става така.

Вижте, моето мнение е кратко точно и ясно. Не трябва да ни вълнува кой какъв е. Всеки е свободен да се представя за какъвто иска.  Въпросът е да е запази благоприличие и добрия тон. Ако се наруши това, има си администратори, модератор-  Жином, Ан, Астро и т.н. да си вършат работата. Това е. Нямам нито енергия, нито сили да мисля кой какъв бил, къде го стягал чипика, шапката. Скучаел ли, тъпел ли е, не ни вълнува.

Готова съм да тълкувам всяка карта на новодошъл ( ако имам време и желание). Не ме интересува дали е фалшива или не. Тук съм да практикувам астрология, а не да гледам съдбите на хоратата или да се сприятелявам с когото и да било.

АЙЯ ,  :o , а ако се окаже , че тълкуваш несъществуваща карта? А? :o :P ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Изобщо не ме интересува дали е фалшива или истинска.
Гледайте кандидат - плейметки по Нова. Аман с тия филми тука.

АЙЯ , това значи , че ти просто нищо не тълкуваш , ако такава персона няма....Разбираш ли , това е подигравка първо с науката , после с твоя труд :o :unsure: :-\....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Moonlady

• **
  • 1112
" а ако се окаже , че тълкуваш несъществуваща карта? А? "
--------------------------------------

Е и какво от това, има някава личност зад нея и тя е добре описана,
аз не се притеснявам от това, защото човек приема формата и същността
на маската, която използва дълго  ;)
Естествени минерали и амулети

*

katrin_ls

Оставете момичето да практикува фалшиво на спокойствие. ;D

Добре бе, Крис... какво предлагаш ти?! Кажи и ще го направим... Как да разберем дали е фалшив или не? Влиза ли ни в работата? Аз тълкувам за РАЗВЛЕЧЕНИЕ!  Все едно решавам судоку. Ако той/тя ме излъже, значи и аз се лъжа с моите тълкувания. ГОЛЯМ ПРАЗ!
Айде стига.  :angry:

*

katrin_ls

Изобщо не ме интересува дали е фалшива или истинска.
Гледайте кандидат - плейметки по Нова. Аман с тия филми тука.

АЙЯ , това значи , че ти просто нищо не тълкуваш , ако такава персона няма....Разбираш ли , това е подигравка първо с науката , после с твоя труд :o :unsure: :-\....

Неизбежно е във виртуалното пространство.

*

Марая

• 28287
Има начин...Хорарен въпрос е първата стъпка... ;D
Не играя ва банк във виртуала.... ;D

*

Uran

• 6041
И на мен не ми дреме дали  е истинска картата. Хоби ми е и не  вземам навътре подобни "тестове".

*

katrin_ls

И на мен не ми дреме дали  е истинска картата. Хоби ми е и не  вземам навътре подобни "тестове".

Аз също.  :-[

*

Марая

• 28287

Момичето има връзка с момчето.../не визирам теб!/
И съм толкова отворена..., че не е истина... :P ;D

*

katrin_ls

Какво момиче и какво момче и каква връзка??

*

Марая

• 28287

А аз не знам за какво ми говориш, имах в предвид aiia. ;D

Знам слънце , но.... :kissd: фразата ти пасваше на мислАта ми....
Просто знам за какво става дума...и докато дишам и пиша тук , няма да позволя на никой да си прави майтап с хора на които държа и общувам , без значение кои са те! :wub:

*

Рая

• **
  • 1094
Този Марс уж ретро дето й управлява отношенията с другите хич ги няма завалията.
И това девичо Слънце дето се е взело много на сериозно и кат' една селска даскалица пере форумките с показалката по кратуните. ;D

;D ;D ;D ;D
Много точно попадение!
въпреки че не знам какво е ставало.

ПП: Девите да не се обиждат!

*

katrin_ls

Аз нищо не разбрах ама няма значение.

Вижте, няма как да знаем дали картата е на реален човек или на фалшив... ако някой може да даде предложение как да ги разпознаваме, нека да каже...  аз от хорари не разбирам.

*

Марая

• 28287
Добре , хайде да говорим за ЕГО  :25:....
Качвайте карта на някой при който според Вас Егото е в особено големи размери.... ;D

*

holanda

някои със силен Юпитер (тригон Уран, примерно,екзалтирал) може да тегли чоп всеки път когато се появи нов образ със съмнителен подпис,аватар и поведение  ;D

--говоря несвързано,как ще теглиш чоп ако си сам  ;D

*

katrin_ls

Марая, говорили сме ги тия вече. Очаквам и Жином да се включи, защото той е спец на тази тема.  У всеки човек има Его.  Изключвам дебелокожите тапири, дето не им пука за нищо и никого.
Най-уязвими и с най-развито Его са ранените Луни, от Сатурн, Плутон и Уран. Същото се отнася и за ранена Венера.  Егото го свързвам с комлексите за малоценност. Кой няма комплекси?! Много често хората реагират инстиктивно  ( първосигнално), за да запазят уж достойнство. На обида отвръщат с обида. На ритник отвръщат с ритник. Не знам кое е правилно и кое не. Това е от мен.

*

jinom

• **
  • 1753
Егото го свързвам с комлексите за малоценност. Кой няма комплекси?! Много често хората реагират инстиктивно  ( първосигнално), за да запазят уж достойнство. На обида отвръщат с обида. На ритник отвръщат с ритник. Не знам кое е правилно и кое не. Това е от мен.

Мда, включвам също асоциалност, трудно общуване, което прераства в агресия във виртуала, но като цяло не е нещо за което ми пука. Въпроса е същността на хората, а нея много трудно ще открием като се борим с техните Его-та.  :mellow:

*

Uran

• 6041
Като говорим за Его емблематични са Сл.Тр. и Б.Б. :blink:

*

Марая

• 28287
Егото го свързвам с комлексите за малоценност. Кой няма комплекси?! Много често хората реагират инстиктивно  ( първосигнално), за да запазят уж достойнство. На обида отвръщат с обида. На ритник отвръщат с ритник. Не знам кое е правилно и кое не. Това е от мен.

Мда, включвам също асоциалност, трудно общуване, което прераства в агресия във виртуала, но като цяло не е нещо за което ми пука. Въпроса е същността на хората, а нея много трудно ще открием като се борим с техните Его-та.  :mellow:

В момента търсим Егото , моля те не тръгвай в друга посока и не ми разводнявай темата , ако обичаш....
Дай първо да побъбрим за ЕГО-то...после да търсим същността...Става ли? :P ;D ;D :-[

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at

В момента търсим Егото , моля те не тръгвай в друга посока и не ми разводнявай темата , ако обичаш....
Дай първо да побъбрим за ЕГО-то...после да търсим същността...Става ли? :P ;D ;D :-[

Sa men egoto e MC i na wtora linia planeti w 10 dom go doutoznawat. :sagittariuss: :sagittariuss: :sagittariuss:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!