Здравей Гост

Духовните връзки - къде , кога , как? Аспекти ,домове и знаци....

• 90 Отговора
  • 13141 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Къде са онези връзки за които всички мечтаем , търсим , очакваме?
Кога ги срещаме? Кога *разбираме* тяхната същност ?
Кога сме готови за тях? ПО КАКВО ГИ РАЗЛИЧАВАМЕ?
С кои домове и аспекти ги свързваме? С какво тези връзки се различават?

Има ли ги , имало ли ги е в живота ВИ? Оставили ли са следи и какви?
Въобще за онези връзки от живота ни - ОНЕЗИ , КОИТО ОСТАВЯТ СЛЕД СЕБЕ СИ ПЪТЕКИ И МОСТОВЕ , А НЕ СЛЕДИ!

http://www.youtube.com/watch?v=zIJIBo9bJk0

Една хубава вечер и приятно писане.....от мен... :blink:
А тази тема я ПОСВЕЩАВАМ НА СЕБЕ СИ! :wub:
« Последна редакция: Декември 03, 2010, 03:55:01 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Свързвам духовността с Юпитер , Нептун и Луна....
По тези планети разчитам духовните връзки...
Някои от тях са кармични , дори повечето...Така , че в *коктейла* попадат и Възлите/Нодалната ос/.
Домовете , където ги срещаме са домовете на края....
Познавам хора , които никога не са срещали такива връзки , живеят в свят изпълнен с празнота...и търсят.
Има и призвани да срещнат тези така трудно откриваеми връзки сред купищата кал от суета и фалш от лицемерие....
Мисля си , дали по управителите на кардиналните оси не бихме могли да индикираме дали определен натив ще срещне ....ДУХОВНАТА ВРЪЗКА - НЕ ВОДАЧ!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
ВиждМарая, отново установих, че нищо случайно няма на този свят. аш някого и усещаш как този човек не е случаен за теб. Все едно някой ти го изпраща. Ти се вълнуваш от него, той се вълнува от теб...Гледате се като стари познати, следите се с поглед, търсите контакт един с друг.Веднага разбираш, че е специален в твоя живот. И преди съм го усещала почти веднага. Уникално е просто.
Историята продължава...Симпатиите не могат да се скрият. Може да е след време-малко, много,никой не знае, но никога не остава без продължение.В момента си мислех точно за това. Отново срещнах такъв човек...

Радвам се за теб! :blink:

Е това болтваното ...то откъде идва? Как се случва , защо и кога? :blink:

Тъкмо си мислих за една такава моя, неосъществена духовна (определено) връзка.
Още като го видях и си казах, че това е Той. И честно да ви кажа го видях с една светлина около него.
Живота ни събра, но за кратко. Той избра с друга да остарее в този живот. Но аз съм го предупредила, че в другия живот ще сме заедно. Много ми е мил на сърце и душа, аз също не съм му безразлична и не мога да си обясня защо избра нея. Минали са близо 10г от първата ни среща, визуална, нямали сме такива любовни срещи и още не мога да го забравя. Ходихме заедно по планините, изкачвахме върхове, а долу той се прибираше при оная, другата.

Те двамата имат съвпад на нейно Слънце и нег. Луна. АС/ДС и МС/ИЦ им са в един и същ знак.

А при нас - Моя Уран съвпад с нег. ЮВ, моя СЛВ с нег. Марс. Моето Слънце е в опозиция с нег. Луна. Моя Марс съвпад с нег. АС.

Това е което виждам на пръв и с неопитен поглед. Мога да кача картите при интерес.

Определено Нептун,  но защо Юпитер? Не споря дали е  или не е, просто нямам информация за него. Според мен Плутон също задължително трябва да се търси. Съвпад Луна /Слънце бихте ли сложили в списъка. Аз - да. Но... Луна / Нептун дава духовна близост, но Луна / Венера, мисля, си е просто "приятно ни е заедно". Така че зависи аспектът какъв е и с коя планета. Мисля, че трябва да има две планети с "духовни" качества в благоприятен аспект помежду си или със Слънцето и Луната на другия.

п.п. Направило ми е впечатление, че повече жените говорят за духовни връзки, мъжете май се съгласяват наужким или поне това не ги вълнува. Тогава? Тя го смята за сродна душа, той - нея за секси маце. Де да знам....

*

Марая

• 28287
МИЯ , с какво усещаш връзката по-различна от останалите?
Кое те кара да мислиш , че тя е духовна връзка.... :blink: :wub:
Ако не възразяваш разбира се? :-[ :blink: Извинявай , ако е много лично.... :blink: :wub:

*

nerealna

а според вас не трябва ли да участва и меркурий ?

духовната връзка за мен означава да има винаги какво да си кажете, да имате общи интереси, да не скучате заедно, да можеш да споделиш всичко с този човек. това е психична връзка.

*

Марая

• 28287

духовната връзка за мен означава да има винаги какво да си кажете, да имате общи интереси, да не скучате заедно, да можеш да споделиш всичко с този човек. това е психична връзка.

Нереална , ти каза , че имаш духовна връзка с мъжа ти...Би ли казала защо я намираш за духовна...кое я прави духовна , а ако разкажеш или качиш карта/и/...ще бъда много благодарна...
С респект :blink:

*

Mia21

• 2502
При мен астрологично нещата стоят така:

Тр, Уран и Юпитер ще сключат точен тригон с управителя на 7ми дом Сатурн и веднага след това с Марс, както и секстил със Слънце.От друга страна прогресивна Луна и тя участва - съвпад с нат. Слънце и секстил с нат. У7/Сатурн/ и нат. Марс.
Прогресивно Слънце пък прави точен тригон с нат. Луна.

*

Марая

• 28287
В синастричната карта ДА! Въобще Меркурий е отговорен за контакта....но основното нещо е Нептун...според мен , плутон /както спомена Ропотамо/ и Юпитер...

*

nerealna

Нереална , ти каза , че имаш духовна връзка с мъжа ти...Би ли казала защо я намираш за духовна...кое я прави духовна , а ако разкажеш или качиш карта/и/...ще бъда много благодарна...
да, имам- тя е такава каквато я описах по-горе.
разбира се имали сме и трудности. идеални семйства няма. аз съм качила синастрията ни в темата за кармичните връзки. не съм я махнала.
имаме съвпад на луна и слънце, венера и слънце, меркурий и слънце и др.

*

Марая

• 28287
да, имам- тя е такава каквато я описах по-горе.
разбира се имали сме и трудности. идеални семйства няма. аз съм качила синастрията ни в темата за кармичните връзки. не съм я махнала.
имаме съвпад на луна и слънце, венера и слънце, меркурий и слънце и др.

А задължително ли е според ВАС да има семейство :rolleyes: :unsure:...Не намирам сходство м/у духовна връзка и семейство...Знам ли , или поне на мен не ми се е случвало... :-\

*

nerealna

изобщо не е задължително !  ;D

аз имам духовни връзки с още няколко души  ;) / да подчертая че духовната връзка не я свързвам с духането  ;D /

духовната връзка е общуване- обмяна на мисли ..може и чувства  ;)
« Последна редакция: Декември 03, 2010, 04:58:49 am от nerealna »

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at

Positiwno aspektiran Merkurii i Jupiter, kakto i planeti w 3 i 9 dom, po wasmognost s positiwni aspekti!
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

nerealna

тогава знаците близнаци и стрелец помагат за постигането на духовна връзка.

*

Марая

• 28287
тогава знаците близнаци и стрелец помагат за постигането на духовна връзка.

ДА! Кармичния астролог Саркис Сарис казва , че духовните връзки следва да се търсят по тази ос...и по тези знаци! :blink:

*

nerealna

близнаците са общуване, а стрелеца- вдъхновение  :blink:

и това е важното в една духовна връзка - да  можете да общувате и да се вдъхновявате един друг  ;)

*

Nessus

• *
  • 104

Има ли ги , имало ли ги е в живота ВИ? Оставили ли са следи и какви?
Въобще за онези връзки от живота ни - ОНЕЗИ , КОИТО ОСТАВЯТ СЛЕД СЕБЕ СИ ПЪТЕКИ И МОСТОВЕ , А НЕ СЛЕДИ!

Много често всичко, което търсим се намира близо до нас, но не винаги успяваме да го разпознаваме.
Понякога сме имали всичко до себе си, но го разбираме едва когато то си отиде.

Не зависимо от аспектите, всички ние имаме Венери и Луни, които търсят топлина и обич
и ние правим тази обич достъпна до нас или не.
Винаги можем да намерим астрологичното обяснение,  но  не в това е въпроса. Тук няма забрани.
Въпроса е как да се отворим за нея, въпреки наранените ни звезди, за да потече тя към нас и да се слее.
Всички домове, всички планети, всички аспекти, целият ни хороскоп ни води към нея.
Мога да опозная своето слънце само чрез очите на нечия венера,  поне за мен е така  :wub:

Приеми го от венера в 7-ми
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Марая

• 28287
близнаците са общуване, а стрелеца- вдъхновение  :blink:

Не само Мекурий е връзката с паметта , а Юпитер е духовността и хоризонтите отвъд реалното... :blink:

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
близнаците са общуване, а стрелеца- вдъхновение  :blink:

Не само Мекурий е връзката с паметта , а Юпитер е духовността и хоризонтите отвъд реалното... :blink:

Ami ako Merkurii i Jupiter ne sa positiwno akspektirana, kakwa duhownost  moge da ima?
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!