Здравей Гост

Zet 5.12

• 67 Отговора
  • 11625 Прегледи
*

edna

• **
  • 541
Zet 5.12
« -: Май 30, 2005, 12:58:34 pm »
zdarveiet :)

Macha se ot 2 chasa da nameria kade sa opciite v zet. 5.12 za obratna ingresia v direkciite,,,i se nemoga da nemeria kak stavashe tova neshto, a znam che go ima kato opcia ...niakoi mojle da mi pomogne ?!?

:blink:  :blink:  :blink:  

*

АН

Zet 5.12
« Отговор #1 -: Юни 09, 2005, 09:55:48 am »
май няма ентусиасти по ZET-а, но сигурно си се справила и сама :D  

*

Д

Zet 5.12
« Отговор #2 -: Юни 11, 2005, 12:45:17 am »
Цитат

Macha se ot 2 chasa da nameria kade sa opciite v zet. 5.12 za obratna ingresia v direkciite,,,i se nemoga da nemeria kak stavashe tova neshto, a znam che go ima kato opcia ...niakoi mojle da mi pomogne ?!?

:blink:  :blink:  :blink:
какво значи обратна ингресия?

*

АН

Zet 5.12
« Отговор #3 -: Юни 11, 2005, 07:52:23 am »
Цитат
Цитат

:blink:  :blink:  :blink:
ингресията е навлизането на планетата при транзит, прогресия или дирекция в нов знак /някои изследователи говорят за ингресия и при навлизане в нов дом/.

При ретроградност имаме обратна ингресия.

При някои предсказателни техники можем да директираме планета или точка обратно.....

*

Guest

Zet 5.12
« Отговор #4 -: Юни 11, 2005, 01:41:15 pm »
Цитат
Цитат
Цитат

:blink:  :blink:  :blink:
ингресията е навлизането на планетата при транзит, прогресия или дирекция в нов знак /някои изследователи говорят за ингресия и при навлизане в нов дом/.

При някои предсказателни техники можем да директираме планета или точка обратно.....
Аха,ами в ЗЕТ става много лесно,прави се дирекцията или прогресията и после от иконката с часовника се връща времето назад или напред.
Скоро четох една книга на Левин за прогресии,според него когато планета като марс ,меркурий,венера си сменя знака по прогресии-това давало събития и мисля че е прав

*

edna

• **
  • 541
Zet 5.12
« Отговор #5 -: Юни 13, 2005, 02:21:24 pm »
Цитат
май няма ентусиасти по ZET-а, но сигурно си се справила и сама :D
Eeeeeeeeeeee razbirase che go namerih sled dva chgasa nali merka mi e v savpad sas Slanceto nema spirki  :D  

*

edna

• **
  • 541
Zet 5.12
« Отговор #6 -: Юни 13, 2005, 02:29:35 pm »

Аха,ами в ЗЕТ става много лесно,прави се дирекцията или прогресията и после от иконката с часовника се връща времето назад или напред.
Скоро четох една книга на Левин за прогресии,според него когато планета като марс ,меркурий,венера си сменя знака по прогресии-това давало събития и мисля че е прав[/QUOTE]

Ima oshte po lesen nachin..az mali vingai namiram uj nai lesnia nachin  ;) V zeta kato se otvoriat opziite za nastroika na kartata ima si ozpcia samo za dopalnenia - mislia che beshe 5 opcia v enia sa lilitkata i slenata..i takiva mi ti raboti i si ima edna malka podrobnost ( koeficent na progresiite ) v koito e vkluchen 1godina + / -1 godina  e kato se izbere "-1godina" avtomatichno zapochva da ti pravi obratni ;) i ne samo za direkciite ami za vsichko :)  

*

edna

• **
  • 541
Zet 5.12
« Отговор #7 -: Юни 13, 2005, 02:32:44 pm »
Цитат на: АН,Jun 11 2005, 05:52 AM

При някои предсказателни техники можем да директираме планета или точка обратно.....[/QUOTE]

Polzvam gi za direkciite , no sega ucha ingresia na domovete ...bila mnogo pokazatelna i vajna  :rolleyes:  

*

lin

Zet 5.12
« Отговор #8 -: Юни 13, 2005, 03:23:52 pm »
Привет edna!

Как те хващам на момента... :D
Как е при теб? Нещо ново покрай твоята революцийка?

*

edna

• **
  • 541
Zet 5.12
« Отговор #9 -: Юни 13, 2005, 04:42:51 pm »
Цитат
Привет edna!

Как те хващам на момента... :D
Как е при теб? Нещо ново покрай твоята революцийка?
 ;) Zdravei Lin radvam se da te chuia  :D

Ami pri men niama nikva promina...V sriada saturna shte mi bade v tochen savpad 0gradusa s natalni...neviarvam neshto da se sluchi , moga da kaja che mai neshtata si tragvat plavno i slavno v dve posoki ili bavno zaskuchavane i razpadane , znaesh za kakvo govoria ;) ili pak zadulbochavane...oshte nemoga da precenia, koe ot dvete e  :ph34r:
Kak e polojenieto pri teb :)

*

lin

Zet 5.12
« Отговор #10 -: Юни 13, 2005, 05:44:17 pm »
:D  :D  :D  И аз се радвам да те 'чуя'!

Положението при мен е абсолютно същото, с тази разлика, че по-скоро знам в коя от 2-те посоки ще се развият нещата.
Т.е. тази на разпадането  :(

Иначе си е все едно и също... с малкото изключение, че имах толкова много работа, че почти спях в офиса - в това число и в събота и неделя.
И сега съм изтощена, но доволна  :)

А съвпада е възможно да се прояви след като тр. Сатурн отмине с 2-3 градуса - нали така беше?

Аз претеглям възможността да се случи и нещо в страни от темата любов и връзки...
Това ми се струва по-реално, въпреки че и за него няма никакви изгледи...  :ph34r:  :blink:
« Последна редакция: Юни 13, 2005, 05:44:46 pm от lin »

*

Guest_edna

Zet 5.12
« Отговор #11 -: Юни 13, 2005, 06:34:56 pm »
Цитат
:D  :D  :D  И аз се радвам да те 'чуя'!

Положението при мен е абсолютно същото, с тази разлика, че по-скоро знам в коя от 2-те посоки ще се развият нещата.
Т.е. тази на разпадането  :(

Иначе си е все едно и също... с малкото изключение, че имах толкова много работа, че почти спях в офиса - в това число и в събота и неделя.
И сега съм изтощена, но доволна  :)

А съвпада е възможно да се прояви след като тр. Сатурн отмине с 2-3 градуса - нали така беше?

Аз претеглям възможността да се случи и нещо в страни от темата любов и връзки...
Това ми се струва по-реално, въпреки че и за него няма никакви изгледи...  :ph34r:  :blink:
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm neznam kakvo da kaja  :ph34r: znachi i pri men neshtata shte otidat na razpadane  :ph34r: ..Ne si spomniam na kolko se zadeistvashe savpada...tva triabva niakoi po- znaesh da se izkaje..2/3 gradusa ohooooooooooooo ima da si chakam  ;) az sashto imam rabota ti zashto ne si poglednesh Jupitera kadfe ti e nali ti U6dom na rabotata..ako ima spekti silni kam nego moje za tova da si pretrupana ot bachkane ne mi se viarva satara da ima neshto obshto s tova , no moje i da gresha  <_<  

*

lin

Zet 5.12
« Отговор #12 -: Юни 14, 2005, 09:05:12 am »
Цитат
znachi i pri men neshtata shte otidat na razpadane

Е, не е задължително и при теб да е така!
При мен все пак има предпоставки - външни фактори така да се каже.  :ph34r:
Аз от друга страна си мисля... ако съвпада на Сатурните ми донесе просто разпад на отношения... кое тук ще е новото и необичайното?!  :ph34r:
С този човек съм се разделяла вече 1-2 пъти.
Сегашните ни отношения за близо година са все на тоя същия кантар.
С 2 думи, ако пак предстои раздяла, ще ми е много кофти, но няма да е нищо ново за мен.

За работата... ами Юпитера ми май си е добре - в съвпад с Плутон в 4-ти. Наталния е в опозиция с Прозерпина в 5-ти. Надали от него ми се струпа всичкия този зор.

*

edna

• **
  • 541
Zet 5.12
« Отговор #13 -: Юни 14, 2005, 09:25:37 am »
Цитат
Цитат
znachi i pri men neshtata shte otidat na razpadane

Е, не е задължително и при теб да е така!
При мен все пак има предпоставки - външни фактори така да се каже.  :ph34r:
Аз от друга страна си мисля... ако съвпада на Сатурните ми донесе просто разпад на отношения... кое тук ще е новото и необичайното?!  :ph34r:
С този човек съм се разделяла вече 1-2 пъти.
Сегашните ни отношения за близо година са все на тоя същия кантар.
С 2 думи, ако пак предстои раздяла, ще ми е много кофти, но няма да е нищо ново за мен.

За работата... ами Юпитера ми май си е добре - в съвпад с Плутон в 4-ти. Наталния е в опозиция с Прозерпина в 5-ти. Надали от него ми се струпа всичкия този зор.
Zdtavei Lin :)

Nadiavam se uroka da ne e takav kakavto ti se e sluchvalo veche da go uchish s tozi chovek, zashtoto i az nevijdam smisal neshto da se povtaria po edin i sashti nachin vseki pat , pone triabva da ima  neshto razlichno inache kakav moje da e uroka ?
...Pri men prosto lubovta si otiva, izticha kato piasak m/u prastite mi i az nemoga da ia spra  :lol: otnosheniata ni veche ne sa taka plamenni i romantichni kakto biaha v nacahaloto na 3 meseca , no se umorih ot cialta borba i gledam ravnodushno kak vsichko izchezva..da ti kaja boli me , no kakvo moga da naprvaia , takav e jivota ..predpolagam , che sled kato mine vsichko i sam Ok pak shte se vluba otnovo vse pak sveta ne svarshva s edna umirashta lubov :D m......ta mu na vsichko  :D sorry za cinizma  :D  

*

edna

• **
  • 541
Zet 5.12
« Отговор #14 -: Юни 14, 2005, 09:30:13 am »
Цитат на: edna,Jun 14 2005, 07:25 AM
Zdtavei Lin :)

[/QUOTE]
 Hmmmmmmm zashto ne si vidish progresiata, solara, direkciite ...dali ima aspekti na planeti kam varha na 6dom ? Ne mi se viarva Saturn da ti trupa rabotata , osven ako ne bachkash neshto svarzano s profesia po 7 dom ....

*

lin

Zet 5.12
« Отговор #15 -: Юни 14, 2005, 09:37:20 am »
Ей, ама ти не звучиш никак добре :(  :ph34r:

Коя да е връзка, дори и най-успешната, се променя и винаги е различна от това, което е била в първите 3 месеца.
Винаги!

Просто това си е естествения ход на развитие.
И ако след първоначалната еуфория намерите вече зрели и истински неща, които ви свързват - значи връзката си струва и има защо да съществува!
Значеш го това - сигурна съм.

*

lin

Zet 5.12
« Отговор #16 -: Юни 14, 2005, 09:40:45 am »
Цитат
Hmmmmmmm zashto ne si vidish progresiata, solara, direkciite ...dali ima aspekti na planeti kam varha na 6dom ? Ne mi se viarva Saturn da ti trupa rabotata , osven ako ne bachkash neshto svarzano s profesia po 7 dom ....
Thanks за съвета, но няма да ми стане по-ясно:blink:
Пък и за момента съм в затишие и чак ми е неестествено, но пък спокойно  :)  

*

edna

• **
  • 541
Zet 5.12
« Отговор #17 -: Юни 14, 2005, 11:21:10 am »
Цитат
Ей, ама ти не звучиш никак добре :(  :ph34r:

Коя да е връзка, дори и най-успешната, се променя и винаги е различна от това, което е била в първите 3 месеца.
Винаги!

Просто това си е естествения ход на развитие.
И ако след първоначалната еуфория намерите вече зрели и истински неща, които ви свързват - значи връзката си струва и има защо да съществува!
Значеш го това - сигурна съм.
Da znam go, no nie sme ot 3 meseca "zaedno" ako moga taka da kaza ...i se si mislia, che tova e tvarde malak period za da istinem edin kam drug ..neshto kardinalno mi lipsva , no neznam kakvo  :( i zapochvane da se darim taka vse edno se poznavame ot sto godini, niama kakvo da se zablujdavam ,,,ima niakav problem...dali shte go razbera niakoga neznam...

*

edna

• **
  • 541
Zet 5.12
« Отговор #18 -: Юни 14, 2005, 11:22:32 am »
Цитат
Цитат
Thanks за съвета, но няма да ми стане по-ясно:blink:
Пък и за момента съм в затишие и чак ми е неестествено, но пък спокойно  :)
mi prati mi dannite ti na lichnia az da pogledna ako iskash :))  

*

lin

Zet 5.12
« Отговор #19 -: Юни 14, 2005, 11:32:56 am »
Цитат
Da znam go, no nie sme ot 3 meseca "zaedno" ako moga taka da kaza ...i se si mislia, che tova e tvarde malak period za da istinem edin kam drug ..neshto kardinalno mi lipsva , no neznam kakvo  :( i zapochvane da se darim taka vse edno se poznavame ot sto godini, niama kakvo da se zablujdavam ,,,ima niakav problem...dali shte go razbera niakoga neznam...
Хм!

Аз лично имам доста познанства, които буквално след седмица /ако не и по-рано/ са ми носили същото това усещане - че се познаваме от години.

Това за мен е знак, че човекът отсреща е сродна душа и лесно ще се разбираме.
И е истинско щастие, когато откривам такива хора.

Ти да не говориш за монотонност и скука?
Все едно сте изконсумирали всичко и повече няма....
И дори трудно намирате за какво да си говорите?!
Това е различно от това, за което говоря по-горе.
И ако е така - не е много добре положението.
Имала съм такива връзки.
Сега мога да кажа, че е било по-добре, че не са продължили по-дълго. :)

А 3 месеца е малко време, но пък е достатъчно на нашите години за да разберем искаме ли или не да бъдем с даден човек.
Какво мислиш?
« Последна редакция: Юни 14, 2005, 11:50:24 am от lin »