Здравей Гост

Мидпойнта за брака - Слънце и Луна

• 161 Отговора
  • 26232 Прегледи
*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
Re:Мидпойнта за брака - Слънце и Луна
« Отговор #120 -: Декември 09, 2010, 06:45:04 pm »
при мен мидпойнта слънце луна е 6 водолей. няма натална планета в съвпад с него. има един мъж обаче със слънце 24 скорпион и моята мидпойнта му е антисия на слънцето :-[
неговата мидпойнта слънце луна е 24 везни в съвпад с моя северен лунен възел и в опозиия с венерата ми на 24 в овен. мидпойнтата му венера/сатурн също е 24 везни :-\

иначе при мен мидпойнтата венера/марс е точно наталното ми слънце ;)

Ste te obiza mnogo strastno, ako nama drugi midpointi s Venera Mars warhu slanzeto. :wink2:

ами неговата луна е в опозиция на слънцето ми т.е. и на мидпойнтата ми венера/марс :o

ako nama drugi midpointi warhu Lunata ti i e samo Venera Mars trabwa po prinzip da se zuwstwas mnogo obizana ot nego. Kakto i toi se zuwstwa sadowolen w negowite nuzdi.
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #121 -: Декември 09, 2010, 07:04:39 pm »
сега си погледна синастрията с приятеля ми ....
имаме следните "попадения"  ;D

Слънцето му е върху мидпойнта ми Луна/Сатурн
Нептуна му е върху мидпойнта ми Луна/Юпитер; Уран/Нептун; Юпитер/Плутон
Сатурна му върху мидпойнта ми Меркурий/Нептун
Луната му върху мидпойнта ми Юпитер/Уран
Марса му върху мидпойнта ми Луна/Марс

някои са до 2 градуса

аз му нацелвам доста от мидпойнтите в Скорпион....

о и съвпада ми Луна/Плутон му нацелва доста точно мидпойнта Венера/Марс...в същност този съвпад му нацелва поне 4 мидпойнта....
а Сатурна ми е кацнал на мидпойнта му Меркурий/Нептун....
 :blink: LOL ЛОЛ  :blink: ;D

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #122 -: Декември 09, 2010, 07:30:46 pm »
...

Вижте върху коя планета пада този мидпойнт, понеже е важна за брака както и ако стигне до раздяла!

Зет ми дава Плутон 10 гр Везни на 3-4 гр от К7  мидпойнт Луна /Слънце.
Плутон е У8 и Упр на Уран и Слв в 7 ми.Нямам други попадения на чужди планети там освен Плутон на партньора ми ,и забелязах ,че негов МС  е мой Дсц.

На Вие съм с мидпойнтите .Как да го тълкувам ?
 Брак нямам - 2 дългогодишни връзки  :-\

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #123 -: Декември 09, 2010, 07:44:33 pm »
На друг човек мидпойнта Слънце/Луна е просто моят Вертекс. Някой има ли идея как се тълкува това и дали пък  няма да се оженим ? 
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #124 -: Декември 09, 2010, 07:49:56 pm »
На друг човек мидпойнта Слънце/Луна е просто моят Вертекс. Някой има ли идея как се тълкува това и дали пък  няма да се оженим ? 

Sazalawam mnogo namam praktika s werteksa i satowa ne moga da ti kaza kak wasdeistwa. :wink2:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #125 -: Декември 09, 2010, 08:26:31 pm »
Лилавке, аз разбрах, че се броят опозицоинните точки на мидпойнтите , както и техните квадратури.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #126 -: Декември 09, 2010, 08:34:40 pm »
Доби,ти знаеш ли какво се случва?
на мен никoй никога не ми е докосвал мидпойнти в синастрия  :-\ ( c някои  по-несериозни имаме по 1-2 засегнати мидпойнта,но хората не са ми били толкова важни).Гледам сега 2 карти на хора,с които съм имала по-сериозни отношения и нито аз имам планета на техни мидпойнти,нито те на мен.И мидп.Юпитер-Венера също го няма-нито аз имам планета на техния,нито те на моя.
Единия има само Слънце на мои мидп. Венера/Плутон . И двамата имат планетни струпвания в Скорпион,Везни и Водолей и не ми докосват нищо.
И въпроса ми сега е..ако нямаш супер мидпойнти в синастрия..да ви дърjaт влага в отношенията,няма ли шанс за добро партньорство?
защото иначе пък имам синастрични съвпади с техни планети.

As misla ze wednaz bah kasal, ze w sinastriata na parwo se gledat planetite na partnora w koi domowe pri teb wlisat. Wtore se gledat aspektite mesdu twoite i negowite planeti, i zak na treto masto se gledat midpointite, kato fini dopalnenia.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #127 -: Декември 09, 2010, 09:20:12 pm »
Доби ,би ли казал нещо и за моя мидпойнт,моля  :blink:по-точно как влияе върху партньорствата според теб.

Зет ми дава Плутон 10 гр Везни на 3-4 гр от К7  мидпойнт Луна /Слънце.
Плутон е У8 и Упр на Уран и Слв в 7 ми.Нямам други попадения на чужди планети там освен Плутон на партньора ми ,и забелязах ,че негов МС  е мой Дсц.

Брак нямам - 2 дългогодишни връзки  :-\

Ето и малко лични разсъждения върху мидпойнта,не знам дали съм на прав път  :-\

"Социологични съответствия: Бащина и майчина картина, мъж и жена, родители, семейна предприемчивост, игра на чуствата. "

Намерих израз на този принцип в картата си . Този мидпойнт представлява родителите ми - и двамата са Скорпиони .

Слънцето /Телец/и Луната/Водолей /   сме аз - израз на венериното /2родомно Слънце   ,подчертан Телец с4 планети +ЮЛВ,при мен остата Скрпион Телец подчертана/   и  сестра ми -израз на въздушното и венериното /Слънце Водолей,Луна и Асц Везни./

За връзките бих казала ,че са ми трудна област и никак не са по мед и масло ,но може би това е урока на Плутон.В същност сегашния ми партньор е сврзан с транзита на Плутон върху моя Нептун в Стрелец в 9 дом и много добре го описва- Риба с асц.Стрелец .

« Последна редакция: Декември 09, 2010, 09:26:34 pm от *Lina* »

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #128 -: Декември 09, 2010, 09:25:14 pm »
Доби ,би ли казал нещо и за моя мидпойнт,моля  :blink:по-точно как влияе върху партньорствата според теб.

Зет ми дава Плутон 10 гр Везни на 3-4 гр от К7  мидпойнт Луна /Слънце.
Плутон е У8 и Упр на Уран и Слв в 7 ми.Нямам други попадения на чужди планети там освен Плутон на партньора ми ,и забелязах ,че негов МС  е мой Дсц.

Брак нямам - 2 дългогодишни връзки  :-\

Ето и малко лични разсъждения върху мидпойнта,не знам дали съм на прав път  :-\

"Социологични съответствия: Бащина и майчина картина, мъж и жена, родители, семейна предприемчивост, игра на чуствата. "

Намерих израз на този принцип в картата си . Този мидпойнт представлява родителите ми - и двамата са Скорпиони .

Слънцето /Телец/и Луната/Водолей /   сме аз - израз на венериното /2родомно Слънце   ,подчертан Телец с4 планети +ЮЛВ,при мен остата Скрпион Телец подчертана/   и  сестра ми -израз на въздушното и венериното /Слънце Водолей,Луна и Асц Везни./

За връзките бих казала ,че са ми трудна област и никак не са по мед и масло ,но може би това е урока на Плутон.

Ako plutona ti e warhu Slanze luna misla ze bah pisal w nazaloto kakwo osnazawa. S nego ne mozes i bes nego ne moges.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #129 -: Декември 09, 2010, 09:29:54 pm »
Много си прав - влудява ме,то май мъжете Риба влудяват всички   ;),но все си мисля,че и без него ще се оправя някак си .

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #130 -: Декември 09, 2010, 10:37:09 pm »

колко интимна
с Уран има свобода..има и трети,четвърти в схемата  :P
ce6' ce?  ;D
Не думай... :-[Имаме точен съвпад на Урана му с моя мидпойнт.
Само че не ми се връзват рачешки ревниви Луни с трети ,четвърти и т.н. ;D

*

holanda

« Отговор #131 -: Декември 09, 2010, 10:53:26 pm »

Не думай... :-[Имаме точен съвпад на Урана му с моя мидпойнт.
Само че не ми се връзват рачешки ревниви Луни с трети ,четвърти и т.н. ;D

днес точно за теб се сетих  ;D..с онези..руснаците от темата за ''Какво гледаме при първа среща'' или незнам как беше ..,но пуснах един виц за двама руснака,които се чудят с две ли,с три ли и накрая стигат до консенсус,влизат в магазина и поръчват кашон водки и 2 краставички  ;D. Написах вица,но си го изтрих,че някои щеше да викне : Спам  ;D

Уран има хиляди проявления,а аз съм тази ,която няма опит с мидпойнти в синастрия,затова нЕма смисъл да се червиш и рритИсняваш-може просто да ви е много забавно заедно,да сте си приятелчета.Като една двойка от снимките в друга тема,пусната от Синухе.Мъja е изправен,но с ръце на земята,крака във въздуха,а приятелката му го подпира.Много готино.И аз искам нечии Уран да ми застане на важен мидпойнт ,ама нейсе.
Та в този ред на хаотични мисли,можеш само да се радваш-има двойки,които само си стареят и дебелеят под мотото ''любовта на мъja минава през стомаха''  ;)

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #132 -: Декември 10, 2010, 01:31:23 am »
Аааа,моят е болярин,тип "латино"-секси и горещ,нищо руско и студено няма в него.. :P
И като чуе за транзити,Луни и Нептуни,го хващат лудите по Уран.
Снимката я мернах,не е далеч от истината..Скуката убива въздушните Марсове..Колко му е да се пробва..
А любовта може да мине отвсякъде другаде,само не и през стомаха-не мога да готвя.. :P
Само не знам доколко може  да е сериозен Уран,когато ти предлага брак?!?

*

holanda

« Отговор #133 -: Декември 10, 2010, 03:20:35 am »
тип "латино"-секси и горещ

Само не знам доколко може  да е сериозен Уран,когато ти предлага брак?!?

ух,аз това като го чуя ,ми минават асоциации от рода на jibsy style-майстор ,притежаващ собствен..трактор.. :57:
е..това също ми минава като идея (гледай в tozi с червената риза и капелата)

http://www.youtube.com/watch?v=-OgwDVaCiSw

а за Уран на мидпойнт за брака,Доби трябва да се включи. Аз не мисля,че ще възпира узаконяването на връзката..може и знака,в които попада да е от значение.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #134 -: Декември 10, 2010, 03:23:18 am »
тип "латино"-секси и горещ

Само не знам доколко може  да е сериозен Уран,когато ти предлага брак?!?

ух,аз това като го чуя ,ми минават асоциации от рода на jibsy style-майстор ,притежаващ собствен..трактор.. :57:
е..това също ми минава като идея (гледай в tozi с червената риза и капелата)

http://www.youtube.com/watch?v=-OgwDVaCiSw

а за Уран на мидпойнт за брака,Доби трябва да се включи. Аз не мисля,че ще възпира узаконяването на връзката..може и знака,в които попада да е от значение.

Sa kakaw Uran stawa tuk duma warhu midpoint?

*

holanda

« Отговор #135 -: Декември 10, 2010, 03:31:48 am »

Уран на партньора е над мидпоинt Луна/Слънце на жената  :blink:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #136 -: Декември 10, 2010, 03:35:14 am »

Уран на партньора е над мидпоинt Луна/Слънце на жената  :blink:

Ami na kratko kasano, stres, stres i pak stres i nakoi den moge da isgorat busonite na zenata i da se rasdeli.

« Отговор #137 -: Декември 10, 2010, 03:44:35 am »
Ако само това е проявлението на Урана на мъжа - попадането му на мидпоинта - не мисля, че достатъчно да се направи извод. Има ли нехармонични аспекти между Слънцето и Луната на жената, които да добавят "товар" върху мидпоинта, така да се каже да е болезнена точката, аспектира ли Уран светилата на жената нехармонично? Тогава тя ще го възприема като ненадежден и той ще бъде такъв в проявленията си спрямо нея. Но и това не е напълно достатъчно, според мен. Другият въпрос е какъв партньор търси тя. Ако търси надежден - е, тогава вече ще й писне от Урана много, много бързо.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #138 -: Декември 10, 2010, 03:48:25 am »
Ако само това е проявлението на Урана на мъжа - попадането му на мидпоинта - не мисля, че достатъчно да се направи извод. Има ли нехармонични аспекти между Слънцето и Луната на жената, които да добавят "товар" върху мидпоинта, така да се каже да е болезнена точката, аспектира ли Уран светилата на жената нехармонично? Тогава тя ще го възприема като ненадежден и той ще бъде такъв в проявленията си спрямо нея. Но и това не е напълно достатъчно, според мен. Другият въпрос е какъв партньор търси тя. Ако търси надежден - е, тогава вече ще й писне от Урана много, много бързо.

Saglasen sam s teb napalno. Midpointa sa men e okolo 10% waznost mesdu wsizki ostanali aspekti. :wink2:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #139 -: Декември 10, 2010, 03:57:32 am »
а тук може ли да ми помогнеш? :wub:
в последните градуси на близнаци ли трябва да е?
« Последна редакция: Декември 10, 2010, 04:10:55 am от Рая »