Здравей Гост

Zet 5.12

• 67 Отговора
  • 11650 Прегледи
*

lin

Zet 5.12
« Отговор #40 -: Юни 17, 2005, 10:31:47 am »
Цитат
Lin oshte malko ostana neka Saturn mine v Lav i togava shte mojem da si otdahnem  :)
хм!  <_<

Сигурна ли си, че ще си отдъхнем?!

Тая сатурнова школовка беше именно заради това, като ни се случват за в бъдеще някакви неща... да реагираме адекватно, което не изключва случването на нещата...

Дали се изразих ясно...
Днес ми е трудна комуникацията  :(  :ph34r:  

*

edna

• **
  • 541
Zet 5.12
« Отговор #41 -: Юни 17, 2005, 11:37:26 am »
Цитат
Цитат
Lin oshte malko ostana neka Saturn mine v Lav i togava shte mojem da si otdahnem  :)
хм!  <_<

Сигурна ли си, че ще си отдъхнем?!

Тая сатурнова школовка беше именно заради това, като ни се случват за в бъдеще някакви неща... да реагираме адекватно, което не изключва случването на нещата...

Дали се изразих ясно...
Днес ми е трудна комуникацията  :(  :ph34r:
Predpolagam che neshtata shte se opraviat :))) niam nachin...shte vidish pri svichki polojenie shte specehlim nie..dori i da sme sami po-dobre otkolkoto zle pridrujeni...pone taka mislia

*

lin

Zet 5.12
« Отговор #42 -: Юни 17, 2005, 12:03:06 pm »
Цитат
... da sme sami po-dobre otkolkoto zle pridrujeni...

Добре казано!
И аз чистосърдечно стигнах до това заключение.
Да видим обаче с течение на времето /на годините/ как ще се случват нещата.

Мисля си... като виждам около себе си как мои познати правят компромиси с АЗ-а си (отбелязваме, че без компромиси не може, разбира се :)).
Но да речем, че сме на по 35...
От години не е имало никаква връзка... и изгледите да се появи такава са нищожни... (поради начина на живот и пр.)
Поради този факт някак си понатъпкваме АЗ-а си и го караме да замълчи, когато се впускаме в някаква небъдна мимолетна историйка... точно защото на същия този АЗ му е тооооолкова самотно и му се вижда, че всичко вече е безнадеждно. Уморил се е да чака и да се надява.
А и точно защото на този АЗ му се иска дори и за 2 часа да изпита мъничко нежност и обич - макар и неистински...

И си казвам.... за мен сега е лесно да се прибирам всяка вечер сама вкъщи.
Какво като не съм излизала цяла седмица... Намирам си разни други интересни неща за правене...
Но когато това продъжи с години...

Sorry за песимизма, който внесох...
Това са просто мои наблюдения и размишления...
Ще видим какви ще ги надробим накрая!  :D  ;)  

*

Lina

• *
  • 118
Zet 5.12
« Отговор #43 -: Юни 17, 2005, 02:48:02 pm »
Цитат

Та аз като приключа един такъв работен ден... с много задачи... спешни срокове... нерви... и като се прибера у нас, буквално не мога да се отпусна.

Лин,

Извинявай, ако по някакъв начин е тайна, но какво работиш? Бях чела в един твой постинг, че е нещо в рекламата, но не знам нищо повече.
Стана ми любопитно, защото доста често споменаваш работата си.  :D  
Dare mighty things!

*

edna

• **
  • 541
Zet 5.12
« Отговор #44 -: Юни 17, 2005, 03:21:44 pm »

Добре казано!
И аз чистосърдечно стигнах до това заключение.
Да видим обаче с течение на времето /на годините/ как ще се случват нещата.

Мисля си... като виждам около себе си как мои познати правят компромиси с АЗ-а си (отбелязваме, че без компромиси не може, разбира се :)).
Но да речем, че сме на по 35...
От години не е имало никаква връзка... и изгледите да се появи такава са нищожни... (поради начина на живот и пр.)
Поради този факт някак си понатъпкваме АЗ-а си и го караме да замълчи, когато се впускаме в някаква небъдна мимолетна историйка... точно защото на същия този АЗ му е тооооолкова самотно и му се вижда, че всичко вече е безнадеждно. Уморил се е да чака и да се надява.
А и точно защото на този АЗ му се иска дори и за 2 часа да изпита мъничко нежност и обич - макар и неистински...

И си казвам.... за мен сега е лесно да се прибирам всяка вечер сама вкъщи.
Какво като не съм излизала цяла седмица... Намирам си разни други интересни неща за правене...
Но когато това продъжи с години...

Sorry за песимизма, който внесох...
Това са просто мои наблюдения и размишления...
Ще видим какви ще ги надробим накрая!  :D

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tva shte da e ot satara veche, tova sa dumi na saturn ...men ako znaesh kva drepesia me drusa v momenta napravo mi e cherno pred ochite ot 3dni ...Ama se nadiavam da se oparvia i viarvam che vsichko shte zavarshi dobre...Nedei da mislish za tolkova godini napred jivota e nepredskazuem neznash otakde shte te podhvane ...taka che tezi cherni misli sa si tochno po satara haide oshte malko ostana posle shte vikame Uraaaaaaaaaaaa  :D  

*

lin

Zet 5.12
« Отговор #45 -: Юни 20, 2005, 09:09:36 am »
Цитат
Лин,

Извинявай, ако по някакъв начин е тайна, но какво работиш? Бях чела в един твой постинг, че е нещо в рекламата, но не знам нищо повече.
Стана ми любопитно, защото доста често споменаваш работата си.  :D
Адаш, говоря най-често за работата си, защото тя е ежедневието ми.
Ако имаше за какво друго да говоря -  щях  :D  ;)
Работата ми изпълва 2/3 от деня ми и тъй като си я харесвам - за момента тя осмисля до голяма степен живота ми.

Иначе конкретно отговарям - графичен дизайнер съм, преквалифицирал се в последствие в рекламист с маркетингови наклонности  :D  :D  :D  :D  :D
По настоящем съм ръководител на творчески отдел в една компания и се занимавам с всякакви разновидности на реклама и дизайн.
Ако искаш съвсем точно да ти отговоря, драсни ми съобщение.
Ти в коя сфера работиш?

*

lin

Zet 5.12
« Отговор #46 -: Юни 20, 2005, 09:15:30 am »
Цитат
Nedei da mislish za tolkova godini napred

Привет edna!  :)

Ама аз само разказах за някои мои наблюдения...
Те неминуемо предизвикват подобни размисли, което не значи, че съм мрачно и песимистично настроена.

Напротив!
Тия 2 дни например си правихме излет с моите дружки.
За пръв път ходих там, където се събират Рила, Пирин и Родопите...
Не е истина тази гледка!!!
Гледаш и не вярваш на очите си!!!!!!  :)  :)  :)  

*

edna

• **
  • 541
Zet 5.12
« Отговор #47 -: Юни 20, 2005, 10:37:40 am »
Цитат
Цитат
Nedei da mislish za tolkova godini napred

Привет edna!  :)

Ама аз само разказах за някои мои наблюдения...
Те неминуемо предизвикват подобни размисли, което не значи, че съм мрачно и песимистично настроена.

Напротив!
Тия 2 дни например си правихме излет с моите дружки.
За пръв път ходих там, където се събират Рила, Пирин и Родопите...
Не е истина тази гледка!!!
Гледаш и не вярваш на очите си!!!!!!  :)  :)  :)
Privet Lin :D
Super mnogo obicham izleti i razhodki sred prirodata  :D imame tolkova krasi mesta v Bg koito naistina traibvat da se vidiat...btw az vseh reshenie po vapsrosa , i spiram do tuk ..neimam sili da prodaljavam edna bezsmislena vrazka... :angry: I znam che sled 1-2sedmici shte se chustvam mnogo dobre ..kogato preglatna gorchilkata  :D Shte gledam napred i dano tam me chaka neshto hubavo  :D
kak si ti, kak zapochva rabotnata sedmica ?

*

lin

Zet 5.12
« Отговор #48 -: Юни 20, 2005, 11:35:02 am »
Цитат
Privet Lin :D
Super mnogo obicham izleti i razhodki sred prirodata  :D imame tolkova krasi mesta v Bg koito naistina traibvat da se vidiat...btw az vseh reshenie po vapsrosa , i spiram do tuk ..neimam sili da prodaljavam edna bezsmislena vrazka... :angry: I znam che sled 1-2sedmici shte se chustvam mnogo dobre ..kogato preglatna gorchilkata  :D Shte gledam napred i dano tam me chaka neshto hubavo  :D
kak si ti, kak zapochva rabotnata sedmica ?
Привет отново!  :)

Ама ти сигурна ли си, че това е вярното решение?
Аз някак си останах с усещането, че в този период /на Сатурнови революции и прочее/, Сатурн взима подобни решения вместо нас.

Сатурн ме раздели с бившото ми гадже например, въпреки че аз направих много за да променя този факт.

После дълго се противих да се ангажирам с връзка, която ми изглежда супер неперспективна... ама той /Сатурн/ пак така нагласи нещата, че влязох в 'играта'.

И също като теб много пъти взимах такова решение - да спра, да не се занимавам повече...
Обаче сега си давам сметка, че ако бях спряла, щях да пропусна много важни неща, които са развили мисленето и житейската ми философия.
Виждам ясно, че преди съм била зависима и консервативна.
А сега съм happy от моята си промяна. До какво ще доведе тази промяна - надявам се до хубави неща! :) Това ще е доказателство дали съм на прав път.

Мисълта ми беше, че ако наистина няма какво повече да получиш/научиш от тези ти отношения - ОК - явно краят им е дошъл.
Сега си в точен съвпад на Сатурните, нали?
Звездите казват ли нещо по въпроса?  

*

edna

• **
  • 541
Zet 5.12
« Отговор #49 -: Юни 20, 2005, 12:23:06 pm »
Samo vremeto moje da pokaje dali sam prava  <_< no prosto taka ne moga da prodaljavam..dadoh si iasna predstav za tova, neshto triabva da se promeni... naistina nemoga povche taka  <_<  

*

Lina

• *
  • 118
Zet 5.12
« Отговор #50 -: Юни 20, 2005, 01:07:38 pm »
Цитат
Адаш, говоря най-често за работата си, защото тя е ежедневието ми.
Ако имаше за какво друго да говоря -  щях  :D  ;)
Работата ми изпълва 2/3 от деня ми и тъй като си я харесвам - за момента тя осмисля до голяма степен живота ми.

Иначе конкретно отговарям - графичен дизайнер съм, преквалифицирал се в последствие в рекламист с маркетингови наклонности  :D  :D  :D  :D  :D
По настоящем съм ръководител на творчески отдел в една компания и се занимавам с всякакви разновидности на реклама и дизайн.
Ако искаш съвсем точно да ти отговоря, драсни ми съобщение.
Ти в коя сфера работиш?
Здравей,

Благодаря за изчерпателния отговор.  :D
Струва ми се много отговорно да си ръководител на нещо.  :D
Аз съм юрист по принцип, но от 1 месец работя малко по-встрани от правото - в областта на телекомуникационни проекти и търгове. Трябва в рамките на тази година да стана ръководител на проекти, но засега не се чувствам достатъчно навътре в нещата.  :ph34r:  Ще видим как ще се развият нещата...

Но си личи, че си харесваш работата.
От страни ми изглежда, че рекламният бизнес е доста стресиращ, но ти изглежда понасяш твърдо тежестите.

:D  
Dare mighty things!

*

lin

Zet 5.12
« Отговор #51 -: Юни 20, 2005, 02:42:20 pm »
Цитат
Samo vremeto moje da pokaje dali sam prava  <_< no prosto taka ne moga da prodaljavam..dadoh si iasna predstav za tova, neshto triabva da se promeni... naistina nemoga povche taka  <_<
разбирам те!  :unsure:

постъпи както сърцето ти казва - то не лъже!  :)
стискам палци!!!!!

*

lin

Zet 5.12
« Отговор #52 -: Юни 20, 2005, 02:47:33 pm »
Цитат
От страни ми изглежда, че рекламният бизнес е доста стресиращ, но ти изглежда понасяш твърдо тежестите.

:D
Ами да ти кажа... според мен всяка работа, с която си се захванал сериозно и в която искаш да се развиваш... и особено ако я работиш тук - в BG, е съпътствана с доста стрес.

Успокоявам се, че не съм лекар. Не искам и да си представя ТАМ за какво става въпрос, споменавайки стреса.....

При теб как е в това отношение?
Това ли е твоето призвание или и към нещо друго те влече?

*

edna

• **
  • 541
Zet 5.12
« Отговор #53 -: Юни 20, 2005, 04:19:56 pm »
Цитат
Цитат
Samo vremeto moje da pokaje dali sam prava  <_< no prosto taka ne moga da prodaljavam..dadoh si iasna predstav za tova, neshto triabva da se promeni... naistina nemoga povche taka  <_<
разбирам те!  :unsure:

постъпи както сърцето ти казва - то не лъже!  :)
стискам палци!!!!!
A pri teb kak sa neshtata Lin ?
Az znam che shte go prejiveia pone za tova imam iak trening...veche s toia moi saturn niama nachin  :ph34r:  

*

lin

Zet 5.12
« Отговор #54 -: Юни 20, 2005, 04:34:12 pm »
Цитат
A pri teb kak sa neshtata Lin ?
Az znam che shte go prejiveia pone za tova imam iak trening...veche s toia moi saturn niama nachin  :ph34r:
При мен... ами пак започват стоматологичните грижи.
Отбелязвам го, защотото е по Сатурн.
Сигурно ще е така още поне 2 месеца.
Съпътстващо със сериозни изваждания... (финансови)  :ph34r:  :(

Иначе съм оставила всичко по течението.
Няма никаква яснота и развитие за момента, но и няма сътресения, за което съм много благодарна!
Настройката ми е позитивна, но някак си като цяло, а не чак толкова към 'връзката'...

Работата няма да я споменавам, че взех много да се потретвам вече... :D  :D  ;)

При тебе случиха ли се вече нещата или просто си взела решението само вътрешно?
Възможно е да предизвикаш някаква реакция, която да промени решението ти, нали?

*

edna

• **
  • 541
Zet 5.12
« Отговор #55 -: Юни 21, 2005, 02:26:14 pm »
Цитат
При мен... ами пак започват стоматологичните грижи.
Отбелязвам го, защотото е по Сатурн.
Сигурно ще е така още поне 2 месеца.
Съпътстващо със сериозни изваждания... (финансови)  :ph34r:  :(

Иначе съм оставила всичко по течението.
Няма никаква яснота и развитие за момента, но и няма сътресения, за което съм много благодарна!
Настройката ми е позитивна, но някак си като цяло, а не чак толкова към 'връзката'...

Работата няма да я споменавам, че взех много да се потретвам вече... :D  :D  ;)

При тебе случиха ли се вече нещата или просто си взела решението само вътрешно?
Възможно е да предизвикаш някаква реакция, която да промени решението ти, нали?
Hmmmmmmmmm i az imam nekvi problemcheta sas zabkite ama neshto sam dostya neseriozna kam toai rabota ..nali ne sam si patila it zabi shte vidim kakvo shte pravia  <_<
Lini az biah ostavila na tecehneito vsichko, no sega veche nemoga taka,  daje se chudia na sebe si kak mi doide takava ideia v glavata ,che taka nemoje poveche i triabva da prekasna ..Mai si poemam otgovornostite po Saturn..mnogo mi e gadno i hich daje ne mi e lesno malko si poplakah, malko se depresirah, na momenti sa dobre, na momenti zam zle znam, che i oshte shte si poreva, no tova e kakvo da napravai  :( Neznam kakvo bi promenilo reshenieto mi moje bi se nujdaia ot neshto sigurno...A toi ne sposoben da mi go dade i otgore na vsichko eto veche tolkova dni minaha obache reakcia niama..taka che prepolagam i toi iska shashtoto  <_<  

*

lin

Zet 5.12
« Отговор #56 -: Юни 21, 2005, 02:53:21 pm »
Цитат
i otgore na vsichko eto veche tolkova dni minaha obache reakcia niama..taka che prepolagam i toi iska shashtoto  <_<
Ей, лоша работа!  :(  :ph34r:
Но в такива ситуации човек разбира най-добре кого има насреща си.
Точно тогава всичко си идва по местата. Важното е ти да си наясно, че е за твое добро - за да имаш по-хубаво бъдеще.
Пък депресията ще мине.
Сега ти е позволено всичко приятно, което би те откъснало. Така че действай!!!!
Прави само най-любимите си неща!  :)

А зъбите не ги изоставяй!!!
Аз съм гърмян заек и затова много внимавам.

*

edna

• **
  • 541
Zet 5.12
« Отговор #57 -: Юни 21, 2005, 03:24:24 pm »
Цитат
Цитат
i otgore na vsichko eto veche tolkova dni minaha obache reakcia niama..taka che prepolagam i toi iska shashtoto  <_<
Ей, лоша работа!  :(  :ph34r:
Но в такива ситуации човек разбира най-добре кого има насреща си.
Точно тогава всичко си идва по местата. Важното е ти да си наясно, че е за твое добро - за да имаш по-хубаво бъдеще.
Пък депресията ще мине.
Сега ти е позволено всичко приятно, което би те откъснало. Така че действай!!!!
Прави само най-любимите си неща!  :)

А зъбите не ги изоставяй!!!
Аз съм гърмян заек и затова много внимавам.
Mnda v takiva momenti na chovek mu stava iasno na drugia kolko mu puka za nego....Eto tova si e urok po saturn  :ph34r: shte gledam da se spravi s problema i za zabite ..

*

lin

Zet 5.12
« Отговор #58 -: Юни 22, 2005, 10:54:22 am »
Цитат
Mnda v takiva momenti na chovek mu stava iasno na drugia kolko mu puka za nego....Eto tova si e urok po saturn  :ph34r: shte gledam da se spravi s problema i za zabite ..
Аз заради това гледам винаги да си напомням, че каквото и да правим, с когото и да живеем, колкото и деца да имаме... все сме си сами и трябва да разчитаме предимно на себе си.

Но в твоя случай иде реч за отношения и за неща, които се твърдят, а в последствие не се оправдават.
Не са ни необходими такива хора - наистина!

Почна ли сутришното бягане?

*

edna

• **
  • 541
Zet 5.12
« Отговор #59 -: Юни 22, 2005, 12:22:28 pm »
Цитат
Цитат
Mnda v takiva momenti na chovek mu stava iasno na drugia kolko mu puka za nego....Eto tova si e urok po saturn  :ph34r: shte gledam da se spravi s problema i za zabite ..
Аз заради това гледам винаги да си напомням, че каквото и да правим, с когото и да живеем, колкото и деца да имаме... все сме си сами и трябва да разчитаме предимно на себе си.

Но в твоя случай иде реч за отношения и за неща, които се твърдят, а в последствие не се оправдават.
Не са ни необходими такива хора - наистина!

Почна ли сутришното бягане?
Oshte ne sam pochnala da biagam sutrin mai shte bede sled rabota :))) I obshto vzeto ne sam bila mnogo prava za choveka no kakto i da e  ;)

Imam problemi s kravnoto v momenta i mi se nalaga da pia razni neshta ot koito ti se vdiga :)) otslabnala sam sashto,  izobshto s tozi savpad moga da kaza, che saturn mi istiska i poslednata kapka energia  :ph34r: