Плутона когато действа никога не е лесно да се осъзнае. Трябва да минат най-малко две-три години, за да разбере човек какво е откъснал от него. И в повечето случаи след това си казваме колко тъпи сме били, че сме се опитвали да задържаме това, което ни е носило болка. :85:
Доби, всичко е ясно, само не мога да разбера какво смешно има и защо се кикотиш така през цялото време.
Визирам емотиконката .
Ами ако искаш може и да плача. Някой плачат при Плутона, аз пък се смея. който изклати Плутона може само да се смее. :85:
Това е невъзможно....
, Клатенето е взаимно .....или по-скоро той клати...,бавно и тъжно...
Да, зависи от твоите сексуални практики и техники и от мазохистичните книги дали са практикувани. Има дяволи, които трябва да се клатят във въздуха, други, които да са във блатото, има дяволи и на работното място и т.н. Ако харесваш да те клати дявола, нямам нищо напротив. На мен ми харесва, когато го изклатя аз, защото си избирам най-сладката поза. Така че избора е винаги наш. Въпрос на вкус. :33: :85:
;DТук не става дума за мазохизъм Доби , а за Садо-мазо

.., щом има мазохизъм , значи има и садизъм.... :blink:
Говоря за напасване на енергийните честоти на планетат и индивида...Колкото по-ярко значение и място в наталната карта има Плутон , толкова по-интегриран може да бъде....Плутон не е дявола , не е и ангела ...Плутон е процеса , раждането и смъртта , за него няма образи....Не се вълнува от тях...,това което съм забелязала по време на неговите транзити е свързано с една единствена дума , а тя пречистване...Той е чистилище... :blink: