Здравей Гост

Мидпойнта за брака - Слънце и Луна

• 161 Отговора
  • 26235 Прегледи
*

tadj-all

Re:Мидпойнта за брака - Слънце и Луна
« Отговор #60 -: Декември 07, 2010, 10:33:50 pm »
Аз пак да попитам:

Слънце/Луна = Възел?

Какво дава според теб, Doby?

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #61 -: Декември 07, 2010, 10:35:49 pm »
http://www.cafeastrology.com/sunmoonmidpointrelationship.html

от тук видях как се изчислява :)

аз имам много точен съвпад на венера и този мидпойнт и асцендента ми е там :)

Ako namas drugi dopalnitelni midpointi, trabwa da obizas maika si i basta si mnogo! :wink2:

..явно има нещо допълнително  ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #62 -: Декември 07, 2010, 10:39:59 pm »
Аз пак да попитам:

Слънце/Луна = Възел?

Какво дава според теб, Doby?

Priwarsani kazestwa, adaptazia w wraskite, wraski kam braka. No wazi samo ako nama drugi midpointi.
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Asol

• 4140
« Отговор #63 -: Декември 07, 2010, 10:46:18 pm »
xtz, може да си човек с по-открояващи се венерини характеристики.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #64 -: Декември 07, 2010, 10:47:47 pm »
xtz, може да си човек с по-открояващи се венерини характеристики.
определено :)
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Kaya

• 2893
« Отговор #65 -: Декември 07, 2010, 10:55:45 pm »
Ako Jupiter, Venera sa warhu midpointa Slanze Luna, moze da se gowori sa smisal na braka kakto i da se zuwstwa stastliv. :wink2:

мерси, дядо попе :P засега не съм изтествала брака, но ще си кажа . Обаче за статистиката  там  ми е юпитер и не бих казала, че търпя представители от другия ( и собствения) пол със слънце в знака. Дано да излезеш прав за смисъла и щастието:)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #66 -: Декември 07, 2010, 11:00:25 pm »
Ako Jupiter, Venera sa warhu midpointa Slanze Luna, moze da se gowori sa smisal na braka kakto i da se zuwstwa stastliv. :wink2:

мерси, дядо попе :P засега не съм изтествала брака, но ще си кажа . Обаче за статистиката  там  ми е юпитер и не бих казала, че търпя представители от другия ( и собствения) пол със слънце в знака. Дано да излезеш прав за смисъла и щастието:)

Praw ne sam, sednal sam, ako namas nisto naprotiv. :85:
« Последна редакция: Декември 07, 2010, 11:06:20 pm от doby »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #67 -: Декември 07, 2010, 11:05:03 pm »
aaaaaaaaaaaaaaaaaa,  тая работа можеш само ти да я разправяш, но аз "видимост " нямам  и те нагласям в пространството както ми харесва :P

*

perla

• *
  • 73
« Отговор #68 -: Декември 07, 2010, 11:10:45 pm »
Сега проверих и аз - Венера на моя партньор е на мидпоинта ми Слънце/Луна.  ;D Юхуууу.... :blink:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #69 -: Декември 07, 2010, 11:12:46 pm »
Сега проверих и аз - Венера на моя партньор е на мидпоинта ми Слънце/Луна.  ;D Юхуууу.... :blink:

Pri tosi aspekt moge samo strastno da obiza ot zalo sarze i dusa! :clap:

*

perla

• *
  • 73
« Отговор #70 -: Декември 07, 2010, 11:18:44 pm »

Pri tosi aspekt moge samo strastno da obiza ot zalo sarze i dusa! :clap:

Благодаря, Доби...така е и е взаимно....с тригон и на Луните.

« Отговор #71 -: Декември 08, 2010, 12:37:02 am »

Това предполагам е лошо  :o
Да не е аспекта на веселата вдовица ???
Ама той бившия ми нали почина, макар че вече бяхме разведени незнам дали се брои...

Елфидка, аз го имам този съвпад, Доби каза, че може да означава 2 брака  :(
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Stella

• 7765
« Отговор #72 -: Декември 08, 2010, 12:39:19 am »

Вижте върху коя планета пада този мидпойнт, понеже е важна за брака както и ако стигне до раздяла!

Не е задължително да пада върху планета, както и не е задължително да доведе до развод транзит през тази точка. Доказателство са хората, родени по новолуние.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #73 -: Декември 08, 2010, 12:59:11 am »

Вижте върху коя планета пада този мидпойнт, понеже е важна за брака както и ако стигне до раздяла!

Не е задължително да пада върху планета, както и не е задължително да доведе до развод транзит през тази точка. Доказателство са хората, родени по новолуние.
[/b]

Стела, не мога да те разбера. Би ли обеснила какво имаш предвид?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #74 -: Декември 08, 2010, 01:02:39 am »
при новолунието нали имаме съвпад слънце- луна ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #75 -: Декември 08, 2010, 01:05:14 am »
Стела , чия е тази мисъл под дупето? ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #76 -: Декември 08, 2010, 01:07:00 am »

[/b]

Мидпойнта на Слънцето и Луната при родените по новолуние съвпада със Слънцето и с Луната. С какво са по-особени браковете и/или разводите на родените по новолуние? Просто разсъждавам. Имам и други разсъжднеия, но не са узрели още, за да ги дефинирам.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #77 -: Декември 08, 2010, 01:09:26 am »

Да, това е ясно за всеки, но не мога да разбера какво е ясно за Стелла? Защото в космобиологията освен, че съществуват директни мидпойнти има и индиректни, така че не е изключено някоя планета да докосне индиректния мидпойнт и да "оцвети" допълнително картината.

*

Divna

• 2478
« Отговор #78 -: Декември 08, 2010, 01:14:11 am »

[/b]

Мидпойнта на Слънцето и Луната при родените по новолуние съвпада със Слънцето и с Луната. С какво са по-особени браковете и/или разводите на родените по новолуние? Просто разсъждавам. Имам и други разсъжднеия, но не са узрели още, за да ги дефинирам.

ОК! Разбирам.

*

Stella

• 7765
« Отговор #79 -: Декември 08, 2010, 01:16:30 am »

Да, това е ясно за всеки, но не мога да разбера какво е ясно за Стелла? Защото в космобиологията освен, че съществуват директни мидпойнти има и индиректни, така че не е изключено някоя планета да докосне индиректния мидпойнт и да "оцвети" допълнително картината.

О, да ясно ми е, че има и директни и индиректни мидпойнти в Астрологията. Космическата биология е малко по-различна наука, доколкото съм я изучавала като магистър еколог.