Здравей Гост

Практика

• 13 Отговора
  • 1771 Прегледи
*

tadj-all

Практика
« -: Декември 05, 2010, 09:10:51 pm »
С какво се занимава това момиче? В какво има потенциал?

данни: 24/09/1983/ 00:45/София

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Практика
« Отговор #1 -: Декември 05, 2010, 09:23:27 pm »
В картата има много потенциал , мисля , че е многостранно развита личност...
При всички случай е свързана с изкуството.
художник , дизайнер....в това число и компютърен специалист....
Има много потенциал и в ръцете..,доста силна енергия... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #2 -: Декември 07, 2010, 04:40:33 am »
С какво се занимава това момиче? В какво има потенциал?

данни: 24/09/1983/ 00:45/София

занимава се с нещо, което не и е много по сърце, но и тя не знае с какво точно и се занимава..иска да се занимава с някакви детски неща, а има ли деца..може и да е барманка, заради нептун в шести.. :blink: ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3 -: Декември 07, 2010, 07:29:59 pm »
и аз мисля, че е нещо свързано с изкуство.....дизайн, рисуване, театрално изкуство....евентуално може би нещо с медицински,здравни грижи,изследователска дейност(лаборант), в помощ на хората може би писателство в някаква форма......сигурно е изобретателна...

:blink:
« Последна редакция: Декември 07, 2010, 07:46:47 pm от vanilla »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4 -: Декември 08, 2010, 03:38:15 pm »
Креативна, пълна с енергия, способна да генерира уникални идеи. Бързи реакции, умела, сръчна. Професията й е възможно да е свързана с популярност и изява по някакъв начин. В тази сфера обаче сигурно ще има чести и изненадващи промени, новости, които непрекъснато ще я държат в напрежение и ще се развива.

Може да има засилена комуникация и пътувания покрай работата си. Артистична натура е. Вече е споменато изкуството и сякаш то много й приляга. Определено е творческа личност. А и трябва да прави нещо, което й носи удоволствие, да й дава свобода до известна степен. Преподавателска дейност също се вписва в картата й според мен. Може да се реализира на някакъв етап от живота си и в чужбина. Част от потенциала й може да бъде развит на по-късна възраст.     

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

holanda

« Отговор #5 -: Декември 08, 2010, 05:49:01 pm »
преди време четох в нета тълкуване на една карта,където Нептун беше в 12 дом,мисля.Жената,учудващо за всички,се занимаваше с фотография.Единствената връзка беше Нептун (творчеството в нейния случаи) в 12 дом (изолираното място,където е сама...тъмната стаичка)

Тук е в 6,но аз взимам цялата ос под внимание.С възел в 12 дом, развиta душевност,..и с Нептун в 6 dom -бих я направила медицинска сестра.

« Отговор #6 -: Декември 08, 2010, 05:52:39 pm »
  Може и фармацевт или нетрадиционна медицина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #7 -: Декември 08, 2010, 05:54:51 pm »
Служене в полза на другите. Възлите по оста 6-12 дом и МЦ-ИЦ- дева/риби, Слънце в 4 дом, който е кармичен, всичко това повече ми говори за подчинена в някаква степен роля отколкото за творец. Вярно е, че 3 и 5 дом са силно застъпени, но това може по някакъв начин да е свързано с деца и умелата им комуникация с тях.
Иначе би трябвало да е доволна от това с което се занимава и да изпитва удовлетворение независимо от естеството й на работа.

« Отговор #8 -: Декември 08, 2010, 06:32:11 pm »
Нещо свързано с реклама (графичен дизайн, копирайтър...) или стоматолог. Но май скоро ще я сменя.

*

Vision

• 3523
« Отговор #9 -: Декември 11, 2010, 01:54:03 am »
тук няма ли да има обратна връзка??  :(

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #10 -: Декември 11, 2010, 02:07:43 am »
Тадж, би ли се появил за обратна връзка в темата.... ;D ;D
Редно е , имаш 10 поста...не е малко на фона на кризата ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #11 -: Декември 11, 2010, 02:17:50 am »
Има потенциал за преподавателска дейност, работа с деца, реклама.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

tadj-all

« Отговор #12 -: Декември 16, 2010, 12:05:20 am »
Малко се забавих, да прощавате.

Това е една от картите, които, въпреки че познавам много добре собственичката й, ми е била много трудна за разтълкуване на развиване на талантите и професионалната й посока.

Може би...защото в картата й няма квадрат между 2 планети, вероятно и заради това не съм я вписвал в длъжности с високо положение.

Това, което работи в момента момичето е управител на собствен ресторант. Доста изискан и на добро ниво, като обслужване и професионализъм.

Изкуства няма развити, макар от малка да е искала да рисува и да пее (била е в танцов ансамбъл).
Но, пък има една черта - страхотно добре се справя с документи... ;)

П.п: Предлагам някой да пусне някоя карта - данните също, за да си ги връткам на моята програма - и да поразцъкаме малко практика, м?

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #13 -: Декември 16, 2010, 12:18:02 am »
 :blink: ;D
 голям изненада с тази карта и нейната притежателка... :blink: ;D
 :blink: