Здравей Гост

Мидпойнта за любовното щастие - Венера Юпитер

• 71 Отговора
  • 9394 Прегледи
*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
Венера / Юпитер
Любовно щастие, любовни радости, радост на развлечения,
материално или финансово благоденствие

Принцип: Среща с щастието, усет за красота, изпълнен с любов, изгодни контакти, усет за еротика, партньорско щастие, радост на съблазняване, усет за развлечения, финансова щедрост, ценен, инвестира с удоволствие.

Символ: Страната на богатствата и лукса.

Психологични съответствия:
   + Хармонично отношение към другите, привлекателен и популярен, посреща любовта с отворени ръце.
   - Прекалени наслади, небрежно и некоректно отношение в любовта, прахосничество, прекалено възторжен.

Социологични съответствия: Сгодени хора, успещен човек на изкуството, щастлив партньор или любовник, щедър партньор,  печалба от акции, парично богатство.

Биологични съответствия: Хормонно кръгообращение и повишаване и падане на хормоните, вътрешно секретни жлези особено надбъбречната. Бронзова болест. Специфични органи с жлезна секреция.

най добре работи този мидпойнт върху, Слънце, Луна, Марс и ако е върху Плутон, може да се говори за популярност! :88:

+ е за положителни аспекти
- е за негативни аспекти
« Последна редакция: Декември 09, 2010, 07:18:05 pm от doby »
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Milkyway

• 3770
Re:Мидпойнта за любовното щастие - Венера Юпитер
« Отговор #1 -: Декември 09, 2010, 07:20:22 pm »
Скоро юпитер ми е минал върху този мидпойнт,но за съжаление нищо любовно не съм усетила.
Както и тр уран е минал през тази точка,нищо не си спомням. :mellow:
Транзитните нептун и хирон са се устремили към нея,но имат да извървят още 12 градуса за точен съвпад.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #2 -: Декември 09, 2010, 07:24:21 pm »
Скоро юпитер ми е минал върху този мидпойнт,но за съжаление нищо любовно не съм усетила.
Както и тр уран е минал през тази точка,нищо не си спомням. :mellow:
Транзитните нептун и хирон са се устремили към нея,но имат да извървят още 12 градуса за точен съвпад.

ami sigurno imas i drugi midpointi warhu nega, kakto s saturn taka s neptun midpointi, satowa se poluzawa taka. Sabrawih da pisa gore ze ako ima midpointi s saturn i neptun ne se poluzawa, misla ze snaes sasto. :wink2: :wink2:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3 -: Декември 09, 2010, 07:37:29 pm »
Ехе, при на този щастлив мидпойнт на 26 във везни се намира Луната на Мъжа ми. Звучи добре. Лошото е  че се очаква от там да мине тр. Сатурн. Е нема да е толкова скоро де.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #4 -: Декември 09, 2010, 07:38:36 pm »
На мен пък прогр.Луна ми е на този мидпойнт,каквото и да значи това.Точно обратното на финансово и материално благополучие,но не се чувствам зле от това.Единственото благополучие е в главата ми  :blink:

« Отговор #5 -: Декември 09, 2010, 07:40:01 pm »
И на мен прогресивна Луна ми е върху този мидпоинт. И аз не усещам щастие. Когато транзитен Юпитер мина от там, наистина се чувствах щастлива.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #6 -: Декември 09, 2010, 07:54:03 pm »
На мен пр. Луна ми е била там през април 2009, но нямам спомени да се е случило нещо запомнящо се.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #7 -: Декември 09, 2010, 08:00:21 pm »
На мен пр. Луна ми е била там през април 2009, но нямам спомени да се е случило нещо запомнящо се.

elfidka pres 2009 godina e bil Saturn direkzia warhu Venera Jupiter, satowa ne si ustetila nisto. Hubawoto pri teb e, tosi midpoint ne e naranen pri teb w natala s saturnowi ili neptunowi midpointi. :wink2:

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #8 -: Декември 09, 2010, 08:04:39 pm »
Моят мидпойнт Венера/Юпитер е  в точен съвпад с Парс Фортуна, която от своя страна съвпада с Палас  на приятеля ми. Как смяташ Доби- това добре ли изглежда?
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #9 -: Декември 09, 2010, 08:07:34 pm »
Моят мидпойнт Венера/Юпитер е  в точен съвпад с Парс Фортуна, която от своя страна съвпада с Палас  на приятеля ми. Как смяташ Доби- това добре ли изглежда?

Kakwo da ti kaza mislis ze towa koeto pitas e dostatazno da se harakterisira edno otnosenie?
Sa sazalenie ne rabotja s tesi tozki, poneze lizno ne sam ubeden. Sory toroni! :wink2:

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #10 -: Декември 09, 2010, 08:12:33 pm »
Аз не се чувствам нито  нещастна,нито щастлива затова,че нямам

"Любовно щастие, любовни радости, радост на развлечения,
материално или финансово благоденствие"

,но някак си съм вътрешно спокойна.Нещо като душевно благоденствие  :rolleyes:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #11 -: Декември 09, 2010, 08:14:18 pm »

elfidka pres 2009 godina e bil Saturn direkzia warhu Venera Jupiter, satowa ne si ustetila nisto. Hubawoto pri teb e, tosi midpoint ne e naranen pri teb w natala s saturnowi ili neptunowi midpointi. :wink2:

А , ето къде бил ключа от бараката  :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #12 -: Декември 09, 2010, 08:21:34 pm »
Доби а има ли мидпойн на материалното благоденствие. Едно уважаващо себе си Слънце в 2 дом не може да не пита това ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #13 -: Декември 09, 2010, 08:25:28 pm »
Доби а има ли мидпойн на материалното благоденствие. Едно уважаващо себе си Слънце в 2 дом не може да не пита това ?

Ami planeti w 2 dom polozitelno aspektirani, osobeno s Jupiter, ima i opasnost da stanes milioner! :wink2:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #14 -: Декември 09, 2010, 08:28:42 pm »

Ami planeti w 2 dom polozitelno aspektirani, osobeno s Jupiter, ima i opasnost da stanes milioner! :wink2:

А, да не се притеснявам за това значи. При мен няма такава опастност..защото моите 3 планети в 2 дом са върхове на тао квадратури. Ехееееее....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Uran

• 6041
« Отговор #15 -: Декември 09, 2010, 08:29:34 pm »
В момента тр. Плутон и СЛВ са ми в/у този мидпойнт. След мъъъничко и тр. Марс ще се намъдри отгоре му.
Усещането е обратното на щастие. :-\

*

elfidka

• 3129
« Отговор #16 -: Декември 09, 2010, 08:31:22 pm »
В момента тр. Плутон и СЛВ са ми в/у този мидпойнт. След мъъъничко и тр. Марс ще се намъдри отгоре му.

О, милата....
Ми то с този Плутон........лошото е , че той има навика да се влачи и да връща ретро....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #17 -: Декември 09, 2010, 08:36:05 pm »

Obratno e samo togawa kogato imas warhu tosi midpoint i drugi midpointi s saturn ili neptun. Togawa se poluzawa taka, kakto kaswas. :wink2:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #18 -: Декември 09, 2010, 08:37:40 pm »

О, милата....
Ми то с този Плутон........лошото е , че той има навика да се влачи и да връща ретро....

pluton warhi Venera Jupiter e strahotno stastie, da ne se rasbirame nakriwo, samo ako ima drugi midpointi warhu Venera Jupiter togawa stawa na obratnoto.

*

Uran

• 6041
« Отговор #19 -: Декември 09, 2010, 08:47:28 pm »

О, милата....

pluton warhi Venera Jupiter e strahotno stastie, da ne se rasbirame nakriwo, samo ako ima drugi midpointi warhu Venera Jupiter togawa stawa na obratnoto.
Няма мидпойнт а Сатурн или Нептун. Всъщност има мидпойнт  Нептун/Меркурий, но той е на около 2 * от там.
Абе усещането е, че си изтървал юздите на всичко и всички край теб. Паника и безпомощност, което по никакъв начин не кореспондира с чувството на удовлетворение. Разруши се и крехката ми вяра в определени хора, а и в мен самата.
« Последна редакция: Декември 09, 2010, 08:52:05 pm от Uran »