Здравей Гост

Zet 5.12

• 67 Отговора
  • 11630 Прегледи
*

lin

Zet 5.12
« Отговор #60 -: Юни 22, 2005, 12:34:40 pm »
Цитат
I obshto vzeto ne sam bila mnogo prava za choveka no kakto i da e  ;)
 :)  :)  Да не се окажа права в предположението си?!?  ;)
Аз не ти го казах тогава, но точно това намекнах с въпроса дали нещо няма да промени решението ти все пак...
Като има новини - похвали се!!!
Стискам палци!

Цитат
Imam problemi s kravnoto v momenta i mi se nalaga da pia razni neshta ot koito ti se vdiga smile.gif) otslabnala sam sashto, izobshto s tozi savpad moga da kaza, che saturn mi istiska i poslednata kapka energia ph34r.gif

Ти с какво кръвно си по принцип?
И как тъй аз не мога да отслабна, а ти направо си се стопила по Сатурн?!?!?  :angry:  :ph34r:
Аз мъча едни 2-3 килограма от незнам кое време вече.....

Ако имаш проблем с нервите, по-добре си вземи нещо на билкова основа.
Има едни таблетки от сорта на "мента, глог и валерян" за успокоение и много хора казват, че им действат добре.

*

edna

• **
  • 541
Zet 5.12
« Отговор #61 -: Юни 22, 2005, 01:45:12 pm »
Цитат
:)  :)  Да не се окажа права в предположението си?!?  ;)
Аз не ти го казах тогава, но точно това намекнах с въпроса дали нещо няма да промени решението ти все пак...
Като има новини - похвали се!!!
Стискам палци!
Eeeeeeeeeeee nie sme si razdeleni veche i nishto niam da se  promeni, no ne sam bila prava zadeto sam kazala, che ne mu puka izobshto za men.... <_<

Цитат
Ти с какво кръвно си по принцип?
И как тъй аз не мога да отслабна, а ти направо си се стопила по Сатурн?!?!?  :angry:  :ph34r:
Аз мъча едни 2-3 килограма от незнам кое време вече.....

Има едни таблетки от сорта на "мента, глог и валерян" за успокоение и много хора казват, че им действат добре.

Ami poprincip sam s nisko 90 na 60 i sam 42- 43kg no sega sam smaknala i sam kam 40kilograma, a kravnoto ot kakto mi napravi toichen savpad tochno na 14-15 i izravnih granicite 80 na70  i hodih 3 dni kato piana naliavah se s kakvo li ne ..i hubavo si izkarah akalite chestno tolkova zle nikga ne mi e bilo :))) no sega se stabilizirah i sam Ok pone taka se nadiavam, a i apetita mi se varna zashtoto hich nemojeh da iam kato normalnite hora niakade kam 2 sedmici izmachi me toia saturn  :ph34r:  

*

lin

Zet 5.12
« Отговор #62 -: Юни 22, 2005, 01:53:14 pm »
edna, ти колко си висока?!?!
Тия килограми са на момиче в 7/8-ми клас... :blink:

М-да... кофти, че не се оправда предположението ми - но щом това е изборът му... така е трябвало да стане и остава да мине време за да го разбереш и ти.
Поне при мен винаги така се случва и затова в момента не съжалявам за нито една от старите си връзки.

*

edna

• **
  • 541
Zet 5.12
« Отговор #63 -: Юни 22, 2005, 01:53:22 pm »
Цитат
Има едни таблетки от сорта на "мента, глог и валерян" за успокоение и много хора казват, че им действат добре

Ahhhhaaaaaaaaaa znam gi tia tableki az vse pak sam hodila s dvama farmacefti i sam rabotila i v tazi svera taka che poznavam tova onova  ;) Imam si takiva v chantata , no vse se sluchva taka, che na drug gi davam v tejak moment  :rolleyes:

*

edna

• **
  • 541
Zet 5.12
« Отговор #64 -: Юни 22, 2005, 01:58:17 pm »
Цитат
edna, ти колко си висока?!?!
Тия килограми са на момиче в 7/8-ми клас... :blink:

М-да... кофти, че не се оправда предположението ми - но щом това е изборът му... така е трябвало да стане и остава да мине време за да го разбереш и ти.
Поне при мен винаги така се случва и затова в момента не съжалявам за нито една от старите си връзки.
Ami noramano sam visoka 160sm :)

Dosta sam slabichka samo shte ti kaja, che hansha mi e 83sm.  :D malko minavam kato  za uchenichka i si imah edin problem se me svaliat momcheta po na 23-25g pak az ne sam na tia godini  ;)

Ami Lin az go vzeh tova reshenie toi niama kakvo da kaje po vaprosa  B)

*

lin

Zet 5.12
« Отговор #65 -: Юни 22, 2005, 02:10:43 pm »
Цитат
Ami Lin az go vzeh tova reshenie toi niama kakvo da kaje po vaprosa  B)
Да - няма какво да каже.
Има какво да направи или НЕнаправи.

Мисълта ми бе, че ако съобщавайки му своето решение, той бе променил драстично нещата при себе си, то може би щяхте да сте заедно сега или ти си решила съвсем окончателно и при никакви обстоятелства да не се събирате?
Ти това ли реши, или реши, че той не е човекът за теб?
Има голяма разлика.

*

lin

Zet 5.12
« Отговор #66 -: Юни 22, 2005, 02:12:25 pm »
Ако искаш не ми отговаряй, че сигурно не ти се говори за това... а и е много лично.

Извинявай, ако съм те засегнала с нещо!

/малко по-особено приемам твоята история; може би защото сме в един кюп с тебе!  :ph34r: /
« Последна редакция: Юни 22, 2005, 02:13:18 pm от lin »

*

edna

• **
  • 541
Zet 5.12
« Отговор #67 -: Юни 22, 2005, 02:23:13 pm »
shte ti otgovoria na lichnia :)