Здравей Гост

ЕГО- АСТРОЛОГИЧЕСКО ОБЯСНЕНИЕ , ЩО Е ЕГО , ЩО Е АЗ И НАТАЛНАТА КАРТА

• 156 Отговора
  • 22831 Прегледи
*

holanda

Кефи ме...., готин е , а и политик и артист...Дай координати ;) ;D ;D

Обама ме пита дали намеренията ти към Арнолд и цяла Америка са сериозни  :rolleyes:  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Кефи ме...., готин е , а и политик и артист...Дай координати ;) ;D ;D

Обама ме пита дали намеренията ти към Арнолд и цяла Америка са сериозни  :rolleyes:  ;D

Прекалено сериозни бих казала..... ;D ;D
Арнолд все пак е губернатор на серизен щат..не е на Връшка чука... :rolf: :wink2: :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
за егото се съгласявам с Лили,че има връзка със Сатyрн (възпитанието,комплексите),

Не споделям това мнение - Сатурн е "Свръх-разума", а за комплекси говорим, когато има противоборство между Егото и Свръх-разума (това е в единия от случаите). Без противоборсктво няма отрицателен комплекс.

ПП. между другото се сещам, че комплексите могат да бъдат и положителни, но ние сме свикнали да възприемаме думата в отрицателния и смисъл. Комплексът е "качества, които се проявяват свързано".
« Последна редакция: Декември 02, 2010, 02:57:25 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Никакво слънце братче тук няма вина...Венера в 10-ти натален управител на АСЦ в квадратура с диспозитора си луна- ситуирана в 7-ми дом... :72:
По ранена венера от тази не съм виждала.... :blink:

Тя, че е ранена, ранена е, но не е в 10 дом. Освен това, всяко нещо /както е споменала Уран/ се корени в детството. А тук имаме Сатурн - У4, находящ се в 3 и в съвпад с Уран в Стрелец. Луната е диспозитор на Венера в Рак, а Венера е диспозитор на Луната в Телец - взаимна рецепция и двете са в квадрат - липса на обич или разбирателство с майката....както може и да има ранна раздяла с нея /Венера управлява 8 дом/. Това дава груби отношения в детството...разправии в дома и предполагам м/у самите родители или липсата на един от родителите. Сатурн и Уран в 3 дом могат да покажат, че няма братя или сестри, а ако има, то отношенията и с тях са меко казано трудни. Възможно е да има и братя/сестри някой от родителите с втори брак, както и друго, но не мога да пиша повече по чужда карта. Марс е в агресивния Овен...ретро и в квадрат с Нептун /също ретро/....всичко това се отразява и в партньорските отношения /Марс е У7 дом/ в последствие. Така че, само по Слънцето, Луната или асц. не може да се съди за голото его. Гледа се всичко и се търсят причините.

*

jinom

• **
  • 1753
Дами, напускам форума. Не съм се карала с никого, не съм имала конфликти или нещо подобно. Държа да го кажа, за да няма утре ''ама тя защо замина, какво стана какво не стана, кой е виновен и т.н''  

Форума дава чудесна възможност на Его-то да блесне, дори чрез самозатриване на профила. You're welcome! ;D

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
за егото се съгласявам с Лили,че има връзка със Сатyрн (възпитанието,комплексите),

Не споделям това мнение - Сатурн е "Свръх-разума", а за комплекси говорим, когато има противоборство между Егото и Свръх-разума (това е в единия от случаите). Без противоборсктво няма отрицателен комплекс.

ПП. между другото се сещам, че комплексите могат да бъдат и положителни, но ние сме свикнали да възприемаме думата в отрицателния и смисъл. Комплексът е "качества, които се проявяват свързано".

W Kosmobiologiata egoto e MC - As-Sasnanieto, funkziata na golemia mosak.I sawisi w koi snak se nameri i kak e aspektirano, moge da se doutozni. saturn sasto ima direktna wraska s egoto i po prinzip osnazawa prezki i konzentrazia.  
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

jinom

• **
  • 1753
В кастанеда се говори за едно състояние, което се нарича "загубване на човешката форма".

Остава да ни кажеш и как да я изгубиме. Честно, но вече почти съм се сбогувала с тялото си - напоследък пребивавам в много "особено" състояние на безразличие и готовност да отпътувам във всеки един момент. Някак не ме плаши смъртта вече и започвам да се замислям останало ли е нещо, което да ме задържа на тоя свят (освен котките  ;D).

За тези, които ще се запитат за текущите ми прогресии - прогресивна Луна в тригон с Юпитер в 7 дом
.

Това е много хубаво състояние. Разбира се, че е останало нещо, което да те задържа в този свят. Това е да разбереш накъде отиваш, каква е съдбата ти. Има неизмерими тайни, които винаги си струва да откриеш, не защото това ще те направи специална, а защото нашата същност изпитва остра нужда от това.  :blink:

*

Lillie

• 30532
Дами, напускам форума. Не съм се карала с никого, не съм имала конфликти или нещо подобно. Държа да го кажа, за да няма утре ''ама тя защо замина, какво стана какво не стана, кой е виновен и т.н''  

Форума дава чудесна възможност на Его-то да блесне, дори чрез самозатриване на профила. You're welcome! ;D

Може би аз ще съм следващата, но още не съм решила кога.  :97: Перфектна възможност да ме оплачат и да си начеша егото като влизам скришом и ги чета като гост.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

nerealna

;D

на мен като ми омръзне просто не влизам във форума ...чак пък триене на профила ... не знам как ще мисля утре  ;D

все пак тук си има хора заради, които си залужава да влиза човек  ;)

*

jinom

• **
  • 1753
Може би аз ще съм следващата, но още не съм решила кога.  :97: Перфектна възможност да ме оплачат и да си начеша егото като влизам скришом и ги чета като гост.  ;D

Особено подходящо е когато изпаднеш в дълбоко самосъжаление. Къде другаде ще намериш такава човешка топлина и ласкава утеха, освен в сълзливите словоизлияния на доскорошните съфорумци, молейки горещо твоята прекрасна особа да възкръсне от света на "мъртвите" и да донесе светлина в техните бедни, форумни души.  ;D

*

Марая

• 28287
Особено подходящо е когато изпаднеш в дълбоко самосъжаление. Къде другаде ще намериш такава човешка топлина и ласкава утеха, освен в сълзливите словоизлияния на доскорошните съфорумци, молейки горещо твоята прекрасна особа да възкръсне от света на "мъртвите" и да донесе светлина в техните бедни, форумни души.  ;D

:rolf: :clap: :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

jinom

• **
  • 1753
по всяка вероятност - и за Админа, който ни е едничък... Да му се приисква тайничко да ни тегли една, и да ни зареже с гръм и трясък да си трошим главите във врящо блато от невежесто и агресия... :rolleyes:

Няма да ви изоставя, чада мои, освен ако преди това не ви назнача едно божество(модератор), който да се грижи за вашето благоденствие.  :mellow:

*

elfidka

• 3129
по всяка вероятност - и за Админа, който ни е едничък... Да му се приисква тайничко да ни тегли една, и да ни зареже с гръм и трясък да си трошим главите във врящо блато от невежесто и агресия... :rolleyes:

Няма да ви изоставя, чада мои, освен ако преди това не ви назнача едно божество(модератор), който да се грижи за вашето благоденствие.  :mellow:

О ЖИНОМЕ,  добре , че те има на този свят  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
Сетих се за нещо , което е отминало преди мноого години....
Бях вече омъжена за покойния си съпруг..., но се влюбих буквално безпаметно в един италианец... :-[ :-[
Мъжа ми беше много ревнив , усети ме веднага...Имаше разбира се скандали..,докато една вечер не издържах и му казах....*Остави ме да го изживея, обещавам , че нищо няма да се случи. просто ме остави* :'( :(...
И да , той го направи след месец , всичко приключи....,но сега връщайки се назад в годините се питам...Ккаво е било това негово ЕГО , това любов ли е било или примирие в името на любовта , приемане , разбиране или нещо друго...
Какво? :unsure: :rolleyes:

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
Сетих се за нещо , което е отминало преди мноого години....
Бях вече омъжена за покойния си съпруг..., но се влюбих буквално безпаметно в един италианец... :-[ :-[
Мъжа ми беше много ревнив , усети ме веднага...Имаше разбира се скандали..,докато една вечер не издържах и му казах....*Остави ме да го изживея, обещавам , че нищо няма да се случи. просто ме остави* :'( :(...
И да , той го направи след месец , всичко приключи....,но сега връщайки се назад в годините се питам...Ккаво е било това негово ЕГО , това любов ли е било или примирие в името на любовта , приемане , разбиране или нещо друго...

ako mu wides kartata ste rasberes wednaga, nali?
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

9779

• 32
;D

на мен като ми омръзне просто не влизам във форума ...чак пък триене на профила ... не знам как ще мисля утре  ;D

А, не.... Моля Ви, не напускайте.
Това е единствения форум в който влизам и ви чета с удоволствие.
Живея с вас, при невъзможност да ви чета " ви мисля".
Много неща от живота, съм си обяснила чрез ваще тълкувания и съжалявам, че ви нямаше назад- назад в годините.
Че, то ако си пишете само с астрологични термини и обяснения без житейски примери, без закачки и други  ;) ще е един "сух- професионален" форум.
А тук има всичко и астрология и ....ЖИВОТ

*

Марая

• 28287
;D

Много неща от живота, съм си обяснила чрез ваще тълкувания и съжалявам, че ви нямаше назад- назад в годините.
Че, то ако си пишете само с астрологични термини и обяснения без житейски примери, без закачки и други  ;) ще е един "сух- професионален" форум.

Аууу , как си личи , че е писано от сърце.... :-[....
Направо го изпращам в *Бисерите на сайта* :blink: :wub:

*

sunrain

• 6710

Да се изгубиш в душата на такива хора. Щастие е, че си го познавала.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

9779

• 32
;D

Аууу , как си личи , че е писано от сърце.... :-[....
Направо го изпращам в *Бисерите на сайта* :blink: :wub:
Благодаря ти, че ме даряваш с усмивки :blink:

*

Марая

• 28287

Да се изгубиш в душата на такива хора. Щастие е, че си го познавала.  

И най-вече , че имам деца от него.... :blink: