Здравей Гост

ЕГО- АСТРОЛОГИЧЕСКО ОБЯСНЕНИЕ , ЩО Е ЕГО , ЩО Е АЗ И НАТАЛНАТА КАРТА

• 156 Отговора
  • 22964 Прегледи
*

jinom

• **
  • 1753
Няма човек без его. Не знам кой би могъл да си внуши липса на его и на какви други "липси" това се дължи в хороскопа.  :P

Не само, че всички имат Его, но Его-то е еднакво силно и при просяка и при богаташа. Единствената разлика е как се изявява Его-то и какви външни форми приема.  :mellow:  

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
Obwinawaniata sa swarsani winagi s Pluton i planeti w 8 dom. :96:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Няма човек без его. Не знам кой би могъл да си внуши липса на его и на какви други "липси" това се дължи в хороскопа.  :P

Не само, че всички имат Его, но Его-то е еднакво силно и при просяка и при богаташа. Единствената разлика е как се изявява Его-то и какви външни форми приема.  :mellow:  

Би могло да се каже , че при просяка е по-силно...поради редица причини...,няма да ги изброяваме ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

jinom

• **
  • 1753
Ами, разбира се. Няма човек без Его. Все едно е да няма АЗ. Тоест Аз-а да липсва. Ами тогава той не е личност..

То не се знае дали няма такива без Его. Не можем да говорим сякаш сме проверили собственоръчно всички хора.  ;D

Извода ти е верен. Хората без Его и без АЗ нямат личност. Към това трябва да се стремят всички разуни хора, щото единственото което ограничава човешките възможности е капсулирането ни в някакъв АЗ, който на практика е само една представа.  :mellow:

*

Feia

Ама такива хора биват обвинявани или обвиняват другите?

*

Марая

• 28287
Ами, разбира се. Няма човек без Его. Все едно е да няма АЗ. Тоест Аз-а да липсва. Ами тогава той не е личност..

То не се знае дали няма такива без Его. Не можем да говорим сякаш сме проверили собственоръчно всички хора.  ;D

Извода ти е верен. Хората без Его и без АЗ нямат личност. Към това трябва да се стремят всички разуни хора, щото единственото което ограничава човешките възможности е капсулирането в някакъв АЗ, който на практика е само една представа.  :mellow:

Правиш ли разлика м/у индивидуалност и личност? :-\ :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Би могло да се каже , че при просяка е по-силно...поради редица причини...,няма да ги изброяваме ;D ;)

Забелязвала ли си как някои просяци започват да клатят купичката за събиране на парички, когато минаваш покрай тях, как мърморят и с какви епитети те наричат като ги подминеш с безразличие? Като че ли са събрали цялата омраза на този свят, а колко хора, които са в не по-малко безизходно положение, не са тръгнали по улиците да просят...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at

I w dwete posoki, koito obwinawa ste go obwinawat, nali snaes ЗАКОН ЗА ПРИЧИНАТА И СЛЕДСТВИЕТО,  „Каквото повикало, такова се обадило”.

*

jinom

• **
  • 1753

Ако е от гледна точка на енергията, тогава има индивидуалност, но все пак това е доста абстрактно понятие, освен ако не сме ясновидци.  :mellow:

*

katrin_ls

Извода ти е верен. Хората без Его и без АЗ нямат личност. Към това трябва да се стремят всички разуни хора, щото единственото което ограничава човешките възможности е капсулирането в някакъв АЗ, който на практика е само една представа.  :mellow:

Всяко живо същество е личност. С тази разлика, че едни достигат ниво на развитие и се отличават като личности и други, които остават безлични по една или друга причина. Обезличават се. Но те всичките са личности. Всеки човек би реагирал по различен начин в момент на обида. Тук вече си проличава кой какво его има и какво е развил като качества. Аз лично съм обидчива. Засягам се лесно. Следователно имам развито его - ами Слънце/Сатурн са в съвпад.  :P  

*

Feia

I w dwete posoki, koito obwinawa ste go obwinawat, nali snaes ЗАКОН ЗА ПРИЧИНАТА И СЛЕДСТВИЕТО,  „Каквото повикало, такова се обадило”.

А, ако някой не обвинява другите, но него постоянно го обвиняват, това на кои планети се дължи?

*

Марая

• 28287

Забелязвала ли си как някои просяци започват да клатят купичката за събиране на парички, когато минаваш покрай тях, как мърморят и с какви епитети те наричат като ги подминеш с безразличие? Като че ли са събрали цялата омраза на този свят, а колко хора, които са в не по-малко безизходно положение, не са тръгнали по улиците да просят...

:72:...Да тук на дневен ред стои като страж скапаното и скрито ЕГО...., онова дето няма да размаха шпаги , не владее рапира ...онова дето е дълбоко подтиснато и е готово с думи да те убие , ако не удожлетвориш желанието му... :blink: Колкото по-широко скроен е един АЗ, толкова по-слабо е неговото ЕГО... :o :o
Жинома ще ме обяви или за луда или за ...... ;D ;D ;D ;D

*

jinom

• **
  • 1753
Аз лично съм обидчива. Засягам се лесно. Следователно имам развито его - ами Слънце/Сатурн са в съвпад.  :P  

Засягаш се, защото имаш очаквания от хората. Те са огледалото, в което се оглежда твоя АЗ. Ако един клон падне и те удари, няма да му се разсърдиш, защото нямаш никакви очаквания от дърветата.  ;D

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at

А, ако някой не обвинява другите, но него постоянно го обвиняват, това на кои планети се дължи?

Pak na plutona samo ze s negowata negatiwna strana na podtiskaneto, pri koeto moge da ima mnogo prizini i parwata da e wlasal w rolata na zertwata, ako nama sili da se rasgranizi.

*

katrin_ls

Аз лично съм обидчива. Засягам се лесно. Следователно имам развито его - ами Слънце/Сатурн са в съвпад.  :P  

Засягаш се, защото имаш очаквания от хората. Те са огледалото, в което се оглежда твоя АЗ. Ако един клон падне и те удари, няма да му се разсърдиш, защото нямаш никакви очаквания от дърветата.  ;D

Чак пък очаквания... Не, просто предпочитам да живея в хармония със заобикалящата ме среда. Е не винаги се получава, но уви...

*

Lillie

• 30532
Като изявен плутонианец мога да потвърдя, че често съм била обвинявана в егоизъм с цел манипулация и вменяване на вина, това естествено се правеше от човек, който имаше проблеми със собственото си его. Казват, че когато обвиниш някого в егоизъм, се чувстваш по някакъв начин ощетен или засегнат, че не е станало на твоята, както ти искаш. За мен лично егоизмът е несъобразяването и незачитането на другия, поставянето на личните интереси над всичко и всички. Просто минаваш като валяк, важното е да стане на твоята и ако може, друг да "плаща" за това удоволствие.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

слънце и марс в 12 дом  ;D :lol:  много често се случва да се опитат да ме забъркат в някоя схема  :-\

сериозно,планети в 12 дом,особено у7 дом tam

*

jinom

• **
  • 1753
Чак пък очаквания... Не, просто предпочитам да живея в хармония със заобикалящата ме среда. Е не винаги се получава, но уви...

В кастанеда се говори за едно състояние, което се нарича "загубване на човешката форма". След този процес изобщо не можеш да се разсърдиш на хората. Човешката форма всъщност е калъпа, според който нашите енергии са "щамповани" и уеднаквени.  ;D

*

katrin_ls

слънце и марс в 12 дом  ;D :lol:  много често се случва да се опитат да ме забъркат в някоя схема  :-\

сериозно,планети в 12 дом,особено у7 дом tam

Абе който каквото иска да прави... не можем да носим отговорност за постъпките на всичките хора по света. Тук може да се включи и човек от космоса. Какво да правим ние?
Който какъвто иска да бъде. Аз гледам себе си и това е. Въпросът е да не се обижда. В момента в който някой тръгне да обижда и да унижава някого, трябва да бъде предупреден от Жином. Ако се продължи, там вече Жином знае какво да прави. Това е.

*

Lillie

• 30532
В кастанеда се говори за едно състояние, което се нарича "загубване на човешката форма".

Остава да ни кажеш и как да я изгубиме. Честно, но вече почти съм се сбогувала с тялото си - напоследък пребивавам в много "особено" състояние на безразличие и готовност да отпътувам във всеки един момент. Някак не ме плаши смъртта вече и започвам да се замислям останало ли е нещо, което да ме задържа на тоя свят (освен котките  ;D).

За тези, които ще се запитат за текущите ми прогресии - прогресивна Луна в тригон с Юпитер в 7 дом.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.