Ако не са свършили аплодисментите, да поднесем и еднакошница с цветя от името на Астрологичната Федерация по Космическо Джудо http://travelblog.bg/Nay-golyamata-koshnica-za-cvetya-v-Sveta-id3251.htmlПоздравления за избора ! :blink:
Съжалявам, че ще го кажа, но имам чувството, че това не е Дивна...Съмнявам се доста...
Дивна е, човек не може да избяга от стила си на писане. Какво ли означава това "RR" - запазената марка се завръща
Цитат на: Mia21 в Декември 05, 2010, 01:48:28 amСъжалявам, че ще го кажа, но имам чувството, че това не е Дивна...Съмнявам се доста... Miaaaaa!Q ne se slagaii wyw filmi! 6te ti pi6a, w4era se otnesoh.
Цитат на: Asol в Декември 05, 2010, 01:53:35 amДивна е, човек не може да избяга от стила си на писане. Какво ли означава това "RR" - запазената марка се завръща RR osnazawa Rolls Royce!
Дивна, много се радвам, че се завърна отново във форума :blink: Щеше да е жалко да се лишим от твоята компания... Винаги съм чела с удоволствие твоите коментари - добронамерени, точни, без излишни думи и астрологично подкрепени :blink: