Честито завръщане, Дивна! :blink:
Честно казано, не очаквах да се върнеш вече, с което много приятно ме изненада.
А някой се беше изказал категорично в хорара, който Марая пусна във връзка с теб, че няма да се върнеш.
Други пък предположиха, че на скорпионската Луна дълго ще й държи влага и няма да се върне, докато не сублимира... каквото там има за сублимация. 
Та верно, че са ти спретнали оплаквачка тука, но чак да си начесала егото си, четейки нашите сълзи и сополи, не вярвам. 
Благодаря, Лили! :kissd:
Чесно казано не мислех да се върна. Мислех да продължа самостоятелно да се развивам. След което се уверих, че участието ми във форума не ме спира да правя това. Имах много и дълги разговори с една специална за мен душа, която ми стана много близка и която ми помогна да разбера ведъж за винаги какво желая и от какво се нуждая.
Аз ти писах, че не напуснах форума, провокирана от временни импулси.
Луната е ранена, да, но полагам много усилия, за да я "вкарам", в правия път, защото пътя по който върви е чужд и тя не се чувства щастлива. Трудно е да започне по свойта си програма от раз. Затова ще имам много работа, но работата не ме плаши.

За егото - не знам какво да ти кажа. Силно ли е, слабо ли е? Слънце в 11 не е по тая част мисля.