Здравей Гост

Мидпойнта за любовното щастие - Венера Юпитер

• 71 Отговора
  • 9347 Прегледи
*

karita

• *
  • 231
Re:Мидпойнта за любовното щастие - Венера Юпитер
« Отговор #60 -: Декември 10, 2010, 04:57:20 am »
Благодаря Доби  :blink:
И какво значи като съпада с луната :-\

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #61 -: Декември 10, 2010, 05:00:44 am »
Благодаря Доби  :blink:
И какво значи като съпада с луната :-\

Ami towa osnazawa ze dusata ti Lunata, trabwa winagi da resawa w partnorstwoto ti, na kogo ste poswolis da te obiza. Samo na tosi koito uspee da e napalni s lubow. :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #62 -: Декември 10, 2010, 05:07:54 am »
Ами напълно вярно ,макар че съм искала винаги да бъда по-прагматична. Тя любовта в повечето случаи ти дава едни розови очила :blink:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #63 -: Декември 10, 2010, 05:16:33 am »
Ами напълно вярно ,макар че съм искала винаги да бъда по-прагматична. Тя любовта в повечето случаи ти дава едни розови очила :blink:

Ti ste isbiras koja kupizka da se napalni sa da se zuwstwas stastliwa - kupizkata na lubowta ili kupizkata na pragmatiznata lubow. Siguren sam ze ste wsemes prawilnoto resenie. :wink2:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #64 -: Декември 10, 2010, 05:37:23 am »
Доби,ти само купички и паници размотаваш  :P ;D. Да не идваш от някоя самарянска организация тип ''червен кръст'' ?  :P

:rolf: :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #65 -: Декември 10, 2010, 05:40:18 am »
Доби,ти само купички и паници размотаваш  :P ;D. Да не идваш от някоя самарянска организация тип ''червен кръст'' ?  :P

E na zenite kupizki rasdawam, a na mazete manerki! :85:

« Отговор #66 -: Декември 10, 2010, 08:03:29 am »
Слънце=Венера/Юпитер -сърдечност , доброта , доброжелатеност , здраво тяло . Влюбен мъж , жених ,младоженец.

Луна=Венера/Юпитер -очарование ,сърдечно поведение ,влюбена жена , невеста , майка .

Меркурий=Венера/Юпитер -веселие , гостоприемство ,оптимизъм , чувство за хумор. Радостни мисли , склонност да мислите за бъдещо любовно щастие .

Марс=Венера/юпитер-хармоничен сексуален живот , голяма сила на желанията , решения взети под влиянието на чувство радост от любовта , годеж , сватба , деца ,раждане .

Сатурн=Венера/Юпитер-ограничения в любовния живот ,лоша приспособимост, тревоги и раздели в любовта , състояние на отрезвяване , разрушаване на надежди.

Уран=Венера/Юпитер  -бързо печелене на популярност ,способност да показваш радост от сърце , неочаквано щастие в любовта ,бърза реализация на желания , радостна възбуда .

Нептун=Венера/Юпитер-некоректност , лъжовно поведение ,безнадеждност ,дисхармонични и пагубни отношения .

Плутон=Венера/Юпитер-наслада от огромна популярност ,способност да се печели благосклонност на масите ,състояние на огромно щастие .

Северен възел =Венера/Юпитер -способност да разделите радостта си с останалите хора , безкористна натура , способност да съпреживявате голямото щастие на останалите , годеж , радост .

АСЦ=Венера/Юпитер-добросърдечие , жизнерадост ,общителност , доверие , Запознанство и любов ,щастие свързано с други хора .

МС=Венера/Юпитер- способност да излъчвате щастие и любов при срещи с други хора ,съюз на двама души основан на дълбока привързаност.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #67 -: Декември 10, 2010, 01:37:45 pm »
Какво означава когато Венера е в съвпад с Юпитер /и Южния възел/ в наталната карта?
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #68 -: Декември 10, 2010, 08:38:34 pm »
Какво означава когато Венера е в съвпад с Юпитер /и Южния възел/ в наталната карта?

Vanila, trabwa da se widi tozno w kartata, dali ima i drugi midpointi, togawa moge da se talkuwa! :wink2:

*

Stella

• 7765
« Отговор #69 -: Декември 10, 2010, 09:06:46 pm »
Скоро юпитер ми е минал върху този мидпойнт,но за съжаление нищо любовно не съм усетила.

На мен пък нищо не ми е минавало наскоро през този мидпойнт, пък ми е много любовно и на сън и на яве.
Затова пък транзитен Юпитер ми мина през наталната Венера и срещнах любовта.
Още едно доказателство за незначителността на мидпойнтите и огромното значение на самите планети.
Толкова е незначително влиянието им, та чак пренебрежимо. Между другото въпросният мидпойнт ми се пада в квадрат със Слънцето и в опозиция с Нептун, та каквото и да мине оттам, едва ли ще е най-приятното преживяване.  ;D ;D ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #70 -: Декември 10, 2010, 09:24:04 pm »
Скоро юпитер ми е минал върху този мидпойнт,но за съжаление нищо любовно не съм усетила.

На мен пък нищо не ми е минавало наскоро през този мидпойнт, пък ми е много любовно и на сън и на яве.
Затова пък транзитен Юпитер ми мина през наталната Венера и срещнах любовта.
Още едно доказателство за незначителността на мидпойнтите и огромното значение на самите планети.
Толкова е незначително влиянието им, та чак пренебрежимо.
Между другото въпросният мидпойнт ми се пада в квадрат със Слънцето и в опозиция с Нептун, та каквото и да мине оттам, едва ли ще е най-приятното преживяване.  ;D ;D ;D

Сериозно ли го казваш това? :rolleyes: :-\ :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #71 -: Декември 10, 2010, 09:49:01 pm »

На мен пък нищо не ми е минавало наскоро през този мидпойнт, пък ми е много любовно и на сън и на яве. Затова пък транзитен Юпитер ми мина през наталната Венера и срещнах любовта.
Толкова е незначително влиянието им, та чак пренебрежимо. Между другото въпросният мидпойнт ми се пада в квадрат със Слънцето и в опозиция с Нептун, та каквото и да мине оттам, едва ли ще е най-приятното преживяване.  ;D ;D ;D

E, чак пък нищо?!
Дирекционна Лилит ти е на този мидпойнт.  :blink: