Здравей Гост

Слънце в домовете

• 88 Отговора
  • 12772 Прегледи
*

holanda

Re:Слънце в домовете
« Отговор #60 -: Декември 03, 2010, 02:23:43 am »
Ami obadi se, samo da ne nastapis nakoja mina? :72:

знам си правата  :P

между другото това за спасяването е много вярно.Партньорите си съм срещала в най-тежкия им период в в живота.Малко е откачено като идея,на мен самата винаги ми е било странно.Мислех,че има нещо общо с Хирон обаче,не със Слънцето в 12 дом.
Дори последния ми приятел срещнах когато продал ресторант заради врътките на неговия партньор и имаше финансови затруднения,дългове,странични проблеми..всичко беше зле. Вече сме разделени,но е приключил с проблемите около ресторанта и живота му е върнал стария си вид.

бях с него в най-тежките години и правех вълшебства  ;D

*

Yaya

• 2265
« Отговор #61 -: Декември 03, 2010, 02:43:09 am »
Doby, това Слънце в 5 дом май не е моето Слънце... Ти веднъж ми беше казал някои неща за опозицията на Слънце и Сатурн в 11 дом, но тази опозиция ми спира целия спектър на емоции на Слънце в 5 дом!!  ;D

Taka ze ti si sabranawas ot wreme na wreme igrite i raswlezeniata w ziwota. No kato porasnes ste widis kak ste si gi poswolawas. do togawa se kaswa - parwo sadalzeniata, posle igrite. :wink2:

ох, Слънце, какво да ти кажа. На 30 съм и все още си забранявам игрите  ;D кога ще дойде това хубаво време за забавления.... напраО нИзнам
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #62 -: Декември 03, 2010, 02:53:51 am »
Doby, това Слънце в 5 дом май не е моето Слънце... Ти веднъж ми беше казал някои неща за опозицията на Слънце и Сатурн в 11 дом, но тази опозиция ми спира целия спектър на емоции на Слънце в 5 дом!!  ;D

И при мен е така. Опозицията с Плутон в 11 дом и тригонът със Сатурн в 9ти го правят по-вглъбено, никога не съм се стремяла към показност и игри. Не ме бива въобще да играя театър в живота, затова рядко съм откъм печелившата страна, когато става въпрос за отношения, не само партньорски. Урокът, който трябваше да науча, е че хората не търсят истината, а красиво опакована лъжа. Печели този, който умее да играе, нищо че може да "пее" фалшиво.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #63 -: Декември 03, 2010, 02:56:25 am »
Лили, може да спечели само битката, но не и войната с "фалшиво пеене".
В партньорските отношения фалшът е пагубен.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Декември 03, 2010, 03:00:11 am »
За някои спечелената битка е най-важна, не ги интересуват последиците.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #65 -: Декември 03, 2010, 03:45:38 am »
Напълно съм съгласна с Лили. За много хора фалшът и показността за най-важноот, искренос, честност и открити отношения не ги вълнуват. И моето Слънце е блокирано откъм творчество, забавления... Дано Доби е прав и това ен продължи цял живот, но аз винаги съм си била по-сериозна от останалите и винаги са ми казвали, че така и приемам нещата.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #66 -: Декември 03, 2010, 05:00:22 am »

Taka ze ti si sabranawas ot wreme na wreme igrite i raswlezeniata w ziwota. No kato porasnes ste widis kak ste si gi poswolawas. do togawa se kaswa - parwo sadalzeniata, posle igrite. :wink2:

ох, Слънце, какво да ти кажа. На 30 съм и все още си забранявам игрите  ;D кога ще дойде това хубаво време за забавления.... напраО нИзнам

Kato poemes otgowornosta sa twoja nazin na ziwot! :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #67 -: Декември 03, 2010, 05:03:24 am »
късно, чадо, мандалото лопна, както се казва. Отговорност нося, и менци нося, и всичко на гърба си нося, че и на бой още малко  :57:
Сега сериозно, може в общия случай да е така, но ние с Лили явно сме в изключенията. Ще се надявам да се окажеш прав, но дотогава ще стискам зъби и ще тегля  ;D

А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #68 -: Декември 03, 2010, 05:07:47 am »
късно, чадо, мандалото лопна, както се казва. Отговорност нося, и менци нося, и всичко на гърба си нося, че и на бой още малко  :57:

Смятам да подам жалба до Господ, задето ме е лишил от игрите, дето ми се полагат по хороскоп. Не е честноооо!  :41:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #69 -: Декември 03, 2010, 05:09:01 am »
Сега сериозно, може в общия случай да е така, но ние с Лили явно сме в изключенията. Ще се надявам да се окажеш прав, но дотогава ще стискам зъби и ще тегля  ;D

Mnogo nosis, dano da ti islese nakoga smetkata na noseneto. :wink2:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #70 -: Декември 03, 2010, 05:09:49 am »
Колективен иск завеждаме направо - за претърпени загуби и пропуснати ползи. За всяко стоене и гледане отстрани, докато на другите им тече лесен живота

А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #71 -: Декември 03, 2010, 05:11:55 am »
Доби, започнах преди 30г да нося една тао-квадратурка на Сатурн-Нептун-Слънце и се поувлякох  :P

А Шопенхауер

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #72 -: Декември 03, 2010, 05:12:58 am »

Смятам да подам жалба до Господ, задето ме е лишил от игрите, дето ми се полагат по хороскоп. Не е честноооо!  :41:

Kato si imas deza ste widis kak ste se rasigraes! :85:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #73 -: Декември 03, 2010, 05:17:08 am »
Деца нямам, но и без тях не ми е дадено да се заигравам много... От 21-годишна възраст бях изстреляна в живота, оттогава тегля ли, тегля...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #74 -: Декември 03, 2010, 05:21:03 am »
Деца нямам, но и без тях не ми е дадено да се заигравам много... От 21-годишна възраст бях изстреляна в живота, оттогава тегля ли, тегля...  ;D

Sigurno ti e mnogo silno as-na makite, i ste trabwa da go strojawas w dwe redizi. :wink2:

*

Uran

• 6041
« Отговор #75 -: Декември 03, 2010, 03:29:45 pm »
Да ви кажа, че това със забавленията е много относително. На мен по натал ми е дадено да се забавлявам, ама по-така- Нептун в 5 дом (У9) в тригон с Венера в съвпад (широк) с Марс (У5), в секстил с Плутон(У5).
Ядец! От дете съм ограничавана и самоограничавана в тази сфера по една или друга причина.Доста аскетично даже живея.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #76 -: Декември 03, 2010, 04:14:26 pm »
Да ви кажа, че това със забавленията е много относително. На мен по натал ми е дадено да се забавлявам, ама по-така- Нептун в 5 дом (У9) в тригон с Венера в съвпад (широк) с Марс (У5), в секстил с Плутон(У5).
Ядец! От дете съм ограничавана и самоограничавана в тази сфера по една или друга причина.Доста аскетично даже живея.

E kato ima i drugi planeti w 5 dom estestweno ze trabwa saedno da se talkuwat. Neptun w 5 dom po wsaka werojatnoat te spasawa ot igrite i sabawleniata, pak zowek moge i w wsaka rola da wlese s tosi neptun. :wink2:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #77 -: Декември 03, 2010, 04:52:54 pm »
Моето слънце още не знам в 9 или 10 дом е, но пък е лъвско и  в съвпад със СЛВ.
Върла кариеристка не съм, но винаги съм имала успех в професията си и нещата ми се получават лесно.
С ученето също се справям отлично, отдава ми се, а и ми е интересно, защото съм любознателна.
Виж пътуванията са ми мания, но неосъществена все още. За мен е много вълнуващо да посещавам нови места, да се срещам с нови хора, нови култури. Сигурно затова напоследък ми е толкова празно...просто зациклих на едно място.
ПП: и двете ми деца са със слънца във втори дом, което едва ли е случайно.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #78 -: Декември 03, 2010, 04:59:35 pm »
Доби, ако си спомняш, те питах за домификацията, защото ми е трудно да се прочета в повечето от афоризмите ти за планети в домовете. Слънце и Плутон в четвърти - не съм "семеен" човек, нито пък някакви змии и гущери в семейството ми има. Меркурий, Уран, Венера и Луна в пети - чак пък такъв "игралец" не съм, не обичам да съм на сцената, предпочитам по-дискретно и по-овладяно присъствие, нищо "лъвешко" няма тук, пък най-малко от всичко тикане в "центъра на вниманието". Сатурн в 12-ти - ама никак не! Другите няма да ги закачам. А часът ми на раждане е точен и ректифициран даже.  ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #79 -: Декември 03, 2010, 05:00:44 pm »
Моето слънце още не знам в 9 или 10 дом е, но пък е лъвско и  в съвпад със СЛВ.
Върла кариеристка не съм, но винаги съм имала успех в професията си и нещата ми се получават лесно.
С ученето също се справям отлично, отдава ми се, а и ми е интересно, защото съм любознателна.
Виж пътуванията са ми мания, но неосъществена все още. За мен е много вълнуващо да посещавам нови места, да се срещам с нови хора, нови култури. Сигурно затова напоследък ми е толкова празно...просто зациклих на едно място.
ПП: и двете ми деца са със слънца във втори дом, което едва ли е случайно.

Nama opsnost da ostanes samo na edno masto, poneze si tarsis priswanieto, Po prinzip ne ti trabwat nikakwi saweti, koja posoka da wsemes, ti si snaes winagi, nali?